Szerelem havi horoszkóp szeptember 2020

KOS

A Rams szeptember 2017 a legjobb hónap a szeretet. Az első két évtizedében a Jupiter, a nagy szerencse, található a házban pár Kos és Venus, az uralkodó a ház teljes, található a házban a szenvedély. Amikor a Nap a horizont alatt van (az esti órákban és éjszaka között) Jupiter és a Vénusz, különösen jó kapcsolatot (kölcsönös vétel vonalzók / hármasság). Venus, azt is mondja, együtt az észak-Node, ami azt jelenti, hogy valami fontos dolog történt, valamit, hogy emlékezzen. Az elmúlt évtizedben a szeptember a Nap és a Jupiter eléri a házat pár Kos, és ez ismét kombinációja ígéretes és hozza jelentős és boldog eseményeket.

BIKA

Szeptember 2017 hoz szomjúság az élet, a szerelem és az erotika. Ház a szeretet és öröm Taurus tele van az energia a Nap, a Mars, a Vénusz és a Merkúr. Sun hozza a vitalitást, melegséget és fényességet. Mars tele van vágyakozás és egy égő szenvedély. Venus hozza érzékiség és a művészet a csábítás. És Mercury jelenlegi uralkodó az említett ház és nagyon erős az első évtizedben a hónapban. Ez egy fantasztikus időszak kutatási és most néhány fantáziák valóra. Új romantikus lehetőségek lesznek. A körülmények lesz egyfajta szerelem. Legyen óvatos, akikkel szerelmes, mert akkor könnyen becsapni.

IKREK

Jupiter még mindig tartják vissza a szeptember 2017, amikor a szerelem és a kapcsolatok, de együttműködik a Szaturnusz, és ezért ösztönzi a stabil kapcsolat, mint flörtöl. Egy szeretett vagy együttműködve kötelezettség megosztás sokat lehet elérni, és elérni hosszú távon. Szeptember során, annál több lesz érdekelt a hazai és mit kell, mert sokkal aktívabb mezőt hoz létre a Nap és a Mars és a Vénusz, amely valamelyest bolygó pár Gemini. Mindazok, akik nem állnak kapcsolatban, és keres alkalmi kapcsolat, tartsa szem előtt, hogy ha nincs komoly szándékai a szerelem, akkor nem tudja elérni a boldogságot, és egy ilyen kapcsolat hozza meg csak a rövid távú elégedettsége és a szövődmények, amelyek különösen hangsúlyos az elmúlt évtizedben a hónapban.

RÁK

Trigon azt mondja, hogy a Szaturnusz, az uralkodó a ház pár Rák, a Vénusz bolygó a szeretet, a boldogság és a harmónia, bővülő befolyását az első két évtizedében a hónapban, de aktívabb a második héten, és hangsúlyozza, kötelezettségek, feladatok ellátására, a pénz vagy elért eredményeket, hogy együtt kapja. Mars az uralkodó a ház a szeretet és a szexualitás Cancer, beszél a szerelemről, amely kapcsolatban van a kommunikáció (szemtől szemben, telefonon, postai úton, stb), utazás vagy szellemi célokat. Mindez meghatározza ezt az időszakot. Tud véletlenül egy változó érzések, amelyek még nyilvánvaló érdeke, hogy két ember ugyanabban az időben.

OROSZLÁN

Az első két évtizede van Venus oldalán, a bolygó a szeretet és a harmónia, ami a Leo-ig szeptember 20, 2017. Ez a Vénusz helyzetét hozza meg a jó szerencse, mert kiemeli a báj és a hatalom a csábítás, ad egy érzéki aurát, és hogy te az új romantikus lehetőségeket. Venus megy keresztül a láva, és azt mondja, két kedvező szempontjai: hármas a Saturn, az uralkodó a ház Lava pár, és sextile hogy Jupiter, az uralkodó a ház a szerelem és az erotika. Ez az egyik legritkább kombináció, amely tele van csodálatos lehetőségeket, hozza teljesítése és a boldogság. Másrészt között 5 és 22-én 2017-ben a Sun, vonalzó Leo, a szenvedélyes Mars.

Szűz

Sun, található a Virgin szeptember 22 2017 ad ragyogó, vitalitás és a láthatóságot. Hangsúlyozzák lesz, és akkor lesz jó helyzetben. Mars a Szűz szeptember 5-én, és ismert a szenvedély és az égető vágy. Más szóval, nem lesz képes útjába állni, ha szeretné elcsábítani, és energia, ami elterjedt lesz alkotnak egy nagyon vonzó és szexi. Lesz merészebb, mint máskor, nyitott és kész. Az első lépés, hogy sokkal könnyebb, mint a szokásos, vagy meglepetést megközelítés. Azonban vigyázz, hogy mit válasszon, és hogyan fog működni a szeptemberi, nem idealizálja senkinek! Igaz teljesítése jön az elmúlt évtizedben a hónap: szeptember 20., amikor a Vénusz, a bolygó a szeretet és az érzékiség, belép a Szűz.

MÉRLEG

Szeptember jön a jó és a rossz dolgok a szerelmi életét. Mire jó kapcsolatban van a jelenléte a Vénusz bolygó a szeretet, egy boldog otthon, az első két nap szeptemberben. Ebből otthon egy igazi barát szempontok nagy Szerencsére, a Jupiter és a Szaturnusz, az uralkodó a ház a szenvedély mérlegek. Ez az elrendezés segíti a bolygó keresve szórakozás és öröm, és vegyenek részt a flörtölés és kalandok. Ez akkor jó, ha nem köti semmi (egyesület, a kötelezettségvállalások, a munka, stb.) Ami komoly kapcsolatot, a helyzet Mars, az uralkodó a ház teljes mérlegek és ez a 12. napelemes ház, azt mondja, szembe kell néznie a magányosság érzése, csalódottság, dugulások és kényelmetlenséget.

SKORPIÓ

Szeptember 2017 a hó az -, hogy nem! Vénusz bolygó a szeretet és az uralkodó a ház pár Skorpió, található a karrier terén, és látta, hogy korántsem tétlen. Privlačica egy személy egy helyzetben állapotot, tudja, bizonyos jellemzők és funkciók. És ha tudja támogatni a társadalmi vagy szakmai ambíció, annál jobb. Ha már egy kapcsolatot egy ilyen személy, akkor a magasabb elvárások, és akkor szeretnénk látni haladás és siker a személy, amely a mi fog történni. Két, hol tűnik, mint bármi más, az azt jelenti, hogy a kapcsolat segíthet, hogy sikerül a társadalmi ranglétrán.

PONTOZÓ

Mercury, az uralkodó a ház pár Nyilas, szeptember 5, 2017, mozgó közvetlenül a szélütés. Ez egy fordulópont a három hónapos ciklusban a kapcsolatot a Nyilas valamilyen módon kapcsolódik a társadalmi – szakmai státusz és / vagy távoli területeken, tanulmányok vagy lelki utazásra. Ez a hosszú három hónapos időszak zajlott annak érdekében, hogy elemezzék a sok részletet a szerelmi élet és a házasság, és mit összeköt. Ezt meg lehet tenni, és a közös erőfeszítéseket, amelyek célja, hogy javítsa a szakmai életre, illetve a kutatás az új helyet; földrajzi vagy szellemi / kulturális. Vénusz bolygó a szeretet, csak megerősíti ezt.

BAK

Love Life Bak szeptemberben 2017 több köze van a belső mélységben, mint a külső körülményeket és eseményeket. Vénusz bolygó a szeretet, a nyolcadik ház Bak az első két évtizedben. Ez található Venus lehetnek pszichológiai elemzést a gőz, tabu témák, kutatási partnerekkel, rejtély és a félelem a szeretet. A jelenléte a Vénusz, a 8. házban jelentheti, és a közös pénzügyek, hogy jön a beruházások, ajándék, öröklés vagy hitelfelvétel vagy a közös árut. Hónap, az uralkodó a ház pár Bak, egyre több lehetőség a szeretet az időszak szeptember 09-11, mikor van a házban erotika, majd 14-15 szeptemberben, amikor áthalad a házat, és pár 20-22 szeptemberben, amikor közel van a nagy szerencse, Jupiter.

VÍZÖNTŐ
Miután egy viharos hónap, most élvezheti a harmonikus szerelmi életét, mert Venus a házban pár Aquarius-ig szeptember 20, 2017. Élet a két sokkal kényelmesebb, ajánlatot szeretet lény minden oldalról és a teljesítmény a csábítás növekszik, és szeretlek könnyebben. A járat a Vénusz a házban pár Aquarius annál is inkább jelentős, mert Venus igazi pozitívum a Saturn, a hagyományos uralkodó a Vízöntő és a Jupiter, nagyon szerencsés. Ez a készlet a bolygók azt jelzi, jelentős eseménye a szerelmi élet és jelentős eredményeket párok számára. Érdemes megjegyezni, hogy a Merkúr, az uralkodó a ház a szeretet Vízöntő, mozgó közvetlenül a ház teljes.

HAL

Szeptember 2017 hoz egy erős érzelmi kapcsolat, amely hatással lesz a társadalmi élet, az együttműködés, a házasság vagy szerelem. Keresztül ház kapcsolatok hal halad a nap (szeptember 22.), Mars (szeptember 5.), Higany (8 között és szeptember 30) és a Vénusz (miután szeptember 20). Ez bolygó áramkör szállít dinamikus, szenvedéllyel teli, hogy szükség van a gyors és határozott működés, a képesség, hogy több választási lehetőségnek, és általában hihetetlen esemény. Ez az időszak hordoz a szél a hátunk, új erőt és megújulás. Érdekes, hogy a Merkúr, az uralkodó a ház kapcsolat hal, mozgó közvetlen szélütés szeptember 5-én a házban kötelezettségeit, csak helyezze a napfogyatkozás augusztus 21-én, és így összeköti halak szerelmi élete munkával vagy kötelezettségvállalások.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét