Astro INDEX

Sunce konjunkcija Južni mjesečev čvor u Ribama-Sutra je NOVI DAN!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako ste danas tužnjikava, praznjikava, čudnjikavi, u nekom ničim izazvanom neraspoloženju odmorite, dajte si oduška – zaboravite preispitivanja. Sutra je NOVI DAN.
Popodnevni odmor ili relaksacija uz film, kupka ili masaža, posjete spa centru, čas yoge ili meditacije mogu vas odvojiti od briga i uspokojiti um.
Rođenima u zodijačkom znaku ili sa podznakom u Ribama i Lavu ovo je definitivno teži dan u odnosu na ostale pripadnike zodijačkih znakova. Vodenjaci teška srca uočavaju novčani odljev.
Strelčevi se uzalud bore s iscrpljujućim obiteljskim situacijama. Strijelčevima poruka – Potrajat, upleli ste se u poslove kojima niste trebali prljati dušu.
Jarčevi trebaju naučiti da se tudjeg kruha neće najesti, i da će ih svaka mrva peterostruko koštati.
Ovan već uveliko hrli naprijed, ne obazirući se na gubitke za sobom (ipak bilo bi dobro da je izvukao lekcije), a Bikovi gube samo na društvenom planu (selekcija medju “prijateljima” je povremeno dobrodošla).
Pred Rakovima i Škorpionima je razdoblje stagnacije, ali to je tema koja je njihovom umu već postala bliska.
Blizancima je najbolje što mogu planirati prihvaćanje kritika i, makar prividno usuglašavanje sa sugestijama šefova. Sve će proći – ne ruinirajte odnose već gradite atmosferu povjerenja i podrške.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.