Sunce oporba Rx Jupiter-Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ima planeta u sektoru od 20 ° do 25 ° Ovna, RAKA, Vage, JARCA, a posebno ukoliko su Lav, Strijelac, Ribe ili JARAC Vaš sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas osobno.

Ipak, svi ćemo svjedočiti efekte ovog tranzitnog aspekta u područjima koja su u osobnom horoskopu pod vladavinom grupe kardinalnih ZNAKOVA.
Aspekti koje čine ova dva benefika, Sunce i Jupiter, su najčešće pozitivni. Obzirom da i Sunce i Jupiter vladaju vatrenim znacima aktivatori su samopouzdanja, optimizma a sve što dotaknete danas će se pretvoriti u zlato. Uočavate li nalet vedrine i radosti, entuzijazam na visokoj razini, i izgleda kao da ništa ne može poremetiti vaš sjajno raspoloženje. Ovo je sjajan osjećaj i i svima je potrebno da se napune pozitivnom energijom s vremena na vrijeme.

Obzirom da je danas u pitanju opozicija Sunca u znaku Raka i Jupitera u znaku Jarca, te su oba u pozicijama slabog klvaliteta, jedna od stvari o kojima biste trebali voditi računa je potreba da ostanete s obje noge na zemlji. Ni Sunce ni Jupiter u ovom slučaju ne vladaju materijalnom sferom, prisutno je prepuštanje okolnostima, a realna pitanja koja nameće svakodnevica kao što su računi, odgovornosti i obveze najradije bi bili potisnute teme.

Pretjerivanje je sigurno jedan od najvećih problema ovog aspekta. Možete se pronaći u situaciji u kojoj trošite previše novca, prepuštate se uživanju u preobilnim obrocima, i ponašate se raskalašeno. Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu jer su mogući veliki previdi koji mogu dugoročno odraziti na poslovanje. Zadržite spokoj i umjerenost u svemu kako biste izbjegli zdravstvene i osobne probleme. Akcenat možete staviti na zabavu i planiranje ili početak putovanja u inozemstvo. Ovo je idealno vrijeme za potpisivanje ugovora i učenje.

Posvetite danas nekoliko sati opuštanju i uživanju, prepustite se naletu pozitivne energije, ali se ipak potrudite da ostanete čvrsto na zemlji.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.