Számolja meg a sors szám: Ha nyolc, irigyellek

A születési dátum lehet megtudni a szám, amelyen leírják a személyiség határozza meg, hogy mit jó, és mi a veleszületett képességek, hanem azt is hangsúlyozza, hogy mi legyen rajta a változást.

Ahhoz, hogy felfedezzék a szám a születési, feküdt fel a számokat a születési dátum, amíg nem kap egy számot. Ez az Ön születési számot.

Itt egy példa számának kiszámítása születési egy személy született 20. 3. 1980 akinek születési számot 5:

20 + 3 + 1980 = 2003
2 + 0 + 0 + 3 = 5

Számoljuk ki a saját születését ebben a szórakoztató játék, és az alábbi szöveget felfedezni, amit rólad beszél.

1. szám – Starter

Mindig eredeti, és az elfogadott új ötletek, és ezek megvalósítását az a természet. Sok tapasztalt makacs és arrogáns, mert mindig arra törekszünk, hogy önmagad. Szereted, hogy a kezdeményezést, és a legjobb, és ideális munkahelyet te vagy a munkahely vezetői és főnökeik, és Ön a saját főnöke.

Tipp: legyen nyitott, és megvizsgálja az ötleteket más emberek néha éppen olyan jó vagy jobb, mint a tiéd.

2. szám – Peacemaker

Születtél diplomata. Ön tisztában van a mások szükségleteit és érzéseit, és gyakran mielőtt úgy gondolja, hogy mások, mint magának. Analitikai és nagyon intuitív és nem tetszik egyedül lenni. Barátság és a társadalom nagyon fontos az Ön számára, és akkor javasoljuk, hogy sikeres legyen, de másrészt inkább egyedül, mint egy olyan kapcsolat, amelyben nem lehet igaz, hogy magunkat.

Tipp: természetesen félénk, de szükséges, hogy munka az önértékelés növelése.

3. szám – idealista

Ön idealista, kreatív, szociális, hangulatos, romantikus és nyugodt. Gyakran elkezd valamit, de nem végez az utat. Szereted, ha az emberek körül, ha boldog, és akkor adja a legjobb, hogy segítsen nekik, hogy ahol van egy kedvenc a társadalomban.

Tipp: Ismerje meg, hogyan kell nézni a világ és az élet egy kicsit reálisabb.

4. szám – Konzervatív

Érzékeny és hagyományos és mint a rend és a rutin. Ez csak akkor működik, ha teljesen érti, mi várható tőled. Maga nem fél a kemény munka. Szereted az időt a szabadban, mert úgy érzi, hogy erős kapcsolat a természettel. Nem bánod várakozás, mert makacs és lázadó.

Tipp: rugalmasabb és kevésbé szigorú magadhoz.

5. szám – nyen

Ön a kutató, és a kíváncsiság, a szenvedély a kockázat és a lelkesedés gyakran vezet a szerencsétlen helyzet. Szüksége sokféleség, és veszélyezteti a rutin. Maga tele kérdésekkel, és az egész világ az Ön számára egy iskola, és gondolom, minden helyzetben valamit tanulni.

Tipp: Néha szükség van arra gondolni, mielőtt cselekszel, és ismernie kell a tényeket, mielőtt befejezi semmit.

Száma: 6 – romantikus

Ön egy idealista, de hogy boldog legyen meg kell érezni hasznos. Van egy nagy szükség törődnek másokkal és segíteni őket. A kapcsolat a család erőssé fontos. Ön nagyon hűséges, egy tanári állást hoz létre az Ön számára. Ha tetszik a művészet és a zene. Hű barát és Öné barátságok komolyan.

Tipp: Tanuld meg megkülönböztetni, hogy mit lehet változtatni, és mit nem.

Number 7 – Szellemi

Ön egy kereső, aki folyamatos keresése rejtett információt, és azt szeretné, hogy belülről a mélység minden, ami körülvesz téged. Érzések nem ellenőrzik a döntéseket. Az életben minden kihallgatás, de nem, mint a többiek, hogy vizsgálja felül Önnek. Soha rohan a mottója, amelyek a lassú és állandó működését az első, hogy elérjük a célt. Érdekel a technológia, és akkor sikeres kutatási foglalkozások. Szereted a titkokat.

Tipp: élőben, a saját világában, de meg kell tanulni, hogy mi elfogadható egy olyan világban, ahol él.

Száma 8 – Nagy “hot dog”

Mester, hogy megoldja a problémát, ha egy profi, olykor kegyetlen, jól ítélve a dolgokat, és határozzuk meg te. Van nagy tervei és szívesebben élnek is. Azt szeretnénk, hogy ellenőrzése alatt más emberek, és minden ember nézi objektíven. Mások egyértelműen elismered, Ön a felelős.

Tipp: legyen nyugodt, és próbálja elnyomni annak szükségességét, hogy ellenőrizzék az emberek körülötted.

Number 9 – Entertainer

Te születtél előadóművész, gondoskodó és nagyvonalú, hajlandó az utolsó pénzt, hogy segítsen. Ellenállhatatlanul bájos és könnyű megtalálni barátok, akkor senki sem idegen. Van sok különböző személyiségek, hogy az emberek néha nehéz megfejteni. Mint egy kaméleon Te állandóan váltani illeszkedik bármilyen környezetbe. A szerelem a siker előfeltétele az életben.

Tipp: Nem kell folyamatosan módosítani és beállítani a többiek az emberek kedvesek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét