Style Guide ASTRO Kos, Bika és a Gemini: Női, éled az autentikus jellegét

Ezúttal bemutatjuk az első három állatövi, amelyek a következők: Kos, Bika és Ikrek. A leírások nem csak azokra a karakter, hanem az emelkedő, és a helyzet a Vénusz, a Hold. Mit nyújt Venus mondja, hogy az ő feladata? A helyzet Vénusz a szülés chart, jelezve, hogy milyen módon értékesíti fellebbezést, és varázsa.

Ha megfelelően közölt hiteles jellege révén saját jelenség, a vizuális megjelenés és az életmód, akkor a személyiség vonz. Képesek vagyunk, hogy vonzza az embereket, lehetőségeket és körülményeket, amelyek velünk egy jó keverék. Mi mi ragyog a legjobban, amikor a megjelenése világosan tükrözi, amit hordozunk magunkban.

Ahhoz, hogy kifejthesse teljes potenciálját a vibrációs szintet, ami bemutatjuk az életmód, a szülés chart tartsa a pozícióját a Nap (állatöv jel), a Vénusz, a Hold, valamint a növekvő (leszármazott). A férfiak, elsőbbséget élveznek a Mars ellen Venus, de jelentős szerepet játszik. A lényeg az, hogy kifejezzük a természet, mi hitelesen a miénk, a legjobb módja, hogy az adott körülmények között.

Kos
Az első jele az állatöv. Pioneer, s jelezte, hogy az első mindenben. Herald a tavasz.

Venus Kos

Szenvedélyes, temperamentumos; hoz izgalmat, ami kiderül belőle. Ő szeret nyerni. Ő nem idegen, hogy az első lépés, ami a szimbolizmus a Kos, mert ő volt az első jele az állatöv. Van egy erős értelemben vett magának és szeret első lenni. Ez egy fiatalos szellem; szereti, ha észre, és domináns. Közvetlen, bátor, szereti a kihívást. Venus Kos lehet egy személy született a Vízöntő jegyében, Halak, Kos, Bika és Ikrek.

Tudod, hogy a hölgyek ebben a helyzetben a Vénusz: Olivera Katarina (Fish), Dusica Žegarac (Kos), Audrey Hepburn (Taurus), Elizabeth Taylor (Fish), Marilyn Monroe (Gemini), Keira Knightley (Kos).

Olivera Katarina, Venus Kos (Sun Halak)
Stílus

Rams arc gyakran a figyelem középpontjába. Ezek gyakran olyan emberek, akik keresik a fiatalabb, az úgynevezett. “Baba arc”. A hangsúly a szemöldök, amely felismerhető és jól kialakult, és a magas homlok.

Mivel Kos kormány feje, divatos kiegészítő, amely jellemző a kosok kalapját. Fedora kalap, mint azok a nagy karimájú, érzéki igéző. Egy ember, aki felismerte ezt önmagában, és helyezzük egy hatékony módja színésznő Sarah Jessica Parker, aki a Sun a Kos.

Milyen színű lenne a legjobb választás a Rams?

Vörös, fényes árnyalatú piros, úgynevezett. Porsche piros. Ez a szín kiemeli az energia. Kapcsolódik a bolygó uralja Kos, és ez a Mars. Az asztrológia, a Mars egyik forrása az alapvető energia, a szexuális energia, amely az élet forrása. Ha rajta piros, Rams aktiválja a szenvedélyes természetét és közvetlenség, könnyedén, amely egyike a feladatok önmagukban Venus.

Mit jelent, ha valaki él a Venus?

Annak érdekében, hogy könnyen képviselje és élni az autentikus jellegét, mit ad neki varázsát.

Amellett, hogy a piros, ovnovske színei a fekete, fehér és különböző árnyalatai fluoreszkáló színek.

Rams szeretem feszes ruhákat, élesebb vágások és az elkerülhetetlen részletesen lenne egy piros bőrdzseki.

Azok, akik a Hold a Kos szabadít Harry visel egy divatos kiegészítő jellemzője kosok (kalap, piros …), mert a helyzet a Hold lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadja az élvezet divatos kiegészítő, vagy ez a tendencia a szimbolizmus egy adott karaktert.

bika

Taurus összpontosít stabilitás és a biztonság. És az egyik fő jellemzője egy érzékiség.

Bulls hinni érzékeiket. Hagyják, hogy ez a víz. Élvező partnerség révén élvezi a finom ételek és borok, hogy élvezte a ruhákat, amelyeknek meg kell a legjobb alapanyagokból.

Venus Taurus otthon érzi magát. Az alapvető jellemzői a Vénusz: érzékiség-raw érzékiség, hedonizmus, művészi érzékenység. Amikor filmnyelv leíró Venus Taurus lenne Fellini lepotice- sok női karakter a film. A festmény a Vénusz és a Hold a Bika film Álom luxuskivitelben Audrey Hepburn gl.ulozi, amely a Nap a Bika.

Vágyik egy stabil szerelmi kapcsolatok. Tele van meleg; hűséges, elkötelezett. Ez lehet birtokos, de hűséges. Sugároz nőiesség és az érzékiség. Ez a pozíció a Vénusz a születési diagram volna az emberek született alatt a Halak, Kos, Bika, Ikrek és a Rák.

Néhány híres Vénusz Bika: Juliette Binoche (Fish), Linda Evangelista (Taurus), Tanja Boskovic (Rák), Anica Dobra (Gemini), Liv Tyler (Rák), Jessica Lange (Rák).

Tanja Boskovic, Vénusz Bika (Sun in Cancer)
Stílus

Amikor kiválasztja a szekrény, Taurus különösen figyelembe veszik az anyagok és szövetek. Sokszor fogja olvasni a címkét az anyag összetétele ruhadarab. Kedveli minőségű anyagok, mint a kasmír, selyem. Gyakran egy megjegyzés a luxus.

Mi az ajánlott bikák, és hogy helyesen hangsúlyozza, hogy a természet és az energiával virágos minták. Különösen azokat illeszkednek és virágokkal a hajában, valamint virág igéző és virágos szárny.

Taurus kormány ajtót, így ez a része a test velük megkülönböztető és nagyon vonzó. Gyakran Bulls inkább díszíteni egy nyakláncot, amely nem marad észrevétlen, vagy a minőség / divatos sál vagy egy virág szárny.

Milyen színű a legjobb választás a bikák?

Pasztell tónusok, és mindenek felett emelkedett. Rózsaszín kapcsolódik a szeretet, és a Vénusz, bolygó a szeretet, szabályok Bika és a Mérleg, ideértve a Taurus és a Libra illeszkedjen a különböző árnyalatú ezek a színek.

Rózsaszín erdőben, nyugtató hatása van, különösen abban az esetben, némi vita, vagy a feszült helyzet és zavart érzések.

Nem szabad elfelejteni, hogy amellett, hogy az emberek, akik született jellel lehet azonosítani, és azok a Taurus emelkedő, vagy a Vénusz és a Hold a Bika.

Még néhány híres személyiségek, akik lehet sorolni tábor Bulls: Penelope Cruz (Sun Taurus), Michelle Pfeiffer (Sun Taurus), Audrey Hepburn (Sun Taurus), Cate Blanchett (A Nap a Bika), Uma Thurman (Sun bika), Kathryn Hepburn (nap és a Hold a bika), Keira (Hold a bika).

Ikrek
A harmadik jel az állatöv, uralja a Merkúr. Kíváncsi, kommunikatív, intelligens; Mindig szívesen az új ismereteket. Rendelkeznek fiatalos báj és nevezhetnénk elbűvölő Zodiákus.

Venus Gemini

Ő elcsábítja és elcsábítja kommunikáción keresztül. Ott mindig előnyben részesítik intelligencia szemben fizikai megjelenése, amikor a partner kiválasztásában. Ezek az emberek a sokoldalú, gyors elméje és szellemes. És hogy valójában alapján a varázsát. A kereső partnere és barátja, akivel képes lesz, hogy megosszák egymással ötleteiket. Ők szeretnek beszélni a szerelemről és írási szerelmes levelek. Venus Gemini lehet szülöttei jel alatt: a Kos, Bika, Ikrek, Rák és Leo.

Ismert Vénusz Gemini: baba fazekas (Bak), Stanislav Pesic (Gemini), One Blood (Gemini), Jennifer Lopez (Leo), Sandra Bullock (Lav), Jacqueline Kennedy (Lav), Kylie Minogue (Gemini), Campbell, ( Didymus), Ser (Taurus), Uma Thurman (Taurus).

Stílus

Gemini zárja a vállak, a karok és az ujjak. Ezért, mint a kopás karkötőt, a sorozat, hogy meghallgassák csörgő bejelenti érkezését. Meg kell azonban jegyezni, hogy a karok és kezek gesztusokban.

Imádják magukat imádják, manikűr, masszázs és a vállak és karok.

Mivel a szabály a vállak, ajánlott viselni ruhák, vagy fegyver, hogy felfedje a testrész. Ez az egyik az ikrek, a híres Marilyn Monroe felelős a ruha fedetlen váll (aka. Halter ruha) szinonimájává vált stílust.

Szín

Színes, ami ajánlott Gemini sárga. Ez megkönnyíti a kommunikációt és az értelem. Pszichológusok azt állítják, hogy a sárga szín nagyon jó a megítélése, és a mentális stimuláció.

Ugyancsak a színe a boldogság és a remény. Sami ikrek szinte mindig mosolygó, az élet az azokhoz való hozzáférést is otthonos.

A színe a nap, hozza a lelkesedés és elősegíti az energia. Segít a döntéseket, és lehetővé teszi a gondolat tisztaságát. Légy kreatív, kiváltja ötleteket. Segít, ha a tanulás és elősegíti a koncentrációt. Ez jó viselni a sárga szín, ha nem promo, újságírás, értékesítés.

Attól függően, hogy az arcszínt, Gemini lehet választani a különböző árnyalatú sárga: citromsárga, nap sárga, kanárisárga. Azok, akik nem nagy rajongói a szín, akkor próbálkozzon egy árnyalatot, míg a bátrabb jó választás volt, élénksárga színű, amely akkor nem marad észrevétlen.

Marilyn Monroe a film Hét év hűség egy ruhát fedetlen váll
A lista a Gemini vannak: Adriana Lima (Sun Gemini), Natalie Portman (Sun Gemini), Heidi Klum (Sun Gemini), Nicole Kidman (Sun Gemini), Liz Hurley (Sun Gemini), Jolie (nap Gemini), Jennifer Garner (Hold az Ikrek), Eva Herzigova (Hold az Ikrek), Claudia Schiffer (Hold az Ikrek).

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét