SZABÁLY mérleg, és ez mit jelent

RAM (21. április 03-20)

Munka

Időtartam kezdete elég zavaró, de miután szeptember 27-én, amikor az uralkodó Mars belép a Bak jele, az üzleti feltételek kezd változás, annál jobb. Végül ez biztosítja a feltételeket a megvalósításához kedvező üzleti megoldásokat. De a pénzügyi helyzet még mindig bizonytalan, és ez lepni és nem tervezett kiadásokat. Miután belépett a jele Bak, Mars lesz megtalálható a hálátlan szempont a Jupiter, amely gyakran vezet ahhoz a helyzethez, amelyben megtörni a szabályokat. Kerülni kell a magas kockázatú ügyletek és tevékenységek, amelyek hoz ön nezaahvalan helyzetben, és aláássa a hírnevét. Vannak arra utaló jelek, hogy ebben az időszakban, mert a hiszékenység könnyen áldozatává válik egy ügynök köd. Ne feledje, hogy az üzleti siker nem csak attól függ a bolygó szempontok, hanem egy részletes elemzést és értékelést a helyzetről, valamint a mindennapi kemény munka. Próbáld, hogy most nem kölcsön, ne vegye hitel, kölcsön, ha ez nem szükséges. Ellenkező esetben lehetséges problémákat adósságok visszafizetését.

Szeretet

Az ősz kezdete, a Vénusz, a vonalzó hetedik mező megváltoztatja a jel, és belép a ritmusos Skorpió. Ha van egy stabil, hosszú távú kapcsolat, ez lehet egy időszakot, amely meg akarja változtatni az állapotát. Egy ilyen vágy, hogy növeljék a tüzes Mars sextile hogy Venus támogatja a törekvések a változás és próbálják felgyorsítani az összes eseményt. Ha szabad, akkor lehetséges, hogy visszaszerezze régi érzelmi kötődések. Valószínűleg találtak egy személy a múltból, akivel valamilyen okból hirtelen és erőszakosan szakított egy szerelmi idill. Ha azt szeretnénk, egy régi szerelem kap egy új esélyt, akkor lehetősége van arra, hogy erre. Mivel a Jupiter a Nap a legdominánsabb terén partnerség lehetséges, hogy minden megy elég gyorsan, különösen akkor, ha az időközben megváltozott, és rájött, hogy a partner nem lehet változtatni, de csak álláspontját a helyzetet és körülményeket. Azok számára, akik már házasok, követve az új kihívások és kísértések. Mint minden más jelek, Venus csökkenése Skorpió és a befolyását olyan mértékben, hogy aktív a születési chart.

Egészség

Mercury viszont terén betegség jelzi, hogy szükség van, hogy ellenőrizzék a krónikus betegségek. Fordítson különös figyelmet a megelőzésre. Ne hagyja figyelmen kívül a figyelmeztető jeleket.

BIK (21. május 04-21)

Munka

Ha azt tervezi, hogy teljes sebességgel új projektek türelmesnek kell egy kicsit. Venus, az uralkodó a karakter belép a Skorpió az az időszak elején, és mivel ez kadentan helyzet, az összes üzleti rendezvények elveszítik hatékonyságukat. Annak az esélye az új üzleti siker egyre kevésbé megvalósítható. A jó oldala a Mars enyhíti a helyzetet valamelyest, de nem teljesen. Másrészt, mivel a Szaturnusz uralkodó pályája kedvező szempont a Jupiter lehetővé teszi, hogy felszámolja a problematikus, de még mindig alacsonyabb, mint szeretné. Komplex bolygóközi konfiguráció tovább nehezíti, hogy a kora őszi egybeesik Mercury van soron, és mozog a közvetlen szélütés. Ez azt jelenti, hogy meg kell változtatni néhány rossz intézkedések és megszilárdítsa az összes többit, de az új szabályok szerint.

Szeretet

Ha házas, a konfliktusok elkerüléséhez, ha másért nem, hogy mivel az erős pozícióját a Mars, amely kizárja a területen a partnerség. Partner lesz kötekedő, szeszélyes és meggondolatlan. Ez lehet definiálni, mint a makacs és önző. Ebben az időszakban az lehet, hogy az ő csúszik nehéz megmondani, bár így nem bánom, de ha egyszer kimondott nem lehet visszavonni. Ha van egy párhuzamos kapcsolat, vigyázz, mert fennáll annak a veszélye, hogy minden jön ki. Ha szabad, akkor képes lesz arra, hogy helyreállítsa kapcsolatot olyan emberekkel, akik a múltban volt egy különleges hely a szívedben. Fennáll annak a lehetősége, hogy a változások miatt az élő körülmények között a kapcsolatot most, hogy sokkal jobb, mint korábban. Akkor lesz kész, hogy alkalmazkodni tudjanak egymással egy új és teljesen új utat. A fiatalok akkor rengeteg lehetősége kiélni szórakozást, valamint néhány szenvedélyes alapuló kapcsolatok erős test vonzerejét. Fontos, hogy tartsa meg a nem kívánt következményeket és nem várhatunk túl sokat. Kövesse a belső hang, és élvezze. A csillagok az Ön oldalán.

Egészség

Túlbecsüli a teljesítmény. Pihenned kell. Ha nem lassul egy kicsit ritmust, lehetséges problémák sérülések, de a fej és a gyomor, a máj és a vérképet. Idegesség lesz egy toll.

Gemini (22. június 05-21)

Munka

Akkor számíthat számos fejlemény a területen az ingatlanok és a család. Mercury, az uralkodó bolygó mondja be és mozgó közvetlen stroke, de most már el tudja kijavítani a hibákat során tett retrográd mozgás. Mivel az uralkodó beszél befektetés energia csak ezen a területen eredményeket nem sikerül. Ha Ön munkanélküli, akkor képes lesz arra, hogy érdekes a munka, de nem hosszú távon. Fókuszban kínál, amely teljes mértékben megfelelnek. Ebben az időszakban, akkor nem tudja pontosan, mit kell csinálni, de ez nem zavarja, hogy keményen dolgozik, és hogy a kezdeményezője tevékenységek, amelyek kapcsolódnak a néhány adatot. A lényeg az, hogy működik, akkor csinálsz szeretettel, és ha ez nem, akkor elveszíti az akarat. Ha alkalmazzuk, akkor képes lesz arra, hogy mutassa meg az összes képességeit. Néhány ember a környezetében nem fog rajta kedvezően, de az esetleges kellemetlen helyzetek és konfliktusok a munkahelyen. Szerencsére, akkor a támogatást a fejüket, így lesz a törekvéseit növekszik. Az emberek abban a helyzetben lesz probléma a dolgozók. Ha munkát keres az első, meg fogja találni azt a mezőn pénzügyi, számviteli, biztosítási, adminisztratív tevékenységet. De az esztétika az orvostudomány és a kapcsolódó tevékenységek szociális intézmények.

Szeretet

Hangsúlyozta a konfliktus a kötelezettségek és érzelmi életét. Az uralkodó a hetedik ház, a Jupiter a Mérleg jegyében igyekszik kifejezni mindkét területen, miközben súlyos, hogy a legkevésbé kedvelt. Meg kell keresni a kompromisszumos megoldást. Ellehetetlenülése egyensúlyt fog eredményezni a konfliktus a partner és az esetleges megszüntetése. Míg tehát akkor nem szenvedett sokat, mert a láthatáron új pályára. Ha elmész egy üzleti út bájos és szenvedélyes ember hagylak egy erős benyomást. Lehetőség van arra is, hogy megtapasztalják a cigányság egyes üzleti partnerekkel. Azok, akik házasok fogja erősíteni a kapcsolatot a közös munka és leküzdeni a félreértések az előző időszakhoz képest. Idézi emlékeit, és növeli az esélyt a közeledés és közelebbi kapcsolatba, ami kellemessé mindkettő. Ha nem egy esélyt, hogy a partnere együtt csinálunk valamit, nézeteltérések nyilvánvalóak és erős, majd hozzon létre. Ez a legjobb módja annak, hogy stabilizálja a kapcsolatot.

Egészség

Állandó feszültség a legnagyobb ellenség. Ügyeljen arra, hogy a test, biztos, hogy üljön, hol és hogyan alszik. Ügyeljen arra, hogy a technikai sugárzás mellett az ágyban. Ne ess túlzásba a munkát.

Rák (22. július 6-22)

Munka

Ha fut a vállalkozás a szerelem, ha nem tetszik, amit csinálsz ott az ideje, hogy újra megvizsgálja magát, különben a munka fogja megvizsgálni. Mars, aki kezeli a karrier terén, belépő a jele Bak, a hetedik jel fog neked egy jó végiggondolni a kérdést, hogy milyen sikeres vagy, és hogy meg tudja-e lépést tartani az igények az aktuális munkát. Zavart és zavar az üzleti élet után eltűnik szeptember 27-én a kaotikus helyzet váltja az újonnan létrehozott sorrendben. A válság a pénzügyi terv folytatódik és a harc, hogy a pénz jön. Ha tartozol valakinek valamit, emlékeztetni rá, hogy a határidők a visszatérő rég lejárt. Ha tartozol valakinek egy nagyobb pénzösszeg, arra törekszik, hogy csökkentse legalább egy részét a tartozás, vagy hogy egy új megállapodást. A pénz késik, de továbbra is érkeznek. Általában a helyzet javul, vagy megoldásokat a problémák érkeznek nagy szenvedéllyel, miután egy sor válság eseményeket.

Szeretet

Ebben az időszakban, akkor igazán élvezni minden áldását szeretet. Ez az az idő, amikor lehet leküzdeni a problémákat, úgyhogy legyen tenni, amit csak attól függ, hogy javítsa a kapcsolat minősége. Természetesen nem várhatunk csodákat, tartsa mindig szem előtt, hogy minden szép a hely. Minden kapcsolat tele van jó és rossz dolgokkal, de ha a probléma megoldódott az időben, és eltarthat egy ideig. Szerelem, az őszinteség és az elkötelezettség, hogy a partnere, csak néhány tényező, amely hozzájárul a fenntarthatósághoz. Az az időszak elején, akkor képes lesz arra, hogy kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatot meg kell dolgozni. Az uralkodó területén partneri, Szaturnusz, szigorú szabályok. Ha nő, figyelni, hogy kivel lép kapcsolatot, mert amit most látsz, csak egy vetülete az álmok és eszmék. A fiatalok is szembe nem kívánt terhesség, majd a félelem és a bűntudat. A felnőtt lesz a dilemma, hogy ez a megfelelő idő, hogy hozzon létre egy család. Azok, akik nem házas kapcsolat lesz abban a helyzetben, hogy válasszanak a két lehetőség. Már a fele követő hónap csökkenése számlák és a kompromisszumok.

Egészség

Legyen nagyon óvatos a közlekedésben, mert a legérzékenyebb terület, ahol lehet sérti a végtag. Lehet, hogy egy hideg, gyulladást és vírusos fertőzések, amely működhet a szíve.

LAV (23. augusztus 07-23)

Munka

Ideje elszámolnak, különösen azok számára, részt vesz a magánszféra. Lehetséges konfliktusok ellenőrző, felügyeleti és pénzügyi. Ha azt várod, hogy valaki pénzt befektetni, hogy az üzleti azt tervezi, kívánatos, hogy a jövőben a partnerek időben láthatóvá valamennyi fejlesztési, valamint minden korlátozás. Mivel még egy kis hiba a vizsgálat vezethet kisebb vagy nagyobb veszteség. Az üzleti partnerekkel kapcsolatos ragaszkodni a szabályokat -, hogy mit lehet vetni akkor arat. Ellenőrizze a könyvek és könyvelő, ha önálló vállalkozó, mert a hiba, hogy véletlenül csúszik lehet olyan helyzetben, hogy a bírság megfizetését és korrupt kapcsolatokat, amelyek egyébként jó. Ne engedje, hogy a kollégáim, hogy túlzottan zavarja a ügyek és a dolgokat, hogy nem állnak kapcsolatban. Győződjön meg róla, hogy miről, kerülje pletykálni. A hónap elején, a probléma akkor fordulhat elő, mert a dokumentumok és tévesen értelmezte információkat. Kiváló időszak az érintettek írásban vagy vízben néhány próbálkozás. A pénz elég lesz az a hónap elején, de ez lesz a lehetőség kopását.

Szeretet

Minden beszélgetés most vált egy vita vagy konfliktus véleménye, jó lenne, hogy jól mérjük a szavakat, mert később nem bűnbánatot. Ha ez megtörténik, a hő a vita, és azt mondják, amit én nem hiszem, győződjön meg róla, azonnal javítsa ki a hibát. Azok, akik rossz vonatkozásai a szülés chart lesz a lehetőséget, és az idő, hogy végre Átrendezés életet maguknak.

Ez egy ideális idő a nagy élet változik, valamint a mozog. Néhány létrehoz egy család, egy részét fog menni. A legtöbb fiatal párok most tervezi egy életet együtt lesz az ellenzék egyik szülő azonban lehetséges veszekedések és konfliktusok. Azok, akik már élnek a házasság problémái lehetnek a szülők, mert a túlzott beavatkozás életükben. Tegyen meg mindent a hatalom, hogy békésen leküzdeni a kritikus helyzetben, és ha van egy konfliktus, keresik a kompromisszumos megoldást.

Egészség

Ne várja meg, amíg nem kap a beteg, és csak akkor gondoljon egészségére. Abban elhanyagolása rendszeres ellenőrzés. Ellenőrizze a cukor és zsír a vérben. Ha hangsúlyozta, még tartózkodik a vidéken, és zenét hallgatni a pihenésre.

Szűz (23. szeptember 08-22)

Munka

Van egy olyan tendencia, hogy a kipufogók, különösen akkor, ha végez munkát, hogy nem tetszik. A pozitív hozzáállás segít leküzdeni a fizikai gyengeség és erősíti a motivációt. Ha azt szeretnénk, hogy sikeres legyen, összpontosítson a munkát, és nem hagyja, hogy bárki vagy bármi zavarja a célok eléréséhez. Ne aggódj lényegtelen részleteket és minden szükséges intézkedést megtesz, hogy vezethet a jobb munkafeltételek és a jobb hatékonyság. Fogd a munkaterület és egy prioritási listát. Ne dobja a munkahelyeket, hogy meg kell, hogy befejezte. Ha túl sok kötelezettségek, kérjen segítséget kívülről. Kerülni érvek és viták vezetnek sehova, roll up az ingujját, és kap vele. A hónap elején, a lehetséges konfliktusok felettesei és kollégái. Problémák megoldásához fokozatosan.

A pénzügyi helyzet javul október 1-től, amikor a területen a pénz megjelenik az újhold. A munkanélküliek lesz képes megtalálni a jó üzlet hosszú távon.

Szeretet

Miután szeptember 22 visszatérése Mercury, a bolygó uralkodó közvetlen mozgás, javul az érzelmi szinten. Ez az az időszak megváltás és vissza. Míg néhány karakter csak álom lehetetlen szerelem, akkor reális, hogy a földre igyekszik álmaikat. Elején a következő hónapban lesz jelölve optimizmus, nagy eszmék és romantikus álmok. Ez lesz lehetőség az új poznastva. Ha a természet reális álmodozó, ne virtuális kapcsolatokat, mert időbe sok időt, de akkor nem teszi boldoggá. Lehetséges, hogy az október elején végzetes találkozás a lelki társ fuvarozási tapasztalat, piknik vagy elérési utat. Emellett lehetőség van az új, érdekes ismerősökre munka miatt vagy a kollégák. Légy nyitott az új kapcsolatokat, hisz a szerelemben. Chance felejthetetlen flörtölés, és talán valami komolyabb valakivel, aki nem innen.

Egészség

Ha bármilyen egészségügyi problémát, akkor az oka, hogy egészségtelen szokások vagy rossz gyerek. Minden szempontból túlzás semmiben egészségre működik problematikus.

LIBRA (23. október 09-22)

Munka

A szeptember végén, a Jupiter a jele, sextile hogy Saturn, aki jelenleg a Nyilas. Ugyanakkor, a Mars belép a Bak és Jupiter alkotnak egy négyzet, ami azt jelenti, hogy számíthat a nehéz időszakot. Vénusz, a természetes uralkodó a ház a pénz, ritmusos pozíció jelzi költségeket. Ha azt tervezi, hogy fektessenek pénzt a magán üzleti, valamint mérlegelni a pénzügyi lehetséges, mert van egy tendencia, hogy tölteni túl is jelenti. Felejtsd el a hitel vagy kölcsön, ahogy később sikerül a visszatérítésre. A helyzet a munkahelyen lesz békés és harmonikus. Jó kapcsolatokat főnökök és kollégák ösztönzőket a munka Elan. Ha Ön munkanélküli, lehetőség van arra, hogy ebben az időszakban könnyen munkát találni, hogy tetszik. Keresi őt terén utazás, export-import, külkereskedelem, a hajózás és a légi közlekedés. Ez is egy kiváló alkalom, hogy tanfolyamokat és javítása az oktatásban. Annyit most már tanulni lesz nagy haszna a jövőben. Kerülje a túlzott költségeket.

Szeretet

Mars sextile Venus felkavarják az érzelmek, és ha szabad, hogy kész meglepetés. Különböző kombinációk a játékban, és egyikük kapcsolatban van a munka vagy munkatársaival. Akárhogy is, akkor lesz valaki, aki talán megfoghatatlan, mert nagy különbségek nevelés, az oktatás vagy a társadalmi státusz. Ahogy arra használják, hogy alakulnak a dolgok, ahogy maguk szervezik, problémák merülhetnek fel a kezdetektől, mert elrejti a bizonytalanság temperamentumos lemondását, és agresszíven impozáns akaratát. Győződjön meg arról, hogy az ilyen magatartás nem az a személy, Otero magad, mielőtt bármit is. Mérsékelt és kedves, és minden problémát megoldani, nyílt beszélgetést. Egy jó aspektusa Vénusz és a Mars a lehetőségét sugallja a tartós, harmonikus kapcsolatokat. Ha a partner nem, mint a szüleid, akkor meg kell egyensúlyt és a kompromisszum. Ha házas, a nyomás és felelősség, különösen az első évtizedben a jel, jár elviselhetetlen. Dobja a végső döntés egy esetleges szétválasztás.

Egészség

Legyen óvatos a közlekedésben, a lehetséges kontroll elvesztése miatt kavicsos úton. Vigyázni kell, mert a sérülés és a konfliktus a pillanat hevében. Lehetséges büntetések nem tartása szabályokat. Ideges kimerültség, gyulladás az epehólyag, isiász.

Skorpió (23. november 10-22)

Munka

Kezdő hónap is elég fárasztó. Mars belép a harmadik mező, a gyorsuló fejlődés és emelés feszültséget, és attól függően, hogy a szülés pozíció ragovati másképp. Ön tele van energiával, de van, hogy az erőfeszítés, amit megfelelően folyósítják. Ebben a helyzetben ez a legegyszerűbben. Ébredj fel és a szükséges lépéseket. Ha valami nem megy ki a kezét, a tartós. Vigyázz, hogy mit mondasz, nem lépnek konfliktust, mert minden beszélgetést is alakulnak konfliktus. Fókuszban a mit csinálsz bármit, ami a kérdésre, és jönni fognak az eredmények.

Lehetséges, hogy egyes tagjai ennek a jele lehet ebben az időszakban túl éles, mert mindent elnyomta a nap, és elrejti most befolyása alatt sextile Jupiter és a Szaturnusz kitörni a szabadba. Sajnos, ez tükröződni fog inkább a család és a haza, mint más területeken. Októberben és később, akkor számíthat javuló pénzügyi helyzet, főleg, ha részt vesz a kereskedelem, a közlekedés, a kis kézműves, vagy dolgozik a területen a kommunikáció és a közvetítés. A legnehezebb dolog lesz, akik részt vesznek magánszféra. Ha Ön munkanélküli, vagy szeretne állást változtatni, keres egy új munkát, a kereskedelem területén jutalék, biztosítás, biztonság vagy kapcsolódó tevékenységek az adóhivatalba, posrednišvo, kezelése és szállítása.

Szeretet

Az egész időszak növekszik érzelmi feszültség jellemzi ellenőrizetlen belső düh. Megvan a benyomást, hogy Ön az oka mindennek. Érdemes lehet újra viselkedését és hozzáállását, és hogy mások is megvan a saját véleménye. A családon belül lehetséges konfliktusok az apjával, feleség, vagy egy másik játszó figura. Fennáll annak a lehetősége, hogy elveszítik az óra és a reakció a pillanat hevében. Győződjön meg arról, hogy még a kritikus helyzetekben tartani önkontroll. Ha házas, akkor aligha lehet párosítani, ha nem hajlandó kompromisszumra, és a partner érzékenységet is az idegeimre menni. Vagy játszanak játszani a nyilvánosság számára. Tartsuk szem előtt, hogy ez az egész csak a vetítés. Ha sokáig a kapcsolat, akkor lehet, hogy végül dönt a házasság és a család bővítése. Ebben az esetben, ügyelve arra, hogy idővel egy tetőt a feje fölött, de nem a közösség a szülőkkel. Ha egyedül vagy, akkor képes lesz arra, hogy megfeleljen egy nagyon érdekes ember, hogy maga sors az utat.

Egészség

Lehetséges köhögés vagy probléma a torokfájás. Vigyázni kell, mert a fertőzések és vírusos betegségek. Legyen óvatos a közlekedésben, különösen az éjszakai vezetés során.

Bajtársak (23. december 11-21)

Munka

Váratlan fordulatok és új vállalkozási lehetőségeket és üzletfejlesztési így azt reméljük, hogy a változás a Jupiter karaktere végre valami ment előre, és az életedben. Ugyanakkor nem várható a helyzet, hogy a változás egyik napról a másikra. Az első javulás jeleit fogja érezni magát a végén az október első hetében.

Kihasználják a kínálkozó lehetőségeket, hogy van, de ne várja üzleti feltételek változatlanok maradnak. Vigyázz, hogy mit jel, olvassa el háromszor, mielőtt valamit tenni a kezdőbetűit. A kommunikáció területén, információk és kapcsolatok ma már a leginkább veszélyeztetett. Néhány dolog, amit meg kell ismételni többször is, mielőtt ők hozzák őket a sorban. Ebben az időszakban, akkor könnyen új kapcsolatok kiépítésére, és akkor nagyon népszerű kollégái. A hónap elején a pénzügyi helyzet lesz erőltetett, de ha sikerül megoldani a problémákat, köszönhető a „adományok” barátok. Mindent összevetve, nincs ok az aggodalomra adnak okot. Ha Ön munkanélküli, munkát keres terén a munka a számítógépek, valamint a kapcsolódó tevékenységek esztétika, kozmetikumok, tervezés, díszítése.

Szeretet

Az ideális időszak a cigányoknál, a szeretet, de nem a házasság. Ha van egy komoly kapcsolat, a hónap elején csemegék egy jó hír a jövőre vonatkozóan, és hozzon létre egy családi fészket. A partner jól kijönnek, és tervei egy életet. Mivel még nem tisztázott, hogy hol él, a lehetőséget egy megoldás erre a problémára jelenik váratlanul október közepén, és így megnyitja az utat az élet két. Azok, akik már házasok, akkor járhat a megnövekedett féltékenység partnerekkel. Veszekedések során triviális kérdéseket és a vágy a hatalomért fog szűk hangulat a hazai és a család. Ha továbbra is fennállnak, ne lepődj meg, ha a partner kisétál az október közepén. Ingyenesen tagjai ennek a jele előre kísértő romantika as film. Ékezetes szenvedélyek és események kiszámíthatatlan. Hol fogsz ébredni, hogy az az időszak végén, lehetetlen megjósolni. Legyen óvatos, nem minden mindig szép, mint amilyennek tűnik az elején a kapcsolatot.

Egészség

Egészségügyi akkor instabil sokáig. Ha szenved valamilyen betegségben horonične, kérdezni alternatív kezelési módszerek. Figyelni a diéta, még mozog.

Bak (22. január 12-20)

Munka

Változó munkahely, amely már utalt a bejegyzés a Jupiter a jel pályafutása elejétől október, mert az új hold a munka területén, egyre világosabb keretet. Váratlan problémák nőtt, és a késedelem lemez adósságok halmozódnak fel, arra kényszerítenek, hogy azonnal megoldani a problémákat, és egy mély döntést. Azonban nincs ok eleve túlzott Sekiraqa. Minden gonosz hordozza azt valami jó, és ha már régóta dolgoznak, és nyomja voltak elégedetlenek, hogy a jelenlegi kedvezőtlen körülmények most kényszeríteni, hogy elhagyja a munkát, hogy csak problémát okoz, hogy a sors a saját kezébe. Talán majd dugug gondolkodás úgy dönt, hogy elkezdheti felépíteni saját üzletét, és a saját főnöke.

Ha Ön munkanélküli, partner híreket hoz nektek a szabad munkahely. Lehetséges, hogy ez egy nagyon érdekes projekt néhány hónapig, akkor ebben az időszakban megfelel. Az új feladat lesz a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket, és hogy megtudja, mennyit képesek önállóan dolgozni.

Szeretet

Tagjai ennek a jele, akik házastársi szeretet elsősorban burgonyavész pénzügyi problémák és a stressz a munkából. Hogy a pénz lesz probléma, és az egyik a másik, érveket elkerülhetetlenek, és a kölcsönös vádaskodások nem értés boost félreértés és ellenséges. Szerencsére a helyzet megnyugszik hamar, egy sor veszekedések és fenyegetések kevéssé ér véget a szenvedélyes kibékülés az ágyban. Ebben az időszakban hangsúlyozta a helyzet Venus a tizenegyedik területen, akkor jó lenne, hogy szabjon világos vonal között barátság és a játék a csábítás.

Ha egyedülálló, akkor lehet, hogy lesz ebben az időszakban, hogy megfeleljen a személy milyen álmodott. Végzetes találkozás bárhol megtörténhet. Emberek, akik stabil párkapcsolatban várható új lépés. Azonban, ellenőrizze a döntéssel együtt élni. Kedvező időszak az ilyen változások után kezdődött október 7-én, amikor Mercury bement a jele Mérleg. Minden elért megállapodásoknak az első felében a hónap is könnyen megváltoztatható körülmények miatt, amelyeket nem lehet szabályozni.

Egészség

Lehetséges problémák táplálkozás, valamint az a tendencia, súlygyarapodás. Ha nem csökkenti a részletekben, a szám lesz gyorsan lekerekített és a túlsúly menni, és a szív- és érrendszeri problémák.

Vízöntő (21. február 01-19)

Munka

Ez nem bölcs dolog, hogy egy csomó dicséretet és a „filozofálás” sikerről október elején, még ha valahogy védeni. Az a személy abban a helyzetben elemzik minden VAST gesztus és a tudás lenne nagyképűség drágán kerülni.

Minden nehezebb esel különböző típusú korlátozásokat és temperamentumos visszavonás csak tovább súlyosbítja az élet. Jobb lenne, hogy az elégedetlenség, harag és lázadás keresztül néhány krativan munkát. Ne aggódj, ez csak egy átmeneti időszak. Talán most minden keményen dolgozik, de ha megnézi a jelenlegi problémákat, mint valami átmeneti, megkönnyíti, hogy nyújtson be a hónap elején, amikor minden kudarcba fullad. Hatályba új üzleti partnerkapcsolatok nem ajánlott, amíg az az időszak végén. Mielőtt úgy dönt, bármi, jó becslést az új kínálat és új projektek megvalósíthatóságának. Légy reális, nem panaszkodom. Minden fontos döntéseket csak később, de ezúttal a teljes, amit elkezdtél. Hogy egy csomó belső és külső tároló. Ha a munka a katonai, gyártás, építőipar, amit remélhetünk jobb helyzetben.

Szeretet

Free tagjai ennek a jele lehet, hogy megfeleljen egy érdekes személy több munkát. Ez a hónap a szeretet, és minden új kapcsolatot döntő szerepük van a „kémia” és hihetetlen fizikai vonzalom és a harc letölthető uralom. Lehetőség van félreértés a verbális kommunikáció, hanem a tökéletes harmóniát, amikor hallja. Élvezze, és ne próbálja meg a linket egy jól ismert formák. Ha házas, lehet egy érv a gyermekek, pénz, vagy azért, mert az állandó partner provokáció. Vigyázz, hogy mit mondasz, mert akkor könnyen megmondani, és valami, hogy a partner is van egy csomó, hogy elérje, és soha nem bocsát meg nekem.

Ha a gyerekek nőttek fel, egyikük kaphat munkát, és szellőző legalább röviden kapcsolatban a költségek, amelyek állandóan jelen van.

Párok, akik egy hosszabb kapcsolat lesz, hogy vizsgálja felül az értékeket képviselnek, ami fontos számukra személyesen, és mit csinálnak a a közösség javára. Ha a kapcsolat már régóta válságban, most végre sikerült megtalálni a fordulópont. Mi késik most kap jól látható formában, és tudni fogja, hogy mit kell csinálni.

Egészség

Túlbecsülése saját képességeit vezet a betegség és ideges kimerültség. Miután a kemény munka egy kis időt a kikapcsolódásra és a pihenésre. Cserélje rossz szokások.

FISH (20. második a XX 3)

Munka

Ha a magán üzleti és már régóta alig megélni, itt az ideje, hogy menjen az átszervezés műveletek összhangban, amit a vonalzó Jupiter szükséges tőled. Ha nincs más megoldás, az jobb, ha a kulcsot a zárba, és nem zaglibljujete tovább. Mivel a folyamatos ellenőrzés és felettesei vagy károsodott koncentráció, ebben az időszakban sok lesz a közeljövőben a „tele”. Mivel minden beszélgetés könnyen fejlődnek egy konfliktus véleménye szerint a legjobb az lenne, hogy tartózkodjanak, és nem lép a vita. A csend a biztonság. Túl sokat dolgozol, de én inkább költeni, de ez adja az erőt a kitartásra.

Ha Ön munkanélküli, alaposan vizsgálja meg az összes üzleti ajánlatokat, és ne vegyen mindent készpénznek. Ez az időszak nem kedvez a terjeszkedés az üzleti kapcsolatokat és új kapcsolatokat. Minden a kemény munka elsősorban lefelé biztonságos intézkedéseket. A siker számíthat csak azok, akik „eladni köd”, részt vesz előadások, aukciókon vagy szervez különböző tanfolyamok és workshopok a képzés. Fortune mosolyog és azok dolgoznak az iparban, a divat és szórakozás, valamint a művészek.

Szeretet

Érzelmi fordulópont akkor hogy van egy kapcsolat vagy házasság. Az uralkodó Jupiter ki végül a hetedik mezők és az új lehetőségeket. Ez meg fogja lepni a szenvedély, ami váratlan, valakinek meg kell nyerni, és akkor nyert, a vágy, hogy felébredjen a letargia és újra érzem a szeretet erejével. Asszertív személy, mágnesesen vonzó, kitartó és elhatározta, hogy nem adja fel, amíg nem nyer. Ő beteg, és az idő kegyeit. Adj neki egy esélyt, ha egyedül van. Ha nem, akkor ez megtörténhet, hogy egy hirtelen vihar rázta meg a hagyományos értékrend, akkor is, ha nem kíván változtatni semmit. A kereszteződésnél a régi és az új, egy ideig annak eldöntésére, hogy továbbra is meg fogja. Az emberek, akik házasok lehet elválni, ha a szülés chart támogat. Lehetőség van a leszerelés és a tartózkodási hely megváltoztatása. Mindenesetre, a területén az otthoni és a család lesz a szél. Számíts a kiszámíthatatlanra.

Egészség

Így működik az agy nagy sebességgel és feszültséget teremt és idegesség. Megjegyzés: a fejfájás, ha azok előfordulnak. Szigorúan tartsa közlekedési szabályok és nem rohan sehova. Sokkal jobb, hogy késni, mint fél óra pnekoliko hónap.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét