Astro INDEX

Što znači sanjati kotač?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati da vidite mali kotač

Ako u snu vidite mali kotač, to označava mali uspjeh. Vaš moto je: “svakog dana donesi košaricu zemlje na jedno mjesto i napravit planinu.” Svjesni ste da morate mnogo raditi i biti strpljivi jer ništa ne dolazi preko noći.

Sanjati vidjeti veliki kotač

Ukoliko u snu vidite veliki kotač, to označava veliki uspjeh. Moguće je da ćete na poslovnom planu imati dobre rezultate, ali nećete biti zadovoljni situacijom na emotivnom planu. Željeli ste biti podjednako dobri u svemu što radite, ali uvidjet ćete da nešto mora trpjeti.

Sanjati da se kotač okreće
Kada se u snu kotač okreće, to znači da ćete se preseliti. Vjerojatno već duže vrijeme o tome razmišljate, a uskoro će vam se ukazati prilika da planove provesti u djelo. Bit će vam potrebna promjena koja će za vas značiti novi početak i mogućnost da ispravite pogreške koje ste ranije pravili.
Sanjati da se kotač okreće

Ako se u snu kotač okreće, to ukazuje da život ide dalje. Moguće je da vam se nešto loše dogodilo i da ste mislili da se od toga nikada nećete oporaviti. Međutim, shvatit ćete da ima istine u izreci koja kaže da vrijeme liječi sve i polako ćete nastaviti tako gdje ste stali.

Sanjati da se kotač ne okreće

Ukoliko se u vašem snu kotač ne okreće, to upozorava na bolest. Može se dogoditi da ćete biti na dijeti ili da nećete imati vremena da se zdravo hranite zbog čega ćete dobiti anemiju ili nešto slično. Nećete se ozbiljno time pozabaviti nego ćete reagirati tek kada vam se stanje pogorša.

Sanjati mijenjati kotač
Kada u snu mijenjate kotač, to implicira da ćete imati radove u kući. Vjerojatno ćete htjeti renovirate neke prostorije i da ih opremite onako kako ste zamišljali. Trebat će vam mnogo vremena i novca, ali bit ćete prezadovoljni rezultatom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vidjeli ili mijenjali kotač, to je sigurno ostavilo dojam na vas.

Definicija kotača
Kotač je mehanički uređaj u obliku diska.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.