Astro INDEX

Sjeverni čvor u Lavu, Južni čvor u Vodenjaku-Ovo su čvorovi “izumitelja”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sjeverni čvor u Lavu, Južni čvor u Vodenjaku-Sjeverni čvor u Lavu simbolizira borbu s voljom. Osoba uči razvijati unutarnju snagu. Situacije će je prisiliti da bude samostalna, često bez ramena na koje se može osloniti.
Na posljetku će naučiti da je život bolji kad ga stvori sama. U ovom životu sposobna je za snažno vodstvo. Mora naučiti kako biti orjentirana prema cilju. Naučena je živjeti u budućnosti no mora shvatiti da u budućnosti neće biti ničega što nije stvoreno sada! U prošlim inkarnacijama razvila je nevezanost za ostatak svijeta, i slobodu da ide svojim putem. Sada je ponosna što je jedinstvena i drugačija, ne razmišlja o tome što je društvena tradicija nego koja je pravila uspostavila za sebe.
Ako se utemelji u znanju iz prošlih inkarnacija može postići mnogo za ljudsku rasu jer može depersonalizirati svoja djelovanja za dobro čovječanstva. Sreću nalazi kad otkrije načela kojima može posvetiti život – ali ona moraju biti čvrsta.
Južni čvor u Vodenjaku donio je u ovaj život načelo jednakosti i pravičnosti. U sadašnjem životu osoba može biti samostalna i jedinstvena i izražavati svoja urođena uvjerenja. Ali njena najveća postignuća su moguća kad osobnu volju preda u službu čovječanstvu. Osoba može napraviti revolucionarne promjene u tradicionalnom. Velika neovisnost može ometati bliskim odnosima. Kuća u kojoj je Južni čvor ukazuje na oblast u kojoj postoji potreba za originalnošću i slobodom iz prošlog života, i koja još traži način da dodje do izražaja.
Kuća u kojoj je Sjeverni čvor ukazuje na oblast u kojoj se sva energija može fokusirati u novu sjajnu kreaciju, poklon svijetu. Ovo su čvorovi “izumitelja”.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.