Senki sem tökéletes! Ezek a legnagyobb Complex minden állatöv jel

Stresszes pillanatok és csalódás kioldói a bizonytalanság. Szűz és Ikrek vágynak mások elfogadják és az árak, és Rák, Oroszlán és a Vízöntő, hogy szeretem őket.

Rams legnagyobb félelem függőség mások

Tagjai ennek a megjelölés első pillantásra nagyon független és magabiztos, de a hozzáállás gyakran álcázás. Valójában attól félnek, hogy nem függ mások, mert ők is diktálják a hangulat. Közelről az embereket, hogy támogatásra van szükségük, és a figyelmet, más módon nem válik bizonytalan vagy depressziós. Akkor veszi jellemzői a „negatív Libra” – bizonytalanság, határozatlanság, passzivitás, nagyfokú fáradtság és a csalódottság.

Taurus félelmek a bizonytalanság

Akár a szerelemben, pénzügyi vagy üzleti szempontból a legnagyobb belső félelem tagjainak ez a jel a bizonytalanság és a tudat, hogy nem ellenőrzik a helyzetet. Így lesz a kapcsolatok sok szerezni a bizalmat a partnerek és a veszteség érzése, hogy ők azok, akik esetleg szeretnék többet. Ha úgy érzi, rossz, hogy a jellemzői a „negatív Scorpio” – birtoklási, harag, bosszúvágy.

Gemini félnek, hogy nem elég jó

Bármennyire kommunikatív és kifejező, tagjai ennek a jele tisztában vannak azzal, hogy változékony hangulat, és elég bonyolult. Bár körül van egy nagyobb számú ember, akikkel egyetértünk, titokban azt gyanítják, hogy ha szereti a környezet és elfogadtam, amit ők, vagy mit kap ez a kapcsolat. Válsághelyzetekben vállalja a jellemzői a „negatív Nyilas” – ők nem akarnak hallgatni mások magyarázatai head őket a felhők, és legyen szarkasztikus.

Rák félelmek alábecsülte

Tagjai ennek a jele igen érzékenyek a mennyire fontos mások. A bizonytalanságot jön ki olyan esetekben, amikor úgy érzik, elhanyagolt, nem kedvelt, vagy ha a lekérdezés, hogy nem csinál valamit, ami szükséges. Ezután vegye fel a jellemzői a „negatív Bak” – egyre pesszimistábbak, visszahúzódik magát, és sajnálod magad.

Leo attól tart, hogy akkor szűnik meg szeretni őt

Pozíciójának elvesztése és a nyilvános megaláztatás olyan helyzetek, amelyekben a tagok ennek a jele, hogy megmutassák a hiányosságokat. Ha figyelmen kívül hagyja az igények és vágyak, a videó kimenet a belső bizonytalanság -, hogy a szomszédok nem jelent, mint azt gondolják, hogy kellene. Ezután vegye fel a jellemzői a „negatív Vízöntő” – szarkazmus, visszavont és futás távol azoktól, akik bántani.

Szűz attól tart, hogy egy másik „szünet”

Tagjai ennek a jele vannak szokva, hogy viseljen maszkot közömbösség, ami kevés lehet áttörni, de az egyik régen, hogy elrejtse a belső bizonytalanság. Az elsődleges összetett, hogy nem olyan jó, méltó, tehetséges és bájos, mint az emberek látják őket, ezért úgy érzi, állandó nyomást fenntartani a jó benyomást. A stresszes helyzetek, hogy a jellemzői a „negatív Fish” – fizetik, érzelmi, romboló és hisztérikus.

Mérlegek félelem pletyka

Tagjai ennek a jele a társadalmi megítélését is nagyon fontos, és a legnagyobb bizonytalanságot az általuk képviselt eszmék, hogy mások beszélnek róluk, rosszul beszél végtelenül arról, hogy a hiányosságokat vagy félremagyarázzák tetteikért. Félelem, hogy ezért utasítsa el a második és a bizalom hiánya, milyen átlagos mások. A stresszes helyzetek, veszi a jellemzői a „negatív Rams” – lett agresszív, kiabálás, azzal érvelve.

Scorpio van szükség „noldatban”

Tagjai ennek a jele, hogy kicsit bonyolult, de az egyik gyakran kíséri a bizonytalanság – és ez az, hogy nem az élmény, mint elég okos vagy képes. Ha úgy érzik, ki vannak téve, vagy veszélyeztetett, úgy gondolják, hogy ez a második lehetne kihasználni, és átveheti az előnyt őket. Ilyen helyzetekben veszi a jellemzői a „negatív Bulls” – válnak szarkasztikus és passzív.

Nyilas az a félelem, hogy nem fogja elfelejteni

Bár eljáró igénytelen, filozófiailag beállítottságú tagjai ennek a jele, hogy nagy szükség van a fellebbezést az emberek. A lényeg, hogy bennük az, hogy mindannyian emlékezni a jó és a kritika az ő számlájára is értik igazán személyesen. Ha nem kap dicséretet a munkájuk vagy a viselkedés jelenik kevésbé komplex értékek. Ezután vegye fel a jellemzői a „negatív Gemini” – vált felületes, főleg inkoherens, izgatott és nagyon kellemetlen a kommunikációban.

Bak fél bérbeadására

Tagjai ennek a jele nagyon bizonytalan és bizalmatlan, amikor az érzelmek tekintetében. Ezek nem egészen mások játékok, a színek pedig valaki pont a bizalom és érzéseit, hogy ne maradjon megsérült. Ezért jár nyugodt, de a stresszes helyzetekben ez a biztonsági rés jön szóba. Ezután vegye fel a jellemzői a „negatív rák” – szeszélyes vannak, birtokos, féltékeny és nagyon érzelmes.

Aquarius elfedi hiánya önbizalom

Míg eljáró mintha gondolkodás környezet ne érjen túl sokat, tagjai ennek a jele gyakran elrejti a bizalom hiánya. Azonban, mert nem akarja, hogy egyesül a tömegek, de szeretné, hogy továbbra is az egyének, meghatalmazotti hogy ítéljék el ezeket más nem érintkeznek egymással. Ugyanakkor attól tartanak, hogy ők lesznek az emberek, akiket érdekel, könnyen cserélhető. A stresszes helyzetek, hogy a jellemzői a „negatív Oroszlán” – nem akar hallgatni, fuss el vitát, és kapcsolja be a magasból.

Fish félelem „Ha igaz”

Tagjai ennek a jele a szabály nem biztonságos, csak gondolom túl sokat az emberi kapcsolatok. Az egyik legnagyobb félelmek, hogy ők is rájönnek, hogy más „természetesnek”. Kimerült ügyelve mások, fáradt és csalódott, a hal, ami a stresszes helyzeteket veszi a jellemzői a „negatív Libra” és kritikussá válhat, hideg, maximalista és egyik sem fogja választani a szavakat, amelyek másokat bántanak.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét