Astro INDEX

Što znači sanjati dečka ili bivšeg dečka

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati dečka predstavlja vaš odnos u budnom stanju i kako se osjećate u vezi njega, razmislite i pokušajte se sjetite vaših emocija tijekom sna.
Ako sanjate da imate novog dečka a ne onog kojeg imate u svom budnom životu podrazumijeva da je vaš postojeći odnos premješten na višu razinu. Odnos je premješten ka ozbiljnijoj fazi.
Ako ste sanjali da je vaš dečko je mrtav ukazuje da nešto u vašem Jastvu, više nije funkcionalno i da je “mrtav”. U toj vezi niste u mogućnosti u potpunosti izrazite sebe.To je također simbol vašeg odnosa s tom osobom. Možda treba prekinuti tu vezu. Alternativno, smrt vašeg dečka može biti signal za novu fazu u vašoj vezi.Možda ćete se više angažirati.

Ako vaš dečko daleko a vaši snovi o njemu mnogo dirljivi, onda san pokazuje koliko vam nedostaje njegovo prisustvo i što ga nema u vašoj blizini. San vam govorii da ne uzimate svakodnevne stvari zdravo za gotovo. Naučite cijenite i manje stvari u životu.

Ako vam u snu vaš dečko kaže da je gay ili da vas ne voli više onda san predstavlja vaš nesigurnosti u tom odnosu. To također može značiti da odnos prelazi na novu razinu, vi to podsvjesno osjećate i izražavate neku anksioznost i strah o promjenama situacije.Možete se osjećati zapostavljeno ili da niste u stanju sudjelovati u svim njegovim aktivnostima.Veza mora više se svodi na povjerenje i komunikaciju a manje na strasti.

bivši dečko
Sanjati bivšeg dečka iz djetinjstva odnosi se na slobodnije, manje opterećene odnose. San služi da vas vrati u vrijeme gdje odgovornosti odrasle dobi (ili braka) nisu ometale ljepotu romantike.Potrebno vam je da povratite uzbuđenja, slobodu i vitalnost mladosti koja nedostaje u vašem sadašnjem odnosu.
Ako vas vaš bivši dečko u snu ne želi ili vas ignorira, onda vam san govori da krenete dalje sa svojim životom i prestati misliti o prošlosti.
Ako sanjate da ste kidnapovani od strane vašeg bivšeg dečka ukazuje na to da vaš bivši još uvijek ima neku vrstu emocionalne naklonosti kod vas.
Ako sanjate da želite se vaš bivši dečko vrati vama, onda san može odraziti osjećaje iz budnog stanja koja možda negirate.
Alternativno, to znači da vam nedostaje ljubav i da čeznete za lijepim trentcima u vezi.

San u kome vam vaš bivši dečko daje savjete o trenutačnoj vezi sugerira da vam vaša podsvijest govori da ne ponavljate iste pogreške koje ste napravili sa ovim bivši dečkom.

Seks s bivšim dečkom u snu sugerira da ste možda trenutno postavili zid ili oklop oko sebe, budite otvoreniji prema ljudima. Morate naučiti vjerovati ljudima ponovo.

Ako sanjate da vam bivši dečko daje prsten ili predlaže vjenčanje. San ne mora značiti da želite biti s njim ponovo, ali znači da čeznete za vezom koja će učiniti da se osjećate potpuno i sretno. Alternativno, san može odražavati konačni kraj nečega i početak nove faze.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.