SORS jelenjen születéskor: Nézd meg, mi vár rád!

Minden karakternek van öt legfontosabb terület az életében, amik különböznek egymástól, és meghatározza az ember sorsát

KOS

Karakter: nem tudok dicsekedni siker folytat üzleti tárgyalások és fenntartása az üzleti együttműködést. Nem tűri illékony, a tisztességtelen és megtévesztő emberek, de ők nyíltan mondják, amit gondolnak, és így megszünteti a kapcsolatot.

Megjelenés: Úgy tartják átlag felett álló, és mozgassa őket az erős, gyors és határozott. Hála a sport szellemét, élénk és aktív idős korban.

Szerelem: A kutatások azt mutatják, hogy a fő oka annak, hogy a Kos disconnect partner közönye, kiszámíthatóság hiánya és grillező. Ezek a tulajdonságok a látszatot, hogy a hideg zuhany.

Házasság: Az ok a szakítás a házasság gyakran hivatkoznak folyamatosan ellenőrzi, kitörő féltékenység és ásni a zsebeit a partner.

Egészség: Kevésbé gyakran látogatott orvosok a többi karakter. A legnagyobb ellenség a magas hőmérséklet és az influenza, és akaraterőt és dacolva a legjobb szövetségesek a harcot a betegség ellen.

bika

Karakter: Ők foglalnak el előkelő helyet a listán a kedvenc főnökeik. Speciális árak tehetségét és képességeit a beosztottak és úgy találják, hogy fontos, hogy jutalmazzák szorgalmas, megbízható és lojális dolgozók.

Megjelenés: Szigorú diéta és fáradságos gyakorlatokat tart teljesítők. Vonalzó a karakter, a Vénusz, felruházva őket buja test arányait, amely nem könnyen befolyásolható.

Szerelem: Kutatás, amelyben használják a felvételek különböző szórakoztató show, hogy gyakrabban, mint mások megtartják partnerek a derekát, amikor a találkozó többi ember, vagy belép a csarnok, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a sebesség és a ránc, ha táncolni másokkal.

Házasság: készen áll egy hosszú, hosszú ideig kell várni, hogy olyan személyek, akiket udvarolt szeretet cserébe. Asztrológiai Ennek magyarázata a bivaly türelem és odaadás.

Stílus: Nem kell nagy véleménnyel az emberek, akik olcsó parfüm, ruhát mesterséges anyagokból vagy házakban élnek, amelynek belsőépítészeti elárulja rossz íze van.

Ikrek

Üzleti: Ha megállapítható, hogy az általuk használt több pénzt, és hoz egy hobbi, mint a valódi érdeklődés, Gemini ő lesz megbánás nélkül teljes mértékben megoldani. Az ólom és azok, akik tolják a nagy üzleti, akik most kezdenek vizsgálni átmeneti.

Képességek: Könnyen elfogadja az új szavakat és nyelvtani áramkörök, de gyorsabb, mint a többi megállapodások szerinti ország nyelvén, ahol találják magukat. A legtöbben között soknyelvű, és úgy, hogy kiváló és fordítók számára.

Humor: A pszichológiai tesztek humor kiváló eredményeket elérni. Az igazi mesterek vicceket és a különböző eredményeket. Tudják, banális kalandok elmondani, hogy a közönség gördülő nevetés, de jelenlétük egy bulin garancia a sikeres este.

Szerelem: szeretni őket sosem elég, bizonyítja az a tény, hogy férjhez megy, és az idősek otthonában. Nem fogadott több házasságot számukra nem ok arra, hogy ismét nincs mentség végzetes „igen”.

Hobbi: megoldása keresztrejtvény és a rejtvények, vetélkedők részt vesznek kedvenc őket szórakoztató. 25 százaléka a nyertesek különböző versenyeken, hogy a karakter, ami háromszor több, mint arányuk a népességben.

Rák

Üzleti: Ne megküzdési a legjobb szerepe a feletteseinek. Kerülje fenntartani beszélnek, vagy beszélni a nyilvánosság számára, nehéz megállapítani hatóság és azok hiánya tulajdonítható, hogy a nagy hajthatatlan.

Szerelem: Ha van valami elromlik, gyakrabban, mint mások viszont félre kell adni inni, vándorlásai és a túlzott fizikai örömöket.

Home: Főoldal ezek gyakran hasonlít egy raktárban a felesleges dolgokat. Ezek hagyományőrzők művészi érzékenységgel kötődnek tárgyakat, de nehéz elkülöníteni, és a jelentéktelen apróság.

Egészség: A későbbi években az élet csalhatatlanul megjósolni az időjárást. Hogyan beszélünk senzibilcima akik határozottan reagálnak minden környezeti változásokra, ez az információ nem meglepetés is.

Család: A családi élet számukra különösen fontos, otthoni tekinthető magánügynek. És ezek a tulajdonságok nem járnak kéz a kézben druželjubivošću, de a szomszédokkal nehéz és ritkán érik el intim kapcsolatot.

OROSZLÁN

Karakter: Ők a ritka csoportjába szerencsések, akik nem tárgyát három nem pánik, mielőtt a vizsga, valamint olyan helyzetekben, amikor az igény, hogy végre közönség előtt. A legtöbb pop csillag születik éppen ez a jel.

Szakma: Nem sok képzett értelmiségiek és tudósok Leo. Úgy tűnik, hogy a gyakorlati értelem és az ambíció nem ösztönzik a tanulásra.

Szerelem: Szívesen dicsérni minden van, beleértve a partnerek kiválasztása. Szeretett büszkén mutatják, hogy a társadalom és megmutassák neki bája, az oktatás, az intelligencia és a szépség.

Szórakozás: A leghűségesebb látogatók fontos és jelentéktelen társadalmi események és rendszeresen jelen vannak elbűvölő felek.

Teltség: Férfi nagyobb valószínűséggel szenvednek szexuális problémák, és ez az ok a büszkeség és a hiúság, amely megakadályozta, hogy kérjenek segítséget. Ehelyett a preferált partnere bűnösnek számára nehézségeket.

Szűz

Értelem: megoldásához mindennapi nehézségek több időre van szükségük, mint más jelek, mert túl sok idő a figyelmet a részletekre, és elemzés, de lassabban érzékelik az egész probléma.

Karrier: A menedzsment és a banki pozíciókat foglalt második helyen. És bár úgy tűnik, mint egy siker, elérik azt követően az ötvenes években.

Szerelem: Először is, talál okot, hogy egyes linkek, miután elemezte a partner hibáit és erényeit hagyta nevezni szeretik.

Szokások: válogatós, és hajlamosak elfogadja furcsa szokások, de tetteik néha nagyon nehéz megérteni. Mondjuk, inkább üljön be a kocsiba keresve kedvenc fogkrém, mint az első boltba vásárolni egy másik, azonos minőségű.

Egészség: Ezek a legérzékenyebb emésztőrendszerben. Általános szabály, hogy a gyomor titokban felesleges gyomorsavat, de gyakran szenvednek fekélyek.

Mérleg

Megjelenés: Az az állítás, hogy a tagok ezt a karaktert egyik legszebb megerősíti a szakértők a kozmetikai iparban. Legalább hajlamos a ráncok, miért és érett sima arc.

Szerelem: Ők az a lista tetején az emberek, akiknek vannak nők najnepoverljivije.Najveštiji vannak hízelgők és csábító, akinek bája nem könnyű ellenállni.

Pénz: Niko mint Libra nem imádja a hitelkártya, a szimbólumok a pénz és az új trendeket, sokan inkább követi szorosan a nyomában. Míg régen az evés, kijavítani nehezebb sikerül.

Házasság: A házasságok, amelyekben a különbség a tíz éves korában, több éves mérlegek sokkal gyakoribbak, mint a többiek. Úgy, mint egy sokkal idősebb. Vagy annál fiatalabb.

Talent: A szaglás különösen azok fejlesztésének, ami ideálissá teszi őket a munka a parfüm iparban. Nehézség nélkül fog illatát valaki másnak a testét, ezért legyen óvatos, ha átöleli, és valaki más rajtuk kívül.

Skorpió

Jellem: A tendencia az ellenőrizetlen kitörések egyenlőségjelet tesz kost. A könnyű lesz meggyőzni a közvéleményt, ha elkezdi elemezni őket mások előtt vagy azt kéri, túl sok személyes kérdést.

Humor Ha szereted a fekete humor, lásd a társadalomban. Azok, akik tudják, hogy azt mondják, hogy velük egy nagyon szórakoztató, és a legtöbb élvezik a provokációk világos és szellemes szellemes érintő lényege a probléma.

Bioritmus: Performing elemében csak éjjel esik. A koncentráció közülük a legerősebb éjfél körül, de a legegyszerűbb, hogy tanulni és dolgozni, amikor mindenki más alszik.

Karrier: Ők hozták létre a tőzsdén. Ennek a képességnek köszönhetjük megbízható intuíció és annak szükségességét, hogy nyerni egy.

Fashion: Szeretnek provokál, és megy a végletekig. Úgy, mint a test díszítése, és boldogan mutatják feltűnő tetoválás, piercing több áttört fülei vagy az orr vagy a köldök.

PONTOZÓ

Szexualitás: Szexológusok rámutatnak, hogy ezek az emberek kevésbé gyakori találkozás szexuális problémák. A szexuális aktivitás tekintik egészséges a test és a lélek stimuláló, de maradnak korlátlan, mivel ez egy sport.

Házasság: a házastársak úgy vélik, hogy a legnagyobb hibája a házastársak tendencia hitetlenség, és kritizálják őket, és hiányzik a lojalitás. Erényeket őket leginkább az árak a tolerancia és a hajlandóság, hogy bocsásson meg, és rámutatnak arra is, hogy az otthon gyakran hoz derűt és dinamizmus.

Dom: Szeretem székek. TV nézni ül párnák a padlón, ami elsőbbséget és az ágy fölött. Még evés közben gyakran ülnek a „török” módon.

Kikapcsolódás: vázák najrazgibanije emberek. Ennek az az oka abban rejlik, hogy a veleszületett túláradó, de sokan közülük vallási hívei jóga és egyéb torna.

Hobbi: A legtöbb élvezni a kapcsolatot a természettel, hanem kempingezéshez vagy alszik egy zsák a csillagok alatt dönt könnyebben, mint mások.

BAK

Pénz: Ők tartoznak azok, akik rendszeresen vásárolnak drága márkák. Azonban nem mohó fogyasztók és vásárol csak a lényeges elemeket, a kritérium a minőség és a tartósság a termék.

Viselkedés: Bizonyos állítások át kell tekinteni azt a tényt, hogy nem ismeri fel annak fontosságát, hogy a házastársi hűség, amennyiben úgy vélik. Csak az évek egyre vidám és nyugodt, ezért hajlamos a hűtlenség és a házasságon kívüli alkalmi út.

Munka: Kecskesajt munkanap gyakran tart késő este. És ez nem csoda, hogy a leggyakrabban borotválkozás, hogy egy zuhany és a változás hivatalba.

Hobbi: Ebben a jele születik sok prominens zenészek, különösen a gitárosok. Érzékeny vannak, mint amit általában gondolják, és feljegyeztük, és rekord számú kecske komédiások!

Szabadidő: Az egyik kedvenc időtöltése őket sakk, a játék, gyakorolja az agy és fejleszti kombinációk. Tehát učestrategije művelet, amely alkalmazza a szakmában.

Vízöntő

Business: A munkákat kíván eredetiség általában jön a Vízöntő. Még munka a futószalagon munka a maga módján.

Technológia: lenyűgözte minden ultramodern. Az elsők között vásárolt számítógépek és a Kapcsolódás az internethez, és a főzéshez gyakran használt berendezések. Prigrliće techno zene akkor is, ha együtt nőtt fel és három óra.

Szerelem: Velük nehéz tervezni a jövőt. Partnereik legbosszantóbb tendencia, hogy az ex-létrehozó baráti kapcsolatot, és hogy gyakran bizonytalanok a jellegét értelme.

A másokkal való érintkezés: Barátokkal általában panaszkodnak a kellemetlen és állandó változás szükségességét. Hamis őket az idő vagy hely, de kiment sokszor úgy néz ki, mint a futás a bar bar, és a házas élet kövesse gyakori költöztetés.

Utazás: Ha egy személy felfegyverzett kamerák, távcsövek, akkor nem baj, ha hirdetik Aquarius. Az erdő tekinthető ideális hely élni és pihenés. Ez hajlam felhívni a múlt, mert a mitológiában csak vízhordó volt patrónusa fa elfek.

HAL

Karakter: A lakosság a követői különböző szekták, még azok gyanúja programozási elvek, a halak a leggyakoribb. Az ok kettős: a szeretet áldozatot hozni a javára a közös jó, de az is könnyen elcsábítani, különösen, ha találkozik egy ügyes szónok.

Jellemzők: Bár tekinthető rendetlen és felszínes, ami a sebesség megállapítás tételeket egy zsúfolt íróasztal, valamint az, hogy milyen könnyen emlékeiről annak tartalmát.

Hobbi: Megosztás Fish a csoportban, akik rendszeresen gyakorolják tudományágak, mint a tarot vagy geomancy magas.

Szokások: figyelni, hogy a viselkedést a pillanatokban figyelmesség, vagy amíg koncentrált gondolkodás, akkor észrevehetjük, hogy öntudatlanul dörzsölés vagy forgó medál, gyűrű, karkötő, …

Szerelem: ólom szerelembe esni az első pillantásra. ” Tagjai ennek a jele gyakran számolnak be, és hogy a leendő partnerek találkoztak először egy álom, és akkor is csak a valóság.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét