Szerelem horoszkóp 24 és november 30, 2020

KOS

Connection ahonnan sokat várnak a változások intenzitását. Szeretett már nem a hangulat, mint korábban, bár még mindig inkább ő, mint te. Nehéz élvezni, úgy gondolod, hogy az elvárásainak az Ön számára nagy teher. Mindez lehet ok arra, hogy felmondása.

BIKA

Egyrészt vágysz szabadság, de a másik meg jó érzés, hogy van valaki mellettem. Ne hagyja, hogy a bizonytalan hangulat feltüntetett elhamarkodott lépések, különösen a végén a héten. Hamarosan, a körülmények megváltoznak, és nem bölcs dolog most bevezetni változtatásokat, amíg meg nem jelenik a mi van.

IKREK

Összehasonlítva egy szeretett valami elromlik. Úgy érzi, hogy a légkör megváltozott, és nem tudja, mi az oka mindennek. Lehet, hogy az elmúlt években is megnyugodott, mert szereted elfogadott valamit, ami az alapértelmezett. Testre, mielőtt még túl késő lenne.

RÁK

A vágy a változás lehet egy kiváltó kellemetlen viták. Ha nem ellenőrzik a nagy érzelmi rezgések egy közönséges beszélgetés viszont egy komoly konfliktus, amely után már nincs visszaút. Ha lehetséges, kerülje találkozó a partner legalább addig, amíg a hét végére.

OROSZLÁN

Kedvesével legyen türelmes, és nem ragaszkodnak a pozíciójukat, különösen akkor, ha ragaszkodik a komoly téma. Ezek a napok te hajlamos túlzás mindent, beleértve a problémákat. Ha engedtek a nyomásnak, az Ön előtt komoly viszály, és néhány, és szünet kapcsolatokat.

Szűz

A fő téma a hazugság vagy elhallgatás, hogy az Ön vagy egy szeretett ember. Bizonytalanság eredmények is okozhat nagy kényelmetlenséget miatt, amit úgy érzi, még beteg. Overcome félelmek mert a válság csak átmeneti. Ends vasárnap hozza elbocsátás.

MÉRLEG

A félelem látszott megrendült stabilitását a kapcsolatot, felelősséget vállal minden magában. Akkor befut komoly konfliktus egy szeretett, mert rossz, hogy értékelje a helyzetet. Instabilitás a szerelmi élete árthatnak a rutin a munka életmód.

SKORPIÓ

Mint üzleti, és az érzelmi szinten, ez egy vasárnap teljes feszültség. Ezek a dolgok igényel sok energiát, amit egyébként hiányzik. A tárgyalások, hogy vezet manapság kapsz nagy eredményeket, és ezáltal engedje el a labdát, és megszünteti a elméje.

PONTOZÓ

Intrikák meg egy új és ezekben a napokban igyekeznek koncentrálni rá. Nem panaszkodnak az új szerelmi főleg ha még nem törlődik valaki a múltból. Az emlékek, hogy küzdesz, válhat leküzdhetetlen akadályt egy új románc.

BAK

Ön tisztában van azzal, hogy az egyik fázis a szerelmi kapcsolat megy, és itt az ideje eldönteni, hogy mi a teendő. A kapcsolat kedvesével meg kell határozni. Gondolj, talán a habozás származik preozbiljnog hozzáállás az élet és a szeretet kapcsolatok általában. Lazuljon el.

VÍZÖNTŐ

Te támaszkodnak a partner, hanem Húzd fel az ingujját, és kilép az egyik probléma nyújt saját. Lehet, hogy megszökött a kezdeményezést, mert van valami feláldozni. Ön tisztában van azzal, hogy ez megzavarhatja kapcsolatokat a szerelem, és az, hogy legalábbis jelenleg, nem a hangulat.

HAL

Most, hogy van ezen a héten inkább a téves következtetést, tanácsot, hogy ne vegyenek részt olyan beszélgetésben, vagy vita egy szeretett. Ezen túlmenően, a tranzit szempont, hogy ezekben a napokban, meggyötört leírja hazugságok, titkok és botrányok. Legyen óvatos, hogy mit és kivel beszél, vagy megbíz.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét