SUNČEV znak ili PODZNAK u LAVU-Ubrzaće se dešavanja na fakultetu, u vezi ispita i učenja ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Uran nema velikog utjecaja na Lava pa može biti previše nestrpljiv ili previše spor da bi shvatio što se oko njega događa. Mnogi će proširiti suradnju sa strancima, otići za inozemstvo, ući u drugu vezu ili brak a neki od njih u paralelnu vezu, strasti će biti jake pa će mnogi Lavovi biti pretjerano “divlji”, neobuzdani i smeli.Sledi uspjeh u znanosti i sportu.
Ubrzat će se dešavanja na fakultetu, u vezi ispita i učenja uopće, možda počnete učite neki novi jezik. Moguće je vađenje nove osobne iskaznice ili putovnice. Iznenadna putovanja u inozemstvo. Stres zbog fakulteta, inozemstva, stranaca ili neostvarivanja neke ideje ili velikog plana.
Kada Uran prolazi kroz vašu 9. kuću, moguć vam je iznenadni odlazak u inozemstvo, i to, vjerojatno, avionom. Na tom putu ćete možda imati neka nova i neobična iskustva sa strancima.
Ako pohađate neku školu ili fakultet, ili ste na nekoj obuci ili tečaju, moguć je stres koga prouzrokuje ili uspjeh ili neuspjeh, sve zavisi od predispozicija u natalu.

Izgleda da vam se javlja volja za učenjem astrologije, a uz to ide i težnja ka duhovnom životu.
Ova kuća se brine o razvoju vlastite životne filozofije. Važno je da se istrenirate da mislite fleksibilno jer će Uran izmijeniti vaš pogled na svijet. Što prije uspijete integrirati nova sagledavanja u svoj život, to će lakše biti da izvučete prave zaključke. Uran se uvijek bori protiv stagnacije mišljenja, željeli vi to ili ne, i uvijek će pobijediti, čak i da ste toliko visoko razvijeni da vam nova iskustva nisu ni potrebna. Ako je takav slučaj, vi sigurno više ne bi ni živjeli na planeti Zemlji.
Za vrijeme trajanja ovog tranzita, mogli bi iznenada krenuti u drugo mjesto, možda čak iu drugu zemlju. Bliži ili dugi putevi bi vam mogli odrediti život. Ako želite naučiti više o astrologiji i sličnim temama sad je vrijeme da poradite na tome i krenete sa izučavanjem istih. Intelektualna stimulacija koju primati za vrijeme ovog tranzita je određena primiti odgovarajuće refleksije.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.