STAR OF LOVE: Ez az állatöv jel nem egy millió év nem volt képes fennmaradni SAM

Ez az állatöv jel nem egy millió év nem volt képes fennmaradni egyedül. Számára a legnagyobb vereség – az élet nem szerelem. Folyamatos képzelet az a személy, aki szereti azt, és nézd meg az egész élet. Tudja, hogy ki a karakter kérdés?

RAK – magány soha nem tudja ízek
Rák magány sosem jó érzés. Nyomatékosan érzelmi és hajlamos arra, hogy rajta, mivel korai gyermekkorban, az első a szülei otthon, majd később, mint partner, a gyermekek, a saját családja – magány benyújtott rendkívül nehéz.

„Úgy érzem,” a kulcs szó a rák, és ez nagyon nyilvánvaló, amikor a szerelem. Gyengéd és gondoskodó, a rák fogja mutatni az érzékenységet gondolkodás nélkül. Partnerek számára, az a személy, aki képes arra, hogy jobban megértsük. Felszínes vagy túl ambiciózus partner nem megengedett egy személy született ez a jel.

Hogy túlélje a válságot pillanatok okozta veszteség egy partner, gyakran menekülés a múltba, abban az időszakban, amikor úgy érezték, szeretik és biztonságban van, vagy lesz, egy nagyon élénk a fantáziája, add szürke színű.

Érzelmek Rák nagyon erős, de amikor a család és az otthon semmi sem fontosabb számukra. Együttérző és empatikus, a rák nagyon ragaszkodik a körülöttük élők. Az emberek született alatt ez jel hűség a kulcs szó.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét