Sjeverni čvor u II, Južni u VIII kući -Mesec čvorovi u tranzitu kroz natalni horoskop (astrološko tumačenje)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prolazak Sjevernog čvora kroz drugu kuću horoskopa daje iznimnu podršku za realizaciju svih nadanja i zelja koje natus ima. Medjutim, prije početka neke akcije, potrebno je jasno formulirati ciljeve i tek onda krenuti ka njihovoj realizaciji. Ukoliko se natus bavi poslom koji nije porodičan, tj.nasledjen, ili je do njega došao bez ikakve potpore, velika je vjerojatnost da će pod djelovanjem ovog tranzita doći do poboljšanja financijskog stanja. Takodje, ukoliko je natus prije djelovanja ovog tranzita bio bez posla sada je pravo vrijeme da ga nadje. Medjutim, sa karmičkog aspekta jako je važno da sam sebi pronadje posao, jer ga inače neće zadržati. Treba se osloboditi svake vrste brižnosti za ishod odredjene akcije jer upravo ta pretjerana briga, na podsvjesnom planu blokiraju realizaciju izbor.
Nepovoljno je posuđivati ​​novac ili tražiti podršku u traženju posla, realizaciji neke poslovne akcije. Ne treba se tijekom ovog tranzita mjesečevog čvora udruživati ​​sa bogatim ortakom s idejom da se osigura stailizacija, jer taj način vodi natusa u inferiorni položaj.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.