Sjeverni čvor u Lavu, Južni čvor u Vodenjaku-Ovo su čvorovi “izumitelja”

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sjeverni čvor u Lavu, Južni čvor u Vodenjaku-Sjeverni čvor u Lavu simbolizira borbu s voljom. Osoba uči razvijati unutarnju snagu. Situacije će je prisiliti da bude samostalna, često bez ramena na koje se može osloniti.
Na posljetku će naučiti da je život bolji kad ga stvori sama. U ovom životu sposobna je za snažno vodstvo. Mora naučiti kako biti orjentirana prema cilju. Naučena je živjeti u budućnosti no mora shvatiti da u budućnosti neće biti ničega što nije stvoreno sada! U prošlim inkarnacijama razvila je nevezanost za ostatak svijeta, i slobodu da ide svojim putem. Sada je ponosna što je jedinstvena i drugačija, ne razmišlja o tome što je društvena tradicija nego koja je pravila uspostavila za sebe.
Ako se utemelji u znanju iz prošlih inkarnacija može postići mnogo za ljudsku rasu jer može depersonalizirati svoja djelovanja za dobro čovječanstva. Sreću nalazi kad otkrije načela kojima može posvetiti život – ali ona moraju biti čvrsta.
Južni čvor u Vodenjaku donio je u ovaj život načelo jednakosti i pravičnosti. U sadašnjem životu osoba može biti samostalna i jedinstvena i izražavati svoja urođena uvjerenja. Ali njena najveća postignuća su moguća kad osobnu volju preda u službu čovječanstvu. Osoba može napraviti revolucionarne promjene u tradicionalnom. Velika neovisnost može ometati bliskim odnosima. Kuća u kojoj je Južni čvor ukazuje na oblast u kojoj postoji potreba za originalnošću i slobodom iz prošlog života, i koja još traži način da dodje do izražaja.
Kuća u kojoj je Sjeverni čvor ukazuje na oblast u kojoj se sva energija može fokusirati u novu sjajnu kreaciju, poklon svijetu. Ovo su čvorovi “izumitelja”.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.