STARS FELFEDÉS: megtudja, hol találkozik a szerelmi életed

Keres egy lelki társ, minden alkalommal keresi a rossz helyen? Horoszkóp segít visszatérni a pályára, és kiderül, hol a legvalószínűbb rejtőzködő szerelem szerelmi életed.

KOS
Maga kalandor, így akkor valószínűleg talál egy rokon szellem azokon a helyeken, ahol a kaland csak arra vár, hogy megtörténjen. Bár nem elhagyni a kényelmes mindennapi élet, nagyon kicsi az esélye, hogy találkozik valakivel, aki tud nyújtani a megfelelő kihívást. Ezért fel a hátizsák a hátán, és útnak. Túrázás, feltárása régészeti, utazás keresztül egzotikus és kissé veszélyes helyeken vezet az utat azoknak, akik szeretik az életben mindig keresnek extra izgalom.

BIKA
Stabilitás és biztonság vrednuješ több, mint bármi. Ezért nagyon valószínű, hogy találkozni fog a lelki társad, csak azokon a helyeken, ahol a béke uralkodik, és a csend. Te nem az a személy, aki megtalálja, amit keres egy zsúfolt bárban. Könyvtár, kiállítás, botanikus kertek olyan helyek, ahol meg kell kérni a társa. Helyek, ahol meg lehet szentelni magát a gondolatait és érzéseit, melyek ezek inspirálja és összpontosítva a lényege a megfelelő helyen, hogy új embereket.

IKREK
Impulzív és energikus Gemini szeretettel várja helyeit izgalom és bizonytalanság. Kaszinó, versenypálya, sportversenyek, játékok, tőzsdei sújtotta. Városok, ahol a kockázatokat, és keverjük érzések azok, amelyek a leggyorsabban tudják az emberek, hogy fut ilyesmi.

RÁK
Rákok nagyon bizalmatlanok és nehéz nyitott szívvel, mert ezek miatt túlzott érzékenység sokszor életemben sebesült meg. Ezért ezek menedéket a kényelmes hagyomány. És van egy hagyományos társkereső, mint amihez az ének, tánc és ivás. Rákok szeretik az egészet. Bár néhány hittem azért, mert ezek törékenysége jobban nézd meg a békésebb helyeken, a tapasztalat azt mutatja, éppen ellenkezőleg. Imádják társaságot és az öröm, és ilyen környezetben otthon. Kegyes lélek valószínűleg megtalálja a kedvenc kávézó vagy a táncparketten.

OROSZLÁN
Leo azt akarja, hogy imádott. Ez teljes a bizalom, hanem egy olyan hely és az idő nem korlátozzák azt. Azonban a természet és a vadon, ahol úgy érzi, a legjobb. Lelki társ fogja találni a leggyorsabb a helyeken, ahol az emberek törődnek a környezet megőrzése és az állatok. Nagyon valószínű, hogy az oroszlán élete szerelme, hogy megtalálják a szafari, egy menedéket az elhagyott állatok, vagy akár egy közönséges utazás az állatkertbe.

Szűz
Az analitikai eszköz folyamatosan keresi a tevékenységek, amelyek stimulálják az agyukat. Lelki társ talál a bingó, biliárd, a sakk-klub, játszószoba … Bárhol, amely összeköti rajongóinak játékok és versenyek vezet, hogy az utat az élet azoknak, akik keresik a hasonló kihívásokat.

MÉRLEG
Meg van egy kalandos lélek és a vágy, hogy minden nap az életét éljük meg teljesen. Azonban gyakran ez csak a természete, amely arra ösztönzi, hogy minden elemzés megakadályozta. Ahelyett, hogy ugyanazokat a dolgokat tükrözi sokszor, így hiányzott sok lehetőséget az életben, keres egy lelki társ mérlegek kell tanulni, hogyan kell bátran és ugrás az ismeretlenbe. Cruise, dagadó, siklóernyőzés, búvárkodás – extrém sportok és tevékenységek, melyek révén a szív gyorsabban ver majd egy nagyon szükséges egyfajta szabadság, hanem egy lelki társ.

SKORPIÓ
Bonyolítja, amikor érzések és kapcsolatok, Skorpió nagyon szenvedélyes, amikor a hobbi. A szerelmi élete lesz megtalálható azok között, akik megosztják egyenlő szenvedély a tevékenységek, amelyekre e dedikált. Nem számít, hogy egy összejövetel szerelmeseinek képregények és filmek, gyűjtők, Cosplay … Minden helyet, ahol összegyűlnek azok, akik teljes szívvel szentelt hasonló nagyságrendű ad Skorpió képes választani a sok potenciális partnerekkel.

PONTOZÓ
Mint Kos és a Mérleg, Nyilas szerelmi élete kell, hogy keressen olyan helyeken ajánlat izgalom és a kaland. Azonban amellett, hogy az izgalom által kínált lóversenyek és a sportesemények, ő is nagyon szereti a természetet, és ez egy kihívás. Egy általában kemping vagy éjszaka a szabadban, a csillagok alatt, és mellette a tábortűz minden, ami talán elég ahhoz, hogy megfeleljen a lelki társad.

BAK
Független, szabad és büszke tudásukat, árkok a legjobb érzés, ha bizonyítani tudják, hogy a tudás és a készségek és találkozik más ugyanilyen briliáns és tehetséges emberek. Az a személy, hogy fog vele játszani szív Bak található a másik csapat a versenyen, azok között, akik ismerik a történelem vagy a tudomány egy kiállításon … Minden helyet, ad neki egy esélyt, hogy megfeleljen az emberek, aminek semmi hallani és tanulni, egy új lehetőség arra, hogy valami jó megtörténhet, és érzelmi szinten.

VÍZÖNTŐ
Aquarians szabadúszók és örök lázadók. A lelki társ valószínűleg találni egy gyűlésen vagy tiltakozás. Ha nem sztrájkolnak, Vízöntő szereti, hogy menjen vissza a múltba, mert azt hiszi, hogy minden alkalommal, jobb volt, mint a jelenlegi helyen. Ezért a szeretet tud felelni, a tisztességes Renaissance vagy tegyen egy nagy történelmi eseményt.

HAL
Érzékeny halak, mint a csendes és nyugodt helyen, hogy intrika és viszket a képzelet. Lelki társ fogja találni az otthoni tea, vagy egy kis rejtett kávézó szokatlan dekorációval, ahol összegyűlnek azok, akik valami más. A városok, amelyek vonzzák a művészi lélek, és viszi hipersenzibilnoj Halak férfi az életében.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét