Astro INDEX

Svi brojevi su mistični simboli kozmičke energije …. svi brojevi imaju određene vibracije ili frekvencije ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svi brojevi su mistični simboli kozmičke energije. Svaki broj je povezan s određenim nebeskih tijelom i pod utjecajem je tih nebeskih tijela. Ove nebeska tijela emitiraju vibracije koje utječu na temperament i karakteristike. Broj je ključ za ponašanja i djelovanja pojedinca, jer ima dobre i loše utjecaje. Također, naše ime, datum rođenja i razni drugi faktori, ovdje igraju važnu ulogu. Vedski filozofi koriste koncept magičnih kvadrata za stvaranje numeričke yantri, za razne rituale. Na temelju drevnog znanja, moderna numerologija je evoluirala tijekom 19. i početkom 20. stoljeća. Zato je važno znati da brojevi igraju važnu ulogu. Svaka osoba ima jedinstvenu funkciju, jedino što je potrebna je da ima odgovarajuće životne smjernice.

Svi brojevi imaju određene vibracije ili frekvencije. Poznato je da brojevi reflektiraju kozmičku energiju, pa je tako svaki broj odraz energetskog obrasca. Brojevi nam također mogu pomoći da protumačimo karaktere ljudi do kojih nam je stalo.

broj 1
Jedan nije najusamljeniji broj, ali je sigurno jedan od najsretnijih. Broj jedan je simbol početaka. Budući da je broj jedan, broj koji je uvijek na vrhu, on je simbol ostvarenja i postignuća. Broj jedan je simbol Sunca, simbolizira zdravlje, bogatstvo i sigurnost. Ovaj broj teži ka ostvarenju ciljeva i poduzimanju akcija.

broj 2
Broj dva označava raznolikost. Egipćani su koristili broj dva za pravljenje različitih amajlija i rituala. Oni su vjerovali da sreća dolazi iznutra i ako čovjek posjeduje mudrost i znanje, da je onda zaista sretan. Dvije je sretan broj u odnosima i označava snagu, uravnoteženost i partnerstvo.

broj 3
Trojke su najsretniji brojevi. To je sveti broj sa dozom mistike u svakoj kulturi. Uglavnom, trojke uzimaju moć dvije sile, ujedinujići ih u jednu novu energiju. Tri može biti vaš sretan broj kada ga koristiti kao točku fokusa, tj. namjere. Trojka ima izvrsne kvalitete, kao što su strpljenje i vjerovanje, a uspjeh dolazi upravo od tih kombinacija.

broj 4
Značenje broja četiri temelji se na stabilizaciji energije. To je sretan broj, povezan je sa kućom i sigurnošću. Broj četiri se pripisuje božanstvu Horusu koji je, prema vjerovanju uvijek daje zaštitu.

broj 5
Pet je sretan broj u kineskoj tradiciji, jer po njihovom vjerovanju on označava zdravlje, bogatstvo, sreću, život, mir. Alkemičari i Ezoteristi koristili su moć petokrake zvijezde za zaštitu i dobro uravnoteženje energije u njihovom radu. Broj pet je sveobuhvatna energija. Pet je sretan broj za fizičko zdravlje i zaštitu.

broj 6
Broj šest je povoljan u sferi ljubavi i odnosa. To je zato što je broj šest povezan s planetom Venerom koja izaziva sklad i strast u našim partnerskim odnosima. Broj šest predstavlja i kartu ljubavnici u tarotu, što nam govori o uravnoteženim odnosima, kao i otvaranju i iskrenoj komunikaciji. Harmonija energije broja šest je idealna za nova partnerstva.

broj 7
Broj sedam je povezan s dostignućima. Ovaj broj također potiče duhovni, psihički i intelektualni razvoj. To je broj mudrosti i razmišljanja. Sedam predstavlja vrijeme vezano za energiju i često signalizira povoljan period. Srećom se smatra ako u nekom danu vidite sedmicu na broju sobe, na registarskim tablicama ili slično. Ovaj broj povezan je s duhovnim znanjima.

broj 8
Broj osam je povezan s ciklusima u prirodi. On predstavlja simbol beskonačnosti. Također označava da je sve beskonačno i prolazno, ono što je izgubio biće vraćeno, što je daleko i na kraju biće u blizini. On predstavlja energetsku savitljivost i značenje dobre sreće.

broj 9
Devet je sretan broj zbog svoje povezanosti s brojem tri. To je broj koji u sebi sadrži puno sretnih povrataka. To je broj integracije primarnog izvora. Broj devet je povezan s inspiracijom i jedinstvenim smjerom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.