Scorpio-horoszkóp március 2021.

Szeretet

Napfogyatkozás akkor a területen a szeretet, és előtte egy négyzet a vonalzó Mars Merkúr, a bolygó, amely képviseli a pályáról a szenvedély, hanem a területen a barátok. Mi lenne a történet képes kötni miatt ez azok számára, akik szabad? Tehát mondjuk, a szenvedélyek és vágyak egy darabig könnyezés, akivel van egy barátja, vagy találkozott vele egy barátja, akkor nem lesz képes sokáig megtartani magának. Blokád „meg kell törni”, és ez fog történni 6. március és halad a Mars a Nyilas. Eclipse csak akkor lesz egy további elemet, ami fokozni fogja felé ezt a személyt. Akár egy új kapcsolatot, vagy akkor is elveszti mind a szerelem és a barátok, ez már csak attól függ, hogy a személyes preferenciák a szülés chart. Vénusz a második évtizedben belép a területen a szerelem, vagy lesztek néző elsősorban felé szenvedélyek és vágyak, és nehéz, hogy a végén a hónap komoly kapcsolat is kialakult. Lehetséges, hogy néhány, a korábbi érzelmi partnerek kívánsága, hogy a kis „idézi emlékeit” veled, de ez most is csak addig maradnak a szexuális emlékeztetőt. És azok számára, akik elsődleges kapcsolatok és házasságok van szó, akkor nem a mennyben vagy a földön. Időbe fog telni, nagyon sok erőfeszítést, hogy az érzelmi kapcsolatokat is működőképes marad, mert te és az Ön és partnere van néhány személyes érdekek és ritkán lesz igazi közösség a kettő között. Nem egy jó ideje semmilyen vágás, mert, hogy a következő hónapban is megbánják meggondolatlanság.

Munka

Pillanatok a válság az üzleti szegmens legkifejezettebb első évtizede során, akkor valószínűleg a legtöbb problémát illetően a pénzügyi szegmensben. Nem abban az értelemben, hogy a pénz nem lesz, de lesz egy nagy kiadások és kötelezettségek, amelyek hirtelen elakad, és meg kell rendezni a lehető leghamarabb. A többi hónapban összefonódik változó energia és az erőfeszítéseket, de nem lehet tagadni, hogy nyomja a napra. Mivel a mozgás Mars a Nyilas (a munka területén, és a pénz) sok Scorpio fog fordulni, hogy más területeken és aktivált együttműködve a külföldi cégek és képviseleti irodái. Az energia még a kurzus ebben a hónapban, a legtöbb középpontjában a dolgokat, amelyek él, és amikor így maguk fektetnek, az eredmény nem lehet jelen. Azt fogja finanszírozni az egész idő alatt, hogy a vállalkozások számára, bánatot az időben, és minden esetben elkezdhet összeegyeztethetetlen a mennyiségű erőfeszítést, hogy tegye be a munkát.

Egészség

Határozottan meg kell testmozgás és tartózkodás szabadban, a friss levegőn, hogy az egyik legfontosabb tényező, hogy jól érzi magát. Vegye meg rád a sok stressz, sok melankólia és a nyomás, és mindezt elindítására van szükség, a lehető leghamarabb, hogy ne befolyásolja az egészséget. Az első évtizedben a hónap