Astro INDEX

STROJ ZELENE BOJE

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Klara je imala 10 godina i bila u petom razredu osnovne škole kada je osjetila jake bolove u trbuhu s desne strane. Nastavnik je smatrao da nije u pitanju ništa opasno i zbog toga je djevojčica dva sata kasnije dospjela u operacijsku salu. Što se tamo događalo, Clara je ispričala doktorica Etvoter: ‘Bila sam prestrašena i tražila da idem kući. Borila sam se protiv maske s eterom kada se to dogodilo. Jednog trenutka sam bila budna, a sljedećeg sam padala pravo dolje, u mračnu rupu kao u bunar. Tamo je bilo glasnih zvukova, nalik zujanju, zvonjavi i struganju po metalu zajedno, a onda sam se našla ispod stropa gledajući dolje samu sebe. Mislila sam i osjećala sam se kao da se nalazim raširena po cijeloj sobi, kao vodena para ili oblak. Vidjela sam kako su liječnik i bolničarke dogurali u sobu nekakvu četvrtastu zelenu mašinu, i zatim uz pomoć nje radili na meni.
Iznenada, našla sam se sama u sobi s velikim i teškim vratima koja su vodila u druge prostorije. Netko mi je prišao. Nisam ga vidjela, samo sam mu čula glas. On me je poveo naviše, u nešto što je izgledalo kao tunel. Izgledalo mi je kao da hodam, ali moje noge nisu doticale tlo. Odjednom sam čula zvuk nalik onima koji dolaze sa gradskog igrališta za djecu, gdje se ona smiju i igraju. Njihovo slušanje me smirilo. Drugi čovjek nam je došao u susret. Ni njega nisam vidjela. On je pitao prvog tko sam ja, zatim je otišao. Kada je ponovo došao rekao je čovjeku koji je bio sa mnom da ja moram vratiti i da oni za mene još nisu spremni. Povedena sam gore jednim pločnikom u veliku zgradu s velikim vratima. Ušla sam unutra i vidjela neke ljude kako nešto rade. Odvedena sam u veliku bijelu sobu i rečeno mi je da sjednem na neke stepenice koje su vodile do velike bijele fotelje i da sačekam nekoga tko treba razgovarati sa mnom. On je došao kroz vrata na drugom kraju i sjeo u fotelju. Bio je u bijeloj odjeći s dugačkim rukavima i velikim zlatnim pojasom oko struka. Nosio je sandale. Njegova tamnosmeđa kosa bila je dugačka do ramena. Imao je duguljasto lice, njegova koža bila je maslinaste boje i iz njegovih očiju prosto je tekla ljubav.
On je komunicirao sa mnom na taj način što me gledao. Rekao mi je što ja trebam raditi u životu i poslao me na drugi kraj sobe da pogledam nešto što je izgledalo kao TV aparat da bih mogla vidjeti svoju budućnost. Ono što sam vidjela učinilo me je vrlo sretnom. Taj čovjek, za koga sam vjerovala da je Isus, rekao je da ću kada se probudim u bolnici zaboraviti što je to što treba činiti u životu i upozorio me je: ‘Ništa ne može dogoditi prije nego što bude vrijeme za to’ .
Dok sam napuštala prostoriju, rekao je da moram poslušam njegove naredbe ako želim vratiti. Kada sam oživjela, bolničarka je sjedila kraj mene porek kreveta i rekla: ‘Hvala Bogu da si se konačno probudila’. Ja sam ispričala doktoru da sam ga gledala kako radi na meni io boji strojevi u operacijskoj sali. On nije znao što da mi odgovori.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.