Sex akikre fantáziál jelei a Zodiákus: EZ PALI a jel

Egy nagy idő az ágyban.

KOS
Nő: ez a hölgy egyirányú és nagyon közvetlen megközelítés szex és erotika. Úgy véljük, hogy az öröm és élvezet elengedhetetlen a jó szerelmi kapcsolat, mert ha a szex nem jó, mi minden mást. Ez volt tüzes, a szexuális preferencia fejezzük nagyon világosan és részt venni benne nagyon nyíltan. Gyakran előfordul, hogy a kezdeményező a szex. Ugyanilyen ára gyengéd kényeztetés és nagyon intenzív szex. Kedvenc jelentenek neki, amikor felülről.

Man: Hajlamos a szexuális energia túl gyorsan használható, nem sokáig kell gondolni, mi benyomást hagy rád. Mégis asztrológusok tartják az egyik legjobb szeretője között a zodiákus jeleket. Valamint kiváló ismerete anatómia, könnyen megfigyelhető erogén zóna a partnere. Ő kész egyáltalán nem idegen, hogy bármi, két ember akarok. Ez mindig nyitva áll a döntő pillanatokban kell meghatározni. Minden pozíció a kedvence.

BIKA
Nő: Mert akkor el fogja hagyni a benyomást egy enyhe és kellemes ember, csendes, talán egy kicsit lassú, de nagyon szelíd. Az eszed akkor nem esik, amikor vele válsz intim, amit itt minden várható. Szexuális ösztönei nagyon erősek, de azt sugallják, romantika, mint a régi hollywoodi filmek. Hosszú nézetek szemébe mellett megfelelő szavakat fog pihenni ahhoz, hogy lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg a teljes. Mint szerető nagyon szenvedélyes és hajlandó elfogadni, hogy a kezdeményezést. Szereti a gyakori változások jelentenek közösülés során.

Man: Azt a benyomást kelti, nyugodt ember biztonságban magát, de ez csak egy póz. Valójában nagyon félénk, de szerencsére a környezet gyakran értelmezik, mint a nyugalom. Szégyenlősen a horoszkóp jelzi a hónapban, ami szintén jelzi a potencia. Ha jól aspected, akkor lesz egy nagyon szerencsés egy ilyen személy mellett, akkor. Ellenkező esetben, a bátorítást, minden tökéletes lesz. A legtöbb felel meg nekem jelentenek, amelyben alján.

IKREK
Nő: Ezek a nők, akik nem érdekelt földi szenvedély annyira vonzotta tárgyalások különböző világok, amelyek léteznek körülöttünk. Nagyon intelligens és spiritualizált. Nehéz szerelmes, hozzáállást szex változnak velük csak a későbbi években az élet, de mivel nem tartalmaznak a két alapelv, a férfi és női, készüljön fel a gyors változások hangulatok és attitűdök. Ezek nagyon gyengéd szerető, erogén zóna általában kéz és váll. Néha ez izgat ékszerek a férfiak.

Man: Bár fizikailag ható szelíd és szellemileg, ha megoldható, hogy húzta a magánéletét a lakásában, akkor minden bizonnyal erre. Nem ismerik az elutasítás. Ha ez egy dupla iker, akkor lesz a legjobb szexuális élményt az életben. Nagyon ötletes, érzékenyek és nagyon törődnek a részleteket, hogy megtudja, mit szeretsz. Lesz tájékoztassa őket, milyen jó érzés. Ezeket nem szabad kihagyni.

RÁK
Feleség: A legérzékenyebb állatöv jel, érzékenységgel nagyon világosan megnyilvánul mind a szerelem és a szex. Valamivel később válnak érett, hogy azok milyen generációs, de ha egyszer úgy érzi, a mágia nem, ne engedd meg magadnak a nagy áttörés. Ahhoz, hogy igazán élvezni a teljes szabadságot erotikus élmények, hogy szükség van egy állandó partner, aki képes látni őket teljes megelégedésére. És akkor az ösztön lesz az egyik legerősebb. Imádják csók az egész testem. Még teste egy erogén zóna, és lábai az első helyen.

Man: tagjai ennek a jele mindig készen áll a szexre, ritka a pillanatok, amikor nem gondol. Ők is nagyon vidám és minden olyan személy, akivel a létesítmény fizikai kapcsolat találják meg hasonlók. A nagy romantikusok és álmodozók gyakran. Ők is nagy ínyencek a női test és egy igazi művész szerelmes. Erogén zóna a fülüket.

OROSZLÁN
Nő: Azt kell minden örülni, ha azt szeretnénk, hogy megfeleljen, először meg kell, hogy legyen valami. Ebben az átlagos, hogy az anyag minősége, nem csak azok, akkor születési dátumát. Szereti feltűnő, különleges, szokatlan típusú férfi. A férje részben tekintik az árut, azt várta, hogy ő kívánnivalót maga után. Ő szeret, és ez gyakran izgalomba, kényeztető haj, bár vannak kivételek, különösen, ha minden nap megy a fodrász.

Férfi: Nem lesz nehéz meggyőzni, hogy a szex kívül a kényelmes hálószoba, ha ez megtörténik, az azt jelenti, hogy az ő szexualitás nagy teljesítmény. Mágneses vonzó és nem szerénytelenség azt állítani, hogy szinte nincs nő, aki képes volt ellenállni neki. Erogén zónák egy nagyon elterjedt, de szereti a szokatlan jelent, ahol lehet megfigyelni. Ő volt a legtöbb ideges, hogy örömmel, mint ő.

Szűz
Feleség: Főszerepben szerény ember nem fér el a zodiákus jel, amely az egyik najpromiskuitetnijih karaktereket. Ő szereti a szex a fürdőben, egy ligetben, kényelmes ágy, minden rejtett helyen. Ez csak akkor szükséges, ha te vagy a szerencsés, aki inspirál. Ez nagyon magas szintet, amikor a partnerek. Ha elutasítja, mert túl fáradt a szex, feltételezhető, hogy a kapcsolat véget ér.

Man: tagjai ennek a jele gyakran esnek nőies a lakosság egy része, de ezek nagyon erős és nagyon hasonló íze női tagjainak a karakter. Amellett, hogy mi is valójában jobb Maza, készen arra, hogy találkoztunk, függetlenül attól, hogy ez jó érzés volt. Önfeláldozó szerelme minden módon. Ha szereti, ez a legcsodálatosabb a világon.

MÉRLEG
Feleség: romantikus, finom és nagyon hajlamos samozaljubljivanju. Néha úgy néz ki, mint aki szeret szenvedni. Ha meg szeretné tartani azt, készüljön legalább két szexuális kapcsolatok napi, valamint az állandó bókokat kapcsolatos neki ellenállhatatlan megjelenést és ügyességi szeretkezés. Nehéz ellenállni, mert tényleg az egyik leghevesebb állatövi. Szereti, hogy csinál egy sztriptíz neki padló gyakorolja, és akkor tulajdonképpen biztosan élvezni, főleg azért, mert ő szeret provokatív fehérneműt.

Man: A legszebb benne a mosoly, és a második a minőség, és milyen jó. Kevés hajlamos, lusta korral, mint egy szerelmes. Szerencsére ez könnyen inspirálja, szereti a bókokat, és ezek afrodiziákum. Lesz gyakran hallgatni rá, mert egyedül a választ minden problémát, de érdemes részt venni, lehet tanulni valamit. Osztva több csoportban, akik oltalmaz gondolkodású, és nem olyan jó szeretők, és az utóbbi – egy kicsit önző, de kielégítő.

SKORPIÓ
Nő: Nem tud állni határozatlan és gyenge. Amikor ez az erő nem lehet megmutatni neki, mert ugyanabban az időben szereti tartani a lényeg. Erogén zóna a tenyere. Félórával simogató kéz, és a világ erotikus örömök a tiéd, és ez az egyik legjobb szeretője az asztrológiában, nyitott minden javaslatot és lehetőségek, amelyek megfizethető. Maradni csak a tied, nem kell mindig tökéletesen működik.

Man: Ő szimbolizálja a szexualitás, az erotika és minden megnyilvánulása a testi szerelem. Még az ősi asztrológia adta a hely a becsület a legjobb szerető. Kevés ember ezt a karaktert, hogy minden az érzelmek tisztelegni egy nő. Az életük mindig vannak legalább két egyszerre. Ezzel meg kell, hogy megnyugodjon, ha beleszerettem csak azt, ami nem nehéz, szem előtt tartva az átható tekintetét, és a szexepil, amelyek egyszerűen sugárzik. Ha talál egy partnert, hogy az általános stílus, nagyon hűséges és lojális.

