Astro INDEX

Što znači sanjati da tražite nekoga / nešto?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati da vi tražite nešto

Ako u snu vi tražite nešto, to je upozorenje da ćete često biti uznemireni. Vjerojatno vaše želje nisu u skladu s vašim mogućnostima zbog čega ćete biti bijesni na sebe i na neke ljude iz okruženja. Stalno ćete kriviti druge za vaš neuspjehe zbog čega će mnogi s vama prekinuti kontakt.

Sanjati da drugi traže nešto

Ukoliko u snu drugi traže nešto, to implicira da ste nekome dužni. Moguće je da ste posudili novac, ali da ne znate kako ga vratite. Svjesni ste da ćete izaći na loš glas jer ne poštujete dogovor. Ipak, nećete imati drugog izbora osim da kažete istinu i zamoliti dotičnu osobu da vam da još malo vremena.

Sanjati da tražite voljenu osobu
Kada u snu tražite voljenu osobu, to ukazuje da ćete teško prihvatiti njegovu / njezinu odluku. Može se dogoditi da vam zatražiti da neko vrijeme bude sam / a kako bi shvatio / la što zaista želi u životu. To ćete vrlo loše podnijeti jer ste mislili da između vas sve idealno funkcionira.
Sanjati da tražite prijatelja

Ako u snu tražite prijatelja, to znači da ćete biti usamljeni. Vjerojatno nitko neće imati razumijevanja za vas i prebacivaće vam da vam se loše stvari događaju jer ne slušati. Lakše će vam biti da probleme zadržite za sebe jer nećete željeti slušati kritike koje vas nerviraju i koje vam samo odmažu.

Sanjati da tražite posao

Ukoliko u snu tražite posao, to implicira da smatrate da zaslužujete više. Vi ste obrazovana osoba koja neće raditi stvari koje su ispod njenog nivoa. Ne želite pristanete na bilo što samo zato što je svuda kriza. Borit ćete se sve dok ne nađete nešto što će zadovoljiti vaša očekivanja.

Sanjati da tražite poslovnog suradnika
Kada u snu tražite poslovnog suradnika, to ukazuje da imate plan. Moguće je da želite pokrenuti privatni biznis i da ste sve osmislili, samo vam je potrebno da netko u to uloži novac. Unatoč negativnim prognozama, uvjereni ste da ćete postati uspješni.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro tražili nekoga ili nešto, to je sigurno ostavilo dojam na vas.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.