Soha nem lehet tudni, mi a helyes cipőt? Keresse meg, melyik modell ideális a zodiákus jel

Jó cipő elsősorban egy divatos kiegészítő, de ki lehet mutatni, és egy része a személyiség. Különösen, ha azok összhangban kiválasztott jellemzőit állatöv jel. Jó szórakozást, és ellenőrzés alatt, amit lehetett volna az ideális cipő minden karakter!

Az első RAM – naplopók

Vállalkozó nők született jellel, tudod a multitasking, mindig útközben. Ezért szükségük van egy kényelmes és praktikus lábbeli, hogy ne zavarják a befejezése különböző kötelezettségvállalásokat. A kategóriában a kényelmes cipő biztosan esni cipő, és velük együtt a klasszikus modellek cipő, lapos talp, mint a „félcipő”, vagy mokaszin.

Második BIK – bézs szivattyúk

A nők született a Bika jegyében általában inkább nagyon egyszerű cipőt, hogy könnyen elfér a legtöbb kombináció nélkül dekorációs célokra és semleges színeket. Számukra van egy nagy választéka bézs szivattyúk.

3. Twins – semleges modellek hatékony részletek

Gemini illik a legjobban, hogy a cipő mutatják mindkét oldalán, hogy érdekes és összetett személyiség, mint a fekete boka díszített tarka szőrzet.

4. RAK – bársony bakancsok

A szelíd, mint a tulajdonos, puha bársony bakancsok hangsúlyozzák a romantikus vonal minden nő a Rák. Összes pasztell színek az ideális választás.

5. LAV – minden cipőt, hogy van egy „személyiség”

Nem, hogy a cipő Lavice nem tudják folytatni. Specialty terveiket a merész színek és részletek, hogy más nők nem mernek viselni, mint egy tőr a fluoreszkáló rózsaszín.

6. Device – klasszikus fekete bíróság cipő

Női jegyében született Szűz többnyire figyelmen kívül hagyják trendeket és a hívek klasszikus modellek cipő. Az ő szekrény biztosan van hely sima fekete szivattyúk. Természetesen a szép bőr, nem a földre, mert sokkal nehezebb fenntartani, és praktikus Szűz nem fér el.

7. BALANCE – szandál vagy papucs sarkú

Határozatlan Libra, hogy nem tudja megítélni, hogy azok a hangulat „súlyos” vagy alkalmi cipő modell, a dilemma megoldódik szandál vagy cipő sarka. Egyrészt működhet, mint egy napi cipő, és könnyen elfér és este kiadásban. Stabil blokk sarok nagyszerű mérlegek hogy minden vár el egyensúlyát, és így a lábbeli.

8. ŠKORPIJA – cipő állati minta

Skorpionka mint kiemelni a veleszületett érzékiség, hogy további prominens választott cipő merész állat minta, mint egy kígyó, vagy leopárd.

9. meccsen – kényelmes szandált

Női jegyében született a Nyilas igazi kalandor, mindig készen áll egy új kaland. Az ilyen életmód legjobb elfér kényelmes cipőt, amelyben bátran és gátlástalanul.

10. Bak – balett

Csakúgy, mint a nők Kos, jarčić mindig rohanó egyik helyről a másikra. A leggyorsabb és agilis – balett.

11. vízöntő – fémes bakancsok

Nem bírta az unalom az életedben, de ez nem az ő szekrény. Ezért az ideális izgalmas metál bakancsok, hogy rögtön a csillag minden felszerelést.

12. FISH – női cipőt

Modell cica sarok, vagy egy kis blokk sarok, nem szabványos texturált vagy díszített feltűnő részleteket a legjobb választás a kreatív Fish akinek cipő néz ki, mint egy igazi műalkotás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét