stacionarni Jupiter

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jupiter je započeo stacionarnu fazu ka 13 ° Lava. Za početak je od izuzetnog značaja napomenuti da će se određena blaža simbolika retrogradnosti ispoljavati i kada se Jupiter kreće direktno sve dok ponovno ne dođe do 22 ° stupnja, s kojeg je krenuo retrogradno. U ovom intervalu je planet u “sjeni”, i činjenica je da i dalje ispoljava određene negativne karakteristike.
Svrha Jupiterove retrogradnosti je revizija tema kojima on vlada u vašem LIČNOM natalnom horoskopu, i aktivirajući natalne aspekte. Ponovno proučavanje ovuih tema, potencijala i prilika donijelo je nešto svježiji i kreativniji pogled na iskustva i šanse za prevladavanje, što podrazumijeva i jačanje samopouzdanja. Sada su sve prisutnije i situacije jasne spoznaje dogadjaja iz ljeta 2012. i pronalaženje novog mira u razumijevanju prošlosti i dogadjaja koje ste prevazilazili u ovom trogodišnjem ciklusu.

Sam 13 ° Lava ima simboliku utišanog uma koji sumira krizna stanja i radosti u periodu koji je za vama, integrišići sve u cjelinu svijesti o sebi što omogućuje da razdvojite mudrost od izazova i trijumfa kroz kontemplaciju prošlosti i sadašnjostui nježno umirujući u viziji budućih dana.
KLJUČNA RIJEČI ovog stupnja su “Spokojno sjećanje” ili RETROSPEKTIVA, prisutna je potreba za ponovnim proživljavanjem iskustava kroz sjećanje, i dostizanje savršenstva u vještinama kroz nove izazove koji nose svjež potencijal za samopotvrdjivanjem.

Stoga je faza stacioniranog JUPITERA spokojna i dosta tiha, jer prije svega pruža priliku da spokojno sagledate stare izazove na potpuno novi novi način. I ponovo razmislite SADA da li se zapravo vrijedi posvetiti rješavanju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.