Szerelem horoszkóp: Discover, ahol a karakter, hogy megfeleljen a lélektársi

Minden állatöv jel a kormány egyes, a négy elem: tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas), a Föld (Bika, Szűz, Bak), a levegő (Gemini, Mérleg, Vízöntő) és vizet (Rák, Skorpió, Halak), és minden elem jellemzi egy bizonyos tevékenységek …

Tűz Jelek hajlamosak sport és játékok, amelyek megkövetelik a különleges képességek, földes karakterek szorosan összefügg a természettel, és a különböző kreatív tevékenységek, a levegő nehezebb szellemi célok és kutatás, valamint a víz a legjobb környezet kezelése során a művészet és a spiritualitás.

Ha keres a lelki társ, próbálja a helyeken, ahol a legnagyobb lehetőséget, hogy tudják az emberek, hogy a legjobban illik állatöv jel, vagy betartják a szabályokat a négy elem.

Tűz jelek

Ők energikus, lelkes és nagyon szociális. Az emberek által uralt ez az elem gyakran a mozgás és az energia töltötte általában olyan helyeken, ahol sok a fizikai aktivitás. Ezért Kos, Oroszlán és a Nyilas gyakran találja meg lelki társ az edzőteremben, vagy a játszótéren. Összefogás egy klub, vagy bármilyen más sport csapat, előnyös lehet a romantikus törekvés.

Tűz jelek rendkívül versenyképes gondolkodású és megtalálni a szerelmet egy bizonyos sportesemények, versenyek, vagy bármilyen más versenyeken. Ezek impulzív és annál inkább az a hely, ahol az emberek kifejezhetik félelem nélkül vagy nyomás, és amennyiben azok megnyugodott és azok.

földes jelek

Az emberek által uralt föld elem érzéki, stabil és praktikus. Ezért Bika, Szűz és a Bak inkább igénybe hobbi, ahol az elsődleges tapintás, mint a főzés, a munka fával vagy kötés. Ha keres valakit, hogy megosszák a szenvedély létrehozására szép ki az anyagi világ, hogy egy tanfolyam minden ilyen hobbi.

Földes típusok is nagyon szociális és megtalálja a nyugalmat, ha csatlakozik bizonyos csoportok, amelyek foglalkoznak a kultúra vagy az ökológia. Ők nagyon összefüggő fizikai harmónia és meg kell keresni a szerelmet, ha mind az öt érzék jól kapcsolódik. Kerüljük zárt helyen, és elsőbbséget konstruktív fejlesztése.

levegő jelek

Air jelei vannak a szellemi, tárgyi és elemzők. Ha a hatása alatt ez az elem, akkor kell egy partner, amely tudja követni a lelki vitában. Van egy kandikál egyes klubok rajongók a könyvek, vagy írók, költők, szociológiai viták, vagy bármely politikai szervezet.

Az emberek született alatt a jele Gemini, Mérleg vagy Vízöntő kíváncsiak, és megtalálja a szeretet a könyvtárban, könyvesboltban, vagy egy állami intézmény – bárhol, ahol megtalálható rengeteg információt különböző célokra. Air jelek biztosan részt a fejében, úgyhogy lehet kérni olyan társadalomban, ahol az intelligencia a csúcspontját, és be van állítva, mint a prémium. Maradj távol a hely, ahol a díjat medioktitet.

vízjelek

Zodiákus jelek által kezelt víz elem kreatív és intuitív. Ha Rák, Skorpió vagy Halak, amit keres olyan partnert, aki képes lesz értékelni art. Akkor felel meg álmai partnerét egy tánc stúdió, mozi, színház vagy múzeum.

Vízjelek is erős ösztönök és többnyire az emberek több mint árai tetteikért, de amit mondanak, (valaki erős csak szavakban és vízjelek kiváló know felismerni). Megtalálható egy gyönyörű szerelmes egy humanitárius központ – olyan helyeken, ahol az emberek szentelik szabad idejüket bizonyos dolgokat, hogy a világ szebb és jobb.

Vízjelek nehezebb kapcsolatba az emberekkel egy érzelmi szinten, és ezért van szükség a gyakori helyeken, ahol képes lesz arra, hogy pihenjen. Maradj távol hideg helyen elriasztó őszinte vitát. A lelki társ, hogy ossza meg, vagy legalább némi érdeklődést az Ön érdekeit, vágyait és érzelmi igényeit.

Ha figyelni ezeket a szabályokat a négy elem, akkor felfedezni a szerelem tart, hogy töltse meg, és felderül az életed egy új árnyalat a romantika.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét