Astro INDEX

Što znači sanjati žir?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati da vidite žir
Ako u snu vidite žir, to označava dobitak. Moguće je da ćete u narednom periodu postići uspjeh zahvaljujući kome ćete biti na dobrom glasu. On se može ticati škole, posla, sporta ili neke druge aktivnosti kojom se bavite. Pazite da se ne opustite i da ne živite samo na račun stare slave.

Sanjati da berete žirove s drveća
Ukoliko u snu berete žirove s drveća, to znači da težite nemogućem. Vi volite sebi postavljati izazove i da se borite za ono o čemu drugi mogu samo maštati. Često vas kritiziraju da bez razloga komplicirate svoj život, ali ne zadovoljavate se malim stvarima i onim što lako može dobiti.

Sanjati da berete žirove sa zemlje
Kada u snu berete žirove sa zemlje, to ukazuje da ćete postići uspjeh nakon teškog rada. Vjerojatno ćete mnogo uložiti u obrazovanje ili posao pa će dobri rezultati biti neizbježni. Dat ćete sebi malo oduška nakon čega ćete nastaviti raditi punom parom.

Sanjati da žirove tresete s drveća
Ako u snu žirove tresete s drveća, to označava upornost u ljubavi. Moguće je da vi teško odustajete od osobe koju volite ili koja vam se sviđa. Činite sve što je u vašoj moći da je / ga osvojite jer se nikad ne zna je li riječ o onoj / m pravoj / m s kojom / kim ćete provesti cijeli život.
Sanjati da sadite žirove
Ukoliko u snu sadite žirove, to implicira da se uzalud trudite. Vjerojatno pokušavate odobrovoljite nekoga tko vam nije naklonjen. Teško vam je što se loše prema vama ponaša, ali što god napravili, on / a pogrešno tumači i vjeruje svima koji su protiv vas. Smišljate kako da mu / joj se približite, ali samo postižete suprotan efekt.

Sanjati da žir pada
Kada u snu žir pada, to poručuje da ćete se razočarati. Moguće je da će osoba koju smatrate idolom pokazati svoju lošu stranu. Iako ćete shvatiti da ste pogriješili jer ste ga / je idealizovali, teško će vam to pasti i više nikada nećete moći da ga / je gledate istim očima.

Sanjati jesti žirove
Ako u snu jedete žirove, to znači da ste na posebnom režimu prehrane. Vjerojatno ste imali ili još uvijek imate zdravstveni problem zbog kojeg morate paziti koje namirnice konzumirate. Često ste u iskušenju prekršiti pravila, ali svjesni ste da ćete sebi učiniti medvjeđu uslugu.

Sanjati da prodajete žirove
Ukoliko u snu prodajete žirove, to ukazuje da imate dodatan izvor prihoda. Moguće je da radite više poslova u isto vrijeme kako biste sebi i svojoj obitelji obezbijedili ono što vam je potrebno. Ne žalite se i ne nadate da će vam novac pasti se neba, već odmah prelazite u akciju.

Sanjati da kupujete žirove
Kada u snu kupujete žirove, to ukazuje da rado pomažete drugima. Vi ste humana osoba koja misli na one koji loše žive i trudite se da im koliko-toliko olakšate. Žao vam je što svima ne možete izaći u susret i pogađa vas kada slušati o tuđoj nesreći.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vidjeli, brali, sadili, jeli, kupili ili prodali žirove, to je sigurno ostavilo dojam na vas.

Definicija žira
Žir je plod hrasta ili bukve.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.