Sunce sekstil Neptun-Imate snažnu želju da se suočite s problemima i brigama drugih ljudi …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj tranzit daruje volju da pomognete drugima. Vizije, snovi, neobične zamisli uvode vas u imaginarni svijet, a ta saznanja vas usmjeravaju ka stvaralaštvu ili ka žrtvovanju za neke više ciljeve ili ideje, ili volji spasiti druge, da pomognete. Ovo je i povoljan aspekt za financijska pitanja. Poželjno je da se bavite temama koje će vas držati na zemlji, inače utjecaj ovog aspekta vas vodi nepraktičnim rješenjima.

Zgrabite svoj natalni horoskop, ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektorima od 18 ° do 22 ° stupnjeva ZEMLJANIH ili VODENIH znakova, a posebno ukoliko su BIK, Lav, Jarac ili RIBE Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno. Izuzetno povoljan tranzit ukoliko imate aktivnu drugu dekadu JARCA ili RIBA.

Ovim tranzitom počinje blaži i skladniji Neptunov utjecaj. Postoji manja opasnost od neumjerenog oduševljenja, a još uvijek je prisutan profinjeni osjećaj naklonosti prema spiritualnim i estetskim vrijednostima. Ovo je idealan tranzit za stvaralački rad ili uspostavu stabilnosti u duhovnoj sferi. Sposobnost dubokom poimanja, naglašena imaginacija i entuzijazam, sklonost ka misticizmu, sklonost ka putovanjima. Mali uspjeh po pitanju novca.

Imate snažnu želju da se suočite s problemima i brigama drugih ljudi, a obzirom da ste sposobni držati pod kontrolom Neptunom smrknuti temperament, nećete vidjeti potrebu da tražite izlaz u maštarijama. Kako je sekstil aspekt taj koji favorizira aktivnosti s drugima, u ovom razdoblju drugi mogu vas zamole za pomoć a vi ćete spremno reagirati.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.