STARS ismerem: Horoszkóp kiderül, hogy hogyan van gyermek, hanem lesz fentionként

Egyesek már majdnem mindent, ami a horoszkóp. Alapján a születési dátum, tudja, hogy a szervezett vagy kaotikus, félénk, vagy szociális és könyörületes vagy érzéketlen. Horoszkóp tudja mondani sok mindent, de valami abban, ahogy az élet, hogy mi vezet, és még mennyit fogunk gyerekek.

Ha szeretné megtudni, hogy mi lesz a szülő, valamint a gyermekek száma, akik Ön meghatározó a csillagok, csak keresni a karaktert.

Kos

Született a Kos jele, hogy a büszke szülők három gyermek. Kos az első jele a horoszkóp, ami azt jelenti, hogy azt előzetesen a pionírok mindenben. Miközben középpontjában a karrier, az nem azt jelenti, hogy nem szeretik a gyerekek. Tény, hogy áthelyezi a ambícióit őket, és nyomja őket, hogy megvalósítsák álmaikat.

Te szorgalmasan irányító a háztartásban, de sikeresen kiegyensúlyozó minden kötelezettséget. Néha van egy rövid biztosíték, így próbálja meg türelemmel a kicsiket.

bika

Beteg Taurus van kötve, hogy két gyerek. Ön megbízható és gondoskodó, szentelt ügyelve a legjobb életet gyermekeiknek. A legtöbb időt tölt aggasztó a gyerekek és velük van egy szilárd kapcsolat. Néha te egy kicsit makacs, különösen, amikor a változások, így próbálja, hogy ne legyen overprotective gyerekek.

Ikrek

Az ikrek lesznek alkalmazkodnak a szülők a négy gyermek. Ön energikus és fiatal a szíve és a gyerekek úgy érzi, élve. A családja nem lehet a hagyományos, de ez pontosan mit beindít.

Ön nagyon spontán, hanem azért, mert a gyerekek tudják, hogy még mindig megérteni és kissé kiszámíthatatlan. A gyerekek tudják, hogy mindig meghívja barátait, és akkor szívesen tárt karokkal.

Rák

Ha született a Rák, akkor szerető szülő két gyerek.

Te Parenthood természetes és veleszületett. Érzelmi és érzékenyek, ezért van erős kapcsolatokat gyermekeiket.
Néha értem, hogy túl óvatos és igényes, főleg a gyerekekkel, úgyhogy győződjön meg róla, hogy mégis mivel elég szabadságot.

Oroszlán

Az oroszlánok lesznek kreatív szülőknek egy gyermek. Azt szeretem a szórakozás és az összes barátai tudni. Ezért, hogy egy kicsit meglepett, amikor megtudja, hogy a baba már úton van, de ha tudja, akkor egy igazi példakép a gyermek számára.

Mint született vezető, hogy egy kicsivel a parancsot, de a gyermek szokni. Imádni fogod a saját deťom mondjuk különböző dolgokat, és lereszeljük szórakoztató játékok. Mi ösztönzi a gyermeket, hogy legyen nyitott és nagylelkű.

Szűz

Ha egy szűz, akkor a szervezett szülő két gyerek. Nagyon praktikus és rendezett, így pontosan tudja, hány gyerek azt szeretné, hogy.

Azt szabályozza, hogy egy csomó te, és akkor nagyon szentelni az életét, hogy a gyermekek. Ez azt jelenti, hogy tudja, mennyire érdekel, de ne hagyja, hogy az idegeit, hogy a legjobb neked.

Mérleg

Mérlegek lesz nyugodt Három gyermekük. Ön szociális és nyugodt, ami azt jelenti, hogy tanítani a gyermekeket, hogy nyugodjon meg, és igyekszünk tartani a békét a háztartásban.

Ön büszkék a kultúrájukra, így Ön és kitett gyermekek művészeti, játékok, szabadban, sport és a zene – mindent, ami segíthet nekik, és megismerhetik önmagukat és a világot.
Hogy néha bizonytalan és sérült, akkor kell, hogy álljon be ezeket a tulajdonságokat nem továbbítják a gyerekek.

Skorpió

A nem hagyományos Skorpió lesz négy gyerek. Ön szenvedélyes és érzelmi, ami azt jelenti, hogy érdemes befektetni minden van a szülői.

Az erős és vonzó személyiség sikerül a letöltés, és a gyerekeknek. Néha képzett, hogy egy kicsit különc, de ez csak azt jelenti, hogy akkor lesz teljesen nyitott mindenre, ami a gyerekek.

Nyilas

Alatt született ez a jel lesz nyitott a szülők egy gyermek.

Ön humoros és optimista ember, és az összes kívánt szórakoztató, kiteljesedett élet az a kicsi. Ingyenes, lélek és kötődés nem az Ön számára -, mert van egy gyerek elég. Azt szeretné, hogy a lelkesedés letöltés a gyermek, de még mindig remélem, hogy lesz egy kicsit több felelős, mint akkor volt, mint a fiatal.

Bak

Bak lesz felelős szülők és két gyermek. Ön fegyelmezett és ambiciózus és a szülői az Ön számára a legfontosabb feladat. A gyerekek tudják, hogy állítsa be a szabályokat, de azt mondják, hogy a legjobb tudnak.

Egyesek azt mondják, fázol és pesszimista, de a gyerekek a legjobbat hozza ki tőled.

Vízöntő

Ha a Vízöntő, a legnagyobb Válaszboríték hogy lesz szentelt a szülő a gyermek. Ön szociális és őszinte, és megtartják a barátságukat. Nem szereted, hogy érzelmileg kötődik a sok embert, de nagyon közel állnak hagyja az életedben. Bár szeretnek időt tölteni szeretteivel, néha meg kell magától tölteni az akkumulátorokat. Továbbá, az árak a szabadságot és egy gyermek az ideális számot.

hal

Hal lesz saosećani szülei négy vagy több gyermek.

Nagyon kedves és gondoskodó, mindig együtt éreznek mások problémáit. A meleg szellemének erősítésére kiválóan alkalmas nagy számú gyermek. Néha érteni kell is csatlakozik a házhoz, de ez rendben van, mert semmi sem szeretsz jobban, mint hogy időt tölteni a családjával. Győződjön meg róla, hogy csak a gyerekek nem képesek leküzdeni, mert képzett túl engedékeny.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét