Sudbinske veze-Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i profinjenost Vage stvaraju veliku kemiju

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje poznavaoci astrologije kažu da su primjer velike strasti i emocija i primjer vode koje ne mogu izbjeći. Već pri prvom susretu javljaju se iskre. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i profinjenost Vage stvaraju veliku kemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoljeti.
Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu nerviraju Ovna. Vaga će s druge strane ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

2. Bik i Škorpion

Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu zasititi jedno drugog, ali sukobi su često neizbježni.

Bika umori tempo Škorpiona, dok Škorpionu zasmeta pasivnost bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmjeri u zajednička druženja s prijateljima, stvari mogu popraviti.

3. Blizanci i Strijelac

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore.

Blizance ipak može iznervira stavak Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru može zamjeri povremenu nonšalantnost i sklonost tračarenju. Rješenje je u zajedničkim putovanjima.

4. Rak i Jarac

Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Strast može pokvariti osjećaj Raka da ga Jarac povremeno ignorira, dok Jarcu može biti neprivlačna nesamostalnost druge strane.

Moraju stalno da se podsjećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

5.Lav i Vodenjak

Kralj svog svemira Lav, ne može odoljeti slobodnoj Vodenjaku koja priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodenjaka je najprivlačnija Lavova karizma.

Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodenjaka svim društvenim konvencijama mogu dovesti do problema. Spas od problema moraju tražiti u krevetu, daleko od ostalih.

6. Djevica i Ribe

Djevica voli red, Riba odbija rutinu, ovo je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje promatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Djevica kao priliku naučiti Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Djevici pokaže kako da se opusti.

Neobuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Djevici, a želja za kontrolom Djevice biti prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spašavaju vezu.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.