Sedna u aspektima sa Merkurom / Aspekti Sjedne

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Odluke su u većoj mjeri pogrešne. Osoba upada u zablude, baš kao u dijelu mita u kom se Sedna odlučuje za brak sa čovjekom-pticom.

Osoba s ovim aspektom je lukava, ima sklonost da se pretvara i da nije iskrena, baš kao što se i drugi suprug Sjedne lažno predstavlja, kako bi je odveo. Uvijek je Sedna duh koji je nezadovoljan, osim u smirenom stanju, u okolnostima kojima samostalno upravlja.

Postoji naglašena opasnost od ranjavanja ruku, prstiju, opasnost u prometu, od morskih putova, pri kišnim uvjetima, moguće su ozljede posebno prilikom putovanja. Stradanja kućnih ljubimaca. Kvadrat bi bio opasniji, aktivniji.

Povoljan aspekat Sjedne i Mekrura je naglašen kod ljudi koji imaju jako razvijenu intuiciju, mogu biti kreativni i maštoviti, u sferi mentalnog stvaranja. Ovim aspektom se mogu pohvaliti i ronioci, oni koji putuju duboko ispod vode, što može biti njihov hobi ako je u 5. kući, gdje oni vide jako bogat životinjski svijet koji Sedna daruje. Putovanja podmornicama, kroz more, povoljno za otkrivanje tajnih stvari, psihološka sposobnost da se otkriju talenti, pjesništvo. Kao što je Neptun Bog mora, duh koji upravlja morskim životinjama je Sedna – zato je jedino dobro mjesto Sjedne u svijetu tajni.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.