Szerelem horoszkóp honnan 10/11, hogy 18/10/2020

RAM – Ahelyett, hogy van egy partner, és felhívta a leckét a korábbi nézeteltérések ismét megismétlésével. Akkor számíthat egy veszekedés és fenyegetések megy. Szabad Kos, ha meg akarja nyerni egy kedves személynek kell mutatni a romantikus oldalát.

BIK – Csak ha belegondolsz, hogyan kell kérni a kezét az összes, a partnere, mint a róka, úgy érezte, bajban van, és viselkedésben egy éjszakán át. Csak egy kérdés, hogy mennyi ideig fog tartani. Szabad Bulls, korlátozott az ismeretség, aki már házas, és nem hiszem, túl sok a történetét.

Gemini – Előtted egy nagyon szép időszak, amelyben vársz érdekes kapcsolat a munkahelyen, vagy ellenőrizze, hogy a partner megkapja gyanús. Free Gemini, gerjeszti te szemtelen viselkedését egy személy egy munkát, és kezdődik, hogy érdeke neki. A mólón egy nagy kaland.

RAK – Akkor számíthat felhívások ünnepségek és ünnepségek de ez alkalommal nem lesz képes válaszolni, így lesz tehát rossz. Partner tervek rövidebb putovanje.Sreća gyerekek felett. Ingyenes rákok több, a bolygó a területen az a szeretet, hogy hozza váratlan szerelem lehetőségeket. Készülj fel.

LAV – Itt az idő, hogy összpontosítson a hazai és a család. Lehetnek változások a hazai, amelyben a partner fokozza. Szerencsére kedves vendégeket. Szabad Lions, mintha egy személy, aki él az Ön közelében. Egy véletlen találkozás valahol otthonában.

Device – Pontosan tudod, hogy mik a gyenge pontok a partnere, de ügyesen használni, és manipulálni azt. Lehetőség van, hogy megvásárolja a közös és bejelentkezés rokonok. Használható eszköz, kicsit még ki, és ne cselekedjenek, mintha te szégyenlős. Kapcsolattartás a fiatalabbak.

MÉRLEG – töltötted bónuszokat és partnere most mérges egy okból, és nem tudja, hogyan kell promenite..Prijatelji javasol Ön találkozik. Elérhető mérlegek tetszel egy situiranoj személy, és emiatt nem azonnal elutasítjuk.

Scorpio – Mindig az bája, amikor szükség van, hogy tompítsa a partnerekkel. És most akkor sikerül ezt elérni. Elképzelhető, hogy lesz partner, és az elkövetkező napokban, hogy fizikailag távol egymástól. Elérhető Scorpio, akkor nem kell hallgatni, hogy mit gondolnak mások bizonyos emberek, mint akkor egyedül marad.

Meccsen – Mercury a területen 12 azt mondja, hogy a partnerek között, és egyre nagyobb problémát, ami miatt elég lesz távol egymástól, hanem azért, mert úgy találja, vigaszt egy titkos levelezés egy másik személy. Szabad lövők, mint te befolyásos ember, de ő keres egy kényelmes módja, hogy közeledett veszélyeztetése nélkül a helyzetüket.

Bak – partner azt mondja a történetet, és az igazság az egy kicsit más. Önnek csak a morzsákat, és akkor így eleget? Szabad Bak, meg akarja változtatni valamit az érzelmi élet, vagy kell dönteni, hogy nem lesz olyan egyszerű, de a te kedvedért.

Aquarius – Ha egyszer valamit, akkor ragaszkodni őszinteség, és nem tud állni tényleg sok. De amikor azt látja, hogy a partnere folyamatosan figyel, akkor már semmi keresni. Nem akarom, hogy egy szerelmi háromszög. Elérhető Vízöntő, Ohud lövés személy. Valaki a múlt kérdeznek.

FISH – Féltékenység, hogy úgy érzi, talán ösztönözné a házasság és erősíti a vágyat a házastárs és magad. Elérhető hal meg szexepil nagyon hangsúlyos ezekben a napokban, és így vonzza a másik nem. A fiatalabb valaki érdeklődik irántad. Lehetőség van a kaland.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét