Astro INDEX

Sunce sekstil Neptun-Imate snažnu želju da se suočite s problemima i brigama drugih ljudi …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovaj tranzit daruje volju da pomognete drugima. Vizije, snovi, neobične zamisli uvode vas u imaginarni svijet, a ta saznanja vas usmjeravaju ka stvaralaštvu ili ka žrtvovanju za neke više ciljeve ili ideje, ili volji spasiti druge, da pomognete. Ovo je i povoljan aspekt za financijska pitanja. Poželjno je da se bavite temama koje će vas držati na zemlji, inače utjecaj ovog aspekta vas vodi nepraktičnim rješenjima.

Zgrabite svoj natalni horoskop, ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektorima od 18 ° do 22 ° stupnjeva ZEMLJANIH ili VODENIH znakova, a posebno ukoliko su BIK, Lav, Jarac ili RIBE Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno. Izuzetno povoljan tranzit ukoliko imate aktivnu drugu dekadu JARCA ili RIBA.

Ovim tranzitom počinje blaži i skladniji Neptunov utjecaj. Postoji manja opasnost od neumjerenog oduševljenja, a još uvijek je prisutan profinjeni osjećaj naklonosti prema spiritualnim i estetskim vrijednostima. Ovo je idealan tranzit za stvaralački rad ili uspostavu stabilnosti u duhovnoj sferi. Sposobnost dubokom poimanja, naglašena imaginacija i entuzijazam, sklonost ka misticizmu, sklonost ka putovanjima. Mali uspjeh po pitanju novca.

Imate snažnu želju da se suočite s problemima i brigama drugih ljudi, a obzirom da ste sposobni držati pod kontrolom Neptunom smrknuti temperament, nećete vidjeti potrebu da tražite izlaz u maštarijama. Kako je sekstil aspekt taj koji favorizira aktivnosti s drugima, u ovom razdoblju drugi mogu vas zamole za pomoć a vi ćete spremno reagirati.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.