Sex tulajdonságok a Star Sign miért ellenállhatatlan

Mérleg vonz báj, a szépség és a jóság, és a Skorpió egy merész és szenvedélyes …

Tudja meg, mi az, hogy mások vonzónak funkciók a karakter …

Kos
Szereted, hogy Ön a felelős. Fogadd el. Szerelmes vagy az üzleti életben, te vagy a felelős, és ez át a stílust az ágyban. Azonban az igazi erő jön a kezét óvatosan. Próbáld, hogy több, és a kapcsolat erősebb lesz, és a partner is tetszett neki a bizalmat.

bika
Bulls igazán tudják, hogyan kell élvezni minden szakaszában kapcsolatot. Érzékiség a tartomány és az, hogy megértsük a érintés ereje. Még minőségű ágynemű veletek nagyon fontos. Győződjön meg róla, hogy elég hely partner, hogy kifejezze a szexualitás és a kapcsolat lesz még intenzívebb. Ha talál egy stabil alapot a szeretet, akkor élvezni fogja be a közös jövőt.

Iker
Hozzáértés az Ön számára a legnagyobb afrodiziákumként és követelmény mindazok számára, akik szeretnék minél több mint egy találkozót veled. Ha tetszik érdekes beszélgetéseket és mély viták. Suttognak a fülébe a te gyenge pontja. Azonban fontos, hogy megértsük, hogy szükség van egy erős érzelmi kapcsolat a partnere, és élvezni a pillanatnyi csönd.

Rák
Szeretne létrehozni egy fészek, hogy akkor ossza meg a partnere, és amikor úgy érzi, elég biztonságos, a valódi minőség jön a felszínre. Mert már közös emlékek és értékes pillanatot alapján a szeretet. Az igényeinek partner lehet más, mint a tiéd, de ha lehet, idő kell felelnie.

Oroszlán
Azt Cveto ha a figyelem középpontjába, és viszont lesz hűséges és nagylelkű partnere. Ön ismert nagy romantikus gesztusok és értékes ajándékokat. Azonban az egyik szem előtt tartani, hogy minden túl intenzív égés gyorsan. Törekedjen arra, hogy fenntartsák a mérsékelt tüzet.

Szűz
Akkor lehet egy kiváló partner a sok támogatást és szeretetet, ha megfelelő szigorú kritériumoknak. Akkor értékeljük a régi vágású gesztusok és egy bizonyos ártatlanság szerelmes. Ideális esetben a partner a fény és nevetés az életedbe, és tökéletes módon.

Mérleg
Mindig befektetni a sok erőfeszítés, hogy a partnered jól érzik magukat. Akkor mindig azt hiszik, a legromantikusabb este, és átveszi. Azt azonban fontos tudni, hogy értékeled magad, és egy idő után maguk nem éget kielégítése érdekében a partnere.

Skorpió
A szerelem az Ön számára „mindent vagy semmit”. Szereted szenvedélyesen, és akkor teljes a megértés és megbocsátani sokat akkor is, ha úgy érzi, megsértették. Az érzelmek intenzívek és az egész nyújtani. Ezért a választott partnerek nagyon fontos, hogy van valaki, aki méltó a szeretet és figyelem.

Nyilas
Ön egy szabad szellem, és partnere legyen a megértés és kapsz elég hely. Valaki, aki szeret utazni, és a hangulat, hogy menjen veled a kaland lenne ideális. Nagyon szenvedélyes és szeretnek kipróbálni új dolgokat az életben, és az ágyban. Ezért a partner számára lehetővé kell tenni, hogy mossa a lépést.

Bak
Meg fogja találni az időt és figyelmet kell fordítani csak valaki, akivel látják a jövőt. Csodálja meg a nagyra törő emberek, mert te magad vagy. Ön nagyon érzéki és megérteni a hatalom a kapcsolatot. tudnia kell, ha a kapcsolat szenved, mert a munka, és próbálja meg kell igazítani, mielőtt még túl késő lenne.

Vízöntő
Nagyon szokatlan, de ilyen lesz, és a kapcsolatot. Ha nem követi a normák és szabályok. Nem lenne jó, hogy egy partner első barátja és apa akar közös érdekek. Amikor a kapcsolat fejlődik, szüksége lesz egy bizonyos autonómiát. Reagálás partner fogja érteni a sampostalnost és csodálja őt.

hal

A halakat jól ismertek azok az érzékeny jellegűek, és képes a szeretet határok nélkül. Ön nem materialista, így lesz sokkal értékelni az időt a partnereddel, és jó emlékeket az értékes ajándékokat. Az Ön partnere tiszteletben kell tartania az őszinteség, érzékeny és betétek hallgatni, mert akkor nem lenne képes, hogy elküldje a szalag le a lelket, aki nem képes az empátia.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét