Sunce trigon Rx Neptun-Sposobnost dubokog poimanja, naglašena imaginacija i entuzijazam, sklonost ka misticizmu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektorima 18 ° do 22 ° Ovna, Raka, Vage, ŠKORPIONA, Jarca ili RIBA, a posebno ukoliko su LAV ili RIBE vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas osobno.

Na jednoj razini trigon Sunca i Neptuna je izrazito inspirativan jer ohrabruje da posegnemo u dubine svoga bića (Neptun) kako bismo otkrili sebe (Sunce) na unutarnjem razini.
Na drugom nivou ovaj aspekt je toliko benefičan da vas može zavesti ka pretjeranoj idealizaciji, uslijed čega možete pokušati kontinuirano skrivate i poričete aktualne probleme.
Ljude u neposrednom okruženju ćete shvaćati uz izvjestan stupanj idealizacije, a posebno one koje sada budete upoznali vidjet ćete pod sjenom “žrtve” kojoj je potrebno spasenje od uobičajenog egzistiranja tipičnog za smrtnika, i ukoliko budete nepažljivi možete biti zavedeni u ulogu “heroja”.

Ovaj tranzitni aspekt će biti aktualan tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana. Mudro koristite ovu energiju kako bi otkrili srž problema i pokušali ga razumijete na dubljoj razini. Sve se u životu događa s razlogom, i sve dok vaše probleme projicirati na svijet koj vas okružuje i ljude ok sebe propuštate uočiti važnu lekciju s kojom se susrećete. Provedite neko vrijeme u promišljanju i meditaciji, posvetite se duhovnom radu kako biste otkrili da u vašem životu postoji samo jedan PRAVI HEROJ – a to ste Vi sami!

Sposobnost dubokog poimanja, naglašena imaginacija i entuzijazam, sklonost ka misticizmu i sanjarenje o putovanjima. Sunčev trigon sa Neptunom donosi blaži i skladniji Neptunov utjecaj. Postoji manja opasnost od neumjerenog oduševljenja, a još uvijek je prisutan profinjeni osjećaj naklonosti prema spiritualnim i estetskim vrijednostima. Ovo je idealan tranzit za stvaralački rad ili uspostavu stabilnosti u duhovnoj sferi. Imate snažnu želju da se suočite s problemima i brigama drugih ljudi, a ukoliko ste sposobni držati pod kontrolom Neptunom smrknuti temperament, nećete vidjeti potrebu da tražite izlaz u maštarijama.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.