Astro INDEX

Što znači sanjati vjetar?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati da puše jak vjetar
Kada u vašem snu puše jak vjetar, to upozorava na prepreke. Moguće je da vam netko neće dozvoliti učiniti ono što ste planirali. Predstoji vam teška borba u kojoj ćete često biti u iskušenju da odustanete i da se povinujete tuđim željama.

Sanjati da duva topao vjetar
Ukoliko u vašem snu duva topao vjetar, to označava radost. Vjerojatno će vam u narednom periodu sve biti potaman pa ćete uživati ​​i biti lijepo raspoloženi. Zračićete pozitivnom energijom koju ćete prenositi na svakoga tko se nađe u vašoj blizini.

Ako sanjate hladan vjetar
Takav vjetar u snu označava da vam predstoji tuga. U narednom razdoblju moguće da vam predstoje neki osobni problemi zbog čega nećete biti baš dobro raspoloženi. Osobe oko vas će to početi i primjećivati.

Ako usanjate olujni vjetar
Pogledajte značenje sna: što znači sanjati oluju.
Sanjati da vjetar fijuče
Ako u vašem snu vjetar fijuče, to implicira da ćete dobiti prazna obećanja. Moguće je da će vam netko skidati zvijezde s neba, ali u trenucima kada vam je zaista potreban / potrebna, nestat će bez traga. Nećete to više htjeti trpite pa ćete odlučiti prekinuti kontakt s dotičnom osobom.
Sanjati da vam vjetar mrsi kosu
Kada vam u snu vjetar mrsi kosu, to ukazuje da ste romantični. Vi biste sve žrtvovali zbog ljubavi i smatrate da je jedino ona potrebna za sreću. Veliki ste sanjar i često idealizujete ljude koji vam se sviđaju.

Sanjati da vjetar nekome mrsi kosu
Ukoliko u vašem snu vjetar nekome mrsi kosu, to znači da ćete se razočarati. Vjerojatno ćete saznati da je osoba u koju ste zaljubljeni zauzeta. To će vam teško pasti i pitat ćete se zbog čega se nije odlučio / la za vas.

sanjati propuh
Ako se u snu nalazite na propuhu, to upozorava na probleme s novcem. Može se dogoditi da ćete nekome posuditi veću sumu, ali da ta osoba neće ispoštovati dogovor. Shvatit da ste pogriješili i da niste trebali mu / joj vjerujete.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vidjeli puhati vjetar, to je sigurno ostavilo dojam na vas.

Definicija vjetra
Vjetar je kretanje zraka koje nastaje kao posljedica različitih atmosferskih pritisaka.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.