Astro INDEX

Sunce trigon Saturn-Rado prihvaćate nove obveze i odgovornosti …

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektorima od 17 ° do 27 ° stupnjeva varijabli znakova Blizanaca, Djevice, Strijelca ili Riba, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.
TRANZITNI TRIGON SUNCA I SATURNA IZUZETNO JE POVOLJAN UKOLIKO IMA OSOBNIH TAČAKA u TREĆOJ dekade OVNA, LAVA ILI STRELCA.
Povoljan dan za rad i organizaciju važnih poslovnih projekata. Metodični ste i sistematični u radu, a vaša predanost je uočena i pred vama je solidniji poslovni razdoblje jer su šefovi uočili konstruktivnu ambiciju i praktičan pristup obvezama. Razumijete značaj selekcije prioriteta. Riješeni ste da ustrajete i realizirate svoje planove i ambicije, spremni biti ustrajni, stoga pažljivije odmjeravate svoje reakcije i radujete se približavanju cilju. A do uspjeha se stiže samo vlastitim naporima, svjesni ste da ništa neće pasti s Neba! Vaš korak ka uspjehu je lagan ali siguran, nakon mnogo iskušenja i posvećenog rada. Držite se utemeljenih procedura.

Rado prihvaćate nove obveze i odgovornosti, i najbolje funkcionirate kada su svi parametri jasno definirani. Kada je tlo na kojem ste čvrsto s lakoćom prihvaćate sve zadatke, a vaša predanost i trud će biti biti nagrađeni. Malim ali sigurnim koracima postižete trajne rezultate. Izuzetno ste strpljivi i poslovnim zadacima pristupati s dozom dodatnog opreza. Uživate u odgovornim zadacima postavljajući visok standard poslovanja i vaši nadređeni izražavaju naklonost prema ovakvom pristupu. Ukoliko radite u kreativnim djelatnostima danas možete postići uspjeh dajući formu kreativnim idejama ili radom na tehničkim detaljima. Ozbiljni ste i otvoreno izražavate poštovanje prema kolegama, s blagom dozom konzervatizma pristupate odnosima. Poboljšanje odnosa s autoritetima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.