Astro INDEX

Što znači sanjati uniformu?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati da ste vi u uniformi
Ako ste u snu vi u uniformi, to ukazuje da imate potrebu za pripadanjem. Vi ne želite se izdvajate iz mase i radite sve da bi vas ljudi iz okruženja prihvatili. Često mijenjate mišljenje i trudite se da se maksimalno prilagoditi drugima.

Sanjati nekoga u uniformi
Ukoliko u snu vidite nekoga u uniformi, to znači da poštujete autoritete. Vjerojatno se dobro slažete s ljudima koji imaju više iskustva i uspjeha od vas. Niste sujetni i često ih pitate za savjet nadajući se da ćete jednog dana i vi dostići taj nivo.

Sanjati da kupujete uniformu
Kada u snu kupujete uniformu, to implicira da će vas drugi poštovati. Moguće je da ćete na poslu dokazati koliko ste sposobni i vrijedni pa ćete brzo napredovati. Šefovi će vam povjeravati teške zadatke i time će pokazati da računaju na vas.

Sanjati da prodajete uniformu
Ako u snu prodajete uniformu, to znači da ćete pratiti svoje srce. Vjerojatno ćete siguran posao zamijeniti nečim što vas čini sretnim / om. Mnogi će vas upozoriti da griješite i da ćete se pokajati, ali vi ćete odlučiti riskirati. Isto vrijedi za stabilnu vezu koju ćete raskinuti i upustiti se u avanturu čiji će ishod biti neizvjestan.

Sanjati birati uniformu
Ukoliko u snu birate uniformu, to ukazuje da ćete imati više ponuda. Vjerojatno ćete u ljubavi ili u poslu moći da se odlučite za opciju koja vam više odgovara. Bit će vam teško da donesete konačnu odluku jer nećete htjeti nikoga povrijediti.
Sanjati da skidate uniformu
Kada u snu skidate uniformu, to označava da nećete biti dosljedni sebi. Može se dogoditi da ćete promijeniti mišljenje jer ćete ocijeniti da ćete imati više koristi. Pokušaćete uvjeriti sebe i druge u ispravnost novih stavova, ali u tome nećete imati uspjeha
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro nosili, kupili, prodali, odabrali ili skinuli uniformu, to je sigurno ostavilo dojam na vas.

Definicija uniforme
Uniforma je identična odjeća koju nose pripadnici neke organizacije.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.