Astro INDEX

Sunce konjunkcija Merkur-Ovo je vrlo povoljan interval za poslovne pregovore, organizaciju dokumentacije i korespondencije, nova poznanstva …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima osobnih točaka ili planeta na 14 ° Bika, Djevice, Jarca, a posebno ukoliko su Bik, Blizanci, Lav ili Djevica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Večernje sate će razgaliti Sunčeva konjukcija sa Merkurom. Napravili ste svoj plan aktivnosti i sada osjećate potrebu da partneru ili drugom članu obitelji iznesete svoje zaključke, misli i buduće postupke. Ovo je izuzetno dobar interval reći sve što vam je na umu. Pamtite da je umjetnost učinkovite komunikacije u obostranoj pažnji – ostvarit svoj cilj samo ukoliko uspijete prilagoditi izrečeno sugovorniku, stoga je od ključnog značaja da prije svega budete analitični u prepoznavanju njegovih strahova i mogućih pogrešaka u razumijevanju.

Ovo je vrlo povoljan interval za poslovne pregovore, organizaciju dokumentacije i korespondencije, nova poznanstva. U ovom razdoblju nešto ćete otkriti i zbog toga ćete izmijeniti način komunikacije s osobom s kojom ste gradili razinu bliskosti. Jasno uočavate svoj položaj i sposobni ste ga približite i pojasnite drugima. Možete biti efikasni u radu ukoliko se prisjetite ranijih pogrešaka.

Ovaj tranzit označava razdoblje naglašene aktivnosti u životu, a postignuti uspjeh ovisi od položaja Merkura u vašem natalnom horoskopu, od vaše sposobnosti da iskoristite ponovo pružene prilike i čekanja. Ako Merkur prilikom rođenja u nepovoljnim aspektima ovaj tranzit može izazvati nezgode ili gubitke. Bit ćete nestalni u svojim stremljenjima i prohtjevima, i pomalo nepostojani u poslovima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.