SNOW Romans tele szenvedéllyel: Horoszkóp vár TÉLI tele szeretettel

Téli hónapokban lesz sok jelei a Zodiákus, hogy nehéz, amikor a szerelem, de bizonyos állatövi lesz leghidegebb napokban hozza a sok romantikus pillanatokat és a szeretet. Egyes jelek végre felfedezni, hogy mit akarnak, míg mások januárban és februárban hozza a sok bizalmat és szép érzelmek.

Derítsük ki, amelyek jelei az állatöv várja nagy szeretettel a tél folyamán.

bika

Január és február folyamán, a szerencse fontos szerepet játszanak a szerelmi életét. Az emberek, akikkel találkozol emelni fogja a bizalmat és a morál. Ezért ez egy nagyszerű alkalom, hogy hogyan tudja nyitni a szívedet. Minél több időt fordítson a dolgok és az emberek szeretsz, és segítséget a személyes fejlődés, akkor jobb lesz a téli időszakban, különösen a szív.

Rák

2018 kezdődött telihold a jel. Az intuíció nagymértékben szolgálja a területen a romantika, és akkor jön létre kapcsolatokat, amelyek pozitívan befolyásolják Önnek. Ez nem az idő, hogy kifejezze a szorongás. Legyen tisztában az Ön igényeinek és meglátjuk, ki lesz képes kellően emelkedik, és töltse meg minden vágy.

Oroszlán

Amit igazán akar? Ez nem az idő, hogy továbbra is fektessenek be kapcsolatokat, amelyek nem fejlődnek, és hogy nem felel meg, de nem is egy jó ideje, hogy az egód kormány. A hatalom az a jel, és a büszkeség, és ez a két dolog lehet, amire szüksége van – vagy mi fog vezetni, hogy tönkre. Nos, hallgatni a szíved és az intuíció, és mi valóban szüksége van. Meg fog lepődni az eredményen.

Nyilas

A tapasztalat, hogy meg lehet tapasztalni ezen a télen lesz felkészülni a nagy változások a szexuális és szeretik a pályát. Ügyeljen arra, hogy mindaz, ami neked bizonytalan, paranoid és instabil, valamint azokat, hogy hozza meg az ellenkezőjét, a pozitív dolgokat. Ha ezt tapasztalja egyértelműség, akkor tudni fogja, hogy milyen irányba kell mozgatnia kapcsolatban szerelem.

Vízöntő

Lehet érezni, hogy te nem a hangulat, hogy flörtölni … És ez jó. Az elmúlt évek tapasztalatai azt tanította, hogy tiszteletben kívánságaikat és szükségleteiket. De azt is megtanulták, hogy ellenőrizzék csak azokat a dolgokat, akkor az ellenőrzés, és nem kell aggódni a többit. Ezért ezen a télen akkor gyorsan megtalálja a módját, hogy szerelmes, és építeni a kapcsolatot, hogy valóban illik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét