Što sve možemo naučiti na internetu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Većina ljudi koristi internet samo zbog društvenih mreža, a nisu ni svjesni koliko je zapravo veliki svijet interneta i što sve na njemu mogu vidjeti i naučiti. Potrebno je samo malo istraživanja. Evo nekih vještina koje možete naučiti na internetu.

1. Sviranje raznih instrumenata
U današnje vrijeme, ukoliko niste glazbenik, teško da ćete moći izdvojiti dovoljno vremena i idete u glazbenu školu da naučite kako svirate. Međutim, to ne znači da treba od toga odustati. Sajtovi poput YouTubea i Vimeo su neki od mnogih na kojima možete gledati tutorijale pomoću kojih ćete naučiti svirati bilo koji instrument. Najčešći su gitara, bubanj i violina.

2. Kuhanje

Pored brojnih video blogova na internetu o kuhanju, svaka osoba može postati sjajan kuhar.

3. Fotografiranje

Za dobivanje osnovnog znanja o fotografiji i fotografiranju, internet je podjednako dobar kao i bilo koja stručna škola.

4. Web dizajn

Ukoliko ste oduvijek željeli dizajnirati svoje stranice ili vas je interesovalo kako se to radi, internet je mjesto na kome to možete naučiti. Sve što trebate učiniti je slijedite osnovne upute i bit ćete u stanju napraviti sajt koji će biti podjednako dobar kao i oni kojima se divite.

5. Učenje stranih jezika

Internet je pun sajtova koij vas korak po korak mogu voditi kroz jezik koji želite naučiti. Možda zvuči nemoguće jer da biste naučili neki jezik trebate naučiti znakove, riječi, izgovor i gramatiku tog jezika. Međutim, na internetu je sve to ostvarivo.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.