PONTOZÓ
Nő: Ezek a nők a ragyogó fantázia, amely könnyen közlemény első pillantásra. Nagyon őket fontos számukra tekintetében nem korlátozódik a személyes autonómia. Minden egyéb elviselni. Ők nem szeretnek sokat beszélni a szexről, de a szeretet, hogy vizsgálja meg, készen minden helyzetben a „Kama Sutra”, csak akkor, ha az értékelés, hogy egy partner a jó fizikai állapotban. Van egy nagyon nyitott megközelítést a szex és a szexualitás. Erogén zónák vannak szétszórva őket az egész szervezetben. Imádják a gyengédség és romantika, bár gyakran rejtve marad.

Man: Jellemzőjük a gyermekek kíváncsiságát. Ha kevesebb, mint 30 éve, nem számítanak hűségét. A legrosszabb az, hogy úgy vélte, a kísérlet, nem csalás, úgyhogy róla nem érdemes, hogy ne beszéljen. Hidd el, ő továbbra is változatlan szeret. Sok ígéret, de ritkán teljesülnek mindent mondanak, így azok jobban néz ki rövid fut és flörtöl. Hatékonyság nekik kevesebb, mint amit gondolnak.

BAK
Nő: Imádja a szelídség és a kis figyelmet, vannak olyanok, sokkal fontosabb, mint a gyémánt. Úgy működik, nagyon hűvösen, akkor is, ha nem. Készen kell várni a néhány pillanat. Ez egy nagyon szép ütemben, és figyelik. Teljes élettartama alatt megőrzi néhány szép tizenéves szokásait. Mindig tudja, mit akar, és hogyan kell elérni. Bár gyakran kicsi és működik, nagyon törékeny, erős és hajlandó bármit megtenni, hogy elérje a célját. Szereti szex, lovagok és a bor a nekik járó fiktív.

Man: ne várják tőle, hogy az asztrológia ajándékok és virágok, ez a túl racionális, de ha azt szeretnénk, hogy valaki, aki melletted leszek, és amikor a legrosszabb, ő a megfelelő ember az Ön számára. Ő a szexualitás igen nagy mértékben függ más tényezőktől, amelyek uralják a születési időt. A minőségi szex szükségük van egy állandó partner mellett, akiket pihentet.

VÍZÖNTŐ
Nő: Nem zavar, eltér a többi, éppen ellenkezőleg, gyakran fokozódik. A szex nagyon szabad, mondhatnánk perverz, készen áll, hogy megpróbál mindent, amit egyszer hallottam, és hogy vezet kiváló szexuális kielégülés. Ez megváltoztathatja a sok szerelmeseinek, míg végül megtalálja azt, amelyik illik rá teljesen. És azt, hogy mindkét oldalon, valamint a nagy mennyiségű szeretetet kicserélt.

Man: Ezek nagy intellektuális arrogancia és sok levonják az egyébként nagyon vonzó külső. Az excentrikus és vannak érzelmi szinten, mindenkinek más és nagyon különleges íze kiválasztásában partnerekkel. Néha ők maguk nem biztos, mi volt egy lány vonzódik. Tökéletes szerelmeseinek és igazán élvezni a szexuális játékokat. Akkor is, ha egyedül, ne add fel a szexuális kapcsolatot.

HAL
Feleség: Veleszületett a rózsaszín szemüveg, amikor a szerelem és a kapcsolatok. Ezért megy keresztül a pokol, és sok érzelmileg fájdalmas helyzetet. Rado nehezebb múló szexuális kalandokat, és ez segíti őket, hogy a korábban fájdalmas élmény. Ők valóban keres egy férfi, aki szeretni fog, a többi az életem, és akikkel lesz képes teljesíteni a szexuális fantáziák. Megszerezni nagy bölcsességre kapcsolatok az egész élet.

Man: Ők nagyon felelős. Nem csalások ezek nem idegen, hanem azért, mert soha nem gondatlanság család. Ők tartoznak egy nagyon szelíd és kívánatos szerelmeseinek. Azt mondják, hogy egy nő, aki nem volt összefüggésben az ember ezt a karaktert nem tudja, mi az igazi szex, bár ők maguk leginkább élvezni a szexet, ha valaki őszintén szerelmes. Ők is nagyon ingatag és bizonytalan, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét