Style Guide ASTRO Rák, Oroszlán és a Szűz: Női, ragyog teljes pompájában

Továbbra is felfedezni Astro stílusban. A megrendelés jött „Summer Children”: Rák, Oroszlán és a Szűz és hiteles jellege és hogyan aktiválódik.

RÁK

Hali Beri Venus Rák (Sun Leo) Fotó: Wikipedia / német Marin
Moto rák „Úgy érzem”. Amellett, hogy a halak, ez az egyik legérzékenyebb jelei az állatöv.

Venus Rák nagyon érzékeny és gondoskodó. Líraian természetű; archetípusa az anya. Címzett otthon és a család, aki sokat jelent neki, és inspirálja egyfajta biztonságot. Amikor úgy érzi, kiszolgáltatott, és azt akarja, hogy megvédje magát, hajlamos arra, hogy behúzza a Rakovski shell.

Ez a pozíció a Vénusz lehet szülöttei jel alatt: a Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán és a Szűz.

Tudja Venus Rák: Vladica Milosavljević (Rák), Natalie Portman (Gemini), Meryl Streep (Rák), Halle Berry (Leo), Angelina Jolie (Gemini).

Stílus

Natalie Portman – Venus in Cancer
(Sun Gemini)
Fotó: Wikipedia / Josh Jensen
Rák uralja a Hold. Színek alkalmasak rák nevezik. hold színek, amelyek kiemelik az érzékeny prirodu.Primat vesz fehér.

Tudják milyen jó, hogy kifejezze ezt a harcot, nem számít, ha jön a ruhák, felsők, vagy pantalone.Izgledaju elegáns!

Tekintettel arra, hogy daganatok elnyelik mások hangulat; érzés és az energia az emberek körülötted, ha nem energiaegyensúly, nagyobb valószínűséggel választanak egy szürke vagy ezüst színű, hogy megvédjék magukat a külső hatásoktól.

Inkább a lágy, pasztell árnyalatok, elsősorban a rózsaszín és a tenger zöld.

Rák uralja a mellkas, és akkor gyakran látni, hogy a tagok ezt a jelet (érvényes az emelkedő, a helyzet Vénusz és a Hold, hangsúlyozta Rák a szülés chart), mint a ruhát, hogy hangsúlyozni fogja ezt a részét a szervezet, mint például dekoltisane ruhák, vagy blúzok.

Penelope Cruz – Hold Rák (Sun Taurus) Fotó: Wikipedia / Tabercil

Nők rákok általában vizes, mély szemek, amelyek jellemzik melankolikus megjelenés.

A lista Rakova vannak: Gisele Bindhen (Sun in Cancer), Lady Diana (Sun in Cancer), Liv Tyler (Sun in Cancer), Gwen Stefani (Hold a Rák), Penelope Cruz (Hold a Rák), Kate Middleton ( hold a Rák), Sakira (hold a Rákban).

OROSZLÁN

Ana Sofrenović-Vénusz Leo

(Sun a készülékben),

Fotó: Wikipedia / Silja

Lions nagyon kreatív, és nagyon jó szervezői. A mesterek a színpad, mint hogy reflektorok irányította őket.

Vénusz Leo egy gyönyörű, szenvedélyes, felhívják a figyelmet magukra. Vamp, hajlamos arra, hogy jár, és szereti, hogy kitűnjön. Azt kell, hogy úgy érzi, hogy mások elismerik annak minőségét, valamint hogy megszerezzék a tekintetben az emberek, akik körülvesznek neki. Szentelt a teljes hő.

Ez a pozíció a Vénusz lehet szülöttei jel alatt: Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz és a Mérleg.

Tudja Vénusz Leo: Milena Dravić (Mérleg), Ana Sofrenović (Szűz), Lorin Bacall (Szűz), Coco Chanel (Leo), Monica Bellucci (Mérleg), Marion Kotiare (Mérleg), Greta Garbo (Szűz), Ana Karina ( szűz), Madonna (Lav), Nicole Kidman (Gemini), Whitney Houston (Lav).

Stílus

Marion Kotiare – Venus Leo (a Nap a Mérlegben) Fotó: Wikipedia / Studio Harcourt
Oroszlán egyetértenek meleg színek, elsősorban az arany. Sun szabályok Leo, az arany színe a nap.

Mivel Leo szereti, hogy a figyelem középpontjába, és lehet nagyon színházi beszédében, nem meglepő, hogy az arany színű, amelyik a legjobban illik az oroszlánok. Hangsúlyozza, és vezet az előtérbe.

A körülményektől függően és a személyes preferenciák, választhatnak némítva árnyalatú földszínek-bronz színű, intenzív okker, több mint világosabb árnyalatú arany, akár jelentősen arany árnyalatú, és azok a fényes és csillogó.

Charlize Theron – Sun Leo, Fotó: Wikipedia / Peadar O’Sullivan
Az “arany hölgy”, aki teljes mértékben elfogadják ezt a színt, amely kifejezi a oroszlánok természetű: Sandra Bullock (The Sun Leo), Charlize Theron (Sun Leo), Jennifer Lopez (Sun Leo), Halle Berry (Sun Leo) Állvány tetoválás (nap Leo).

Egy bátrabb hölgyek, a megfelelő választás egy leopárd minta. Mert ne felejtsük el, hogy az oroszlán család vadon élő macskák, de a hiteles természet tudja, hogyan kell kifejezni keresztül ezt a stílust.

Ascendentalni Lions (akik emelkedő Leo) egyaránt tudja, hogyan kell folytatni a leopárd minta, és magabiztosan és bátran, úgyhogy nem maradt észrevétlen. Néhány ezek közül Marilyn Monroe, Kate Moss és Beyonce.

Amellett, hogy az arany szín és leopárd minták, Leo fejezi hitelességét fantasztikus, és a narancssárga szín. A könnyebb árnyalatok élénk narancssárga, ami a megfelelő választás a nyári és a cserzett bőr. Ha szeretné, hogy a mércét, valamint állni, kivéve, (ami jellemző a Vénusz Leo), azt ajánlom, és harisnyát ezt a színt az ősszel és télen, ami lehet egy nagy roham, gardrób nyugodtabb, sötétebb tónusok.

Lorin Bekol – Venus Leo (a Nap a Szűzben) Fotó: Wikipedia / Liberty Publications
Hair védjegye Lviv. Imádják a hajukat, hogy az élvonalban. Ezek általában sűrű haját. Számukra megfelelő és a korona, mint egy divatos kiegészítő.

Ahhoz, hogy tovább hangsúlyozta mačkanstvenu megadott időszakban lehet használni, és arany hangok szemhéjfesték és pirosító azokban árnyalatai.

Szűz

Brigitte Bardot – Venus Szűz (Nap Libra) Fotó: Wikipedia / Mondadori Publishers
Az egyik legintelligensebb jelei az állatöv. Analitikai, aprólékos; nem részletesen ő nem hagyja, a tökéletességre törekszik.

Venus Szűz területén magas színvonalú, amikor kiválasztják a romantikus partner. Rendkívül nőies. Partnereink és a barátok mindig számíthatnak rá, és ő is boldog és elégedett, ha tudja, hogy ő tudja, hogy vigasztalják őket és segít nekik.

Venus Szűz lehet egy személy született jegyében: Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg és a Skorpió.

Érzelmi jellege Rák és tüzes Oroszlán, Venus Szűz hozza le a földre. Libra ad több logika és enyhítése intenzitása Skorpió.

Tudja Venus Szűz: Natasa Tapuskovic (Szűz), Julia Roberts (Skorpió), Sophia Loren (Szűz), Ingrid Bergman (Szűz), Brigitte Bardot (Mérleg), Catherine Deneuve (Mérleg), Catherine Zeta-Jones (Libra), Audrey Tautou (Leo), Natalie Wood (Rák).

Catherine Deneuve – Venus Szűz (Nap Libra) Fotó: Wikipedia / Országos Általános Képek
Stílus

Julia Roberts – Venus Szűz (Sun a Skorpióban) Fotó: Wikipedia / David Shankbone
Kulcsszavak stílust Virgin lenne természetes, kedves, egyszerű és csökken.

Színek, amely a legjobban tükrözi a természet a készülékben föld színek, a színek a levelek ősszel; némítva árnyalatú zöld és olíva zöld; karamell szín és világos barna.

Ezek nem idegen, hogy adja néhány részlet-szokatlan design, amely felhívja a figyelmet a kifinomult módon.

Az igazi választás geometrikus minták, csíkok vagy pöttyös.

Testrész, amely uralma alatt ez a jel a gyomorban.

A legnagyobb taglétszámú ez a jel (valamint azokat a kifejezett Devicom a szülés chart, Venus, növekvő, Hold) szeret rámutatni a derékbőség.

Amikor kiválasztunk egy szekrény, inkább szűkülő ruhák, kabátok, dzsekik.

Bergman – Venus eszköz (Sun a Virgin), Photo: Pixabay.com
Gyakrabban látni fogja őket egy bikini, de egyrészes fürdőruhát. És, ha úgy dönt, egy darabból álló, a hangsúly a derekát.

Köszönhetően, hogy vigyázzon a takarmányozás és inkább az egészséges élethez, többnyire szerény derekát.

Férfi tagjai ennek a jele, valamint azokat a kiemelkedő szimbóluma a Virgin az ő horoszkóp, „esik” a része a női test.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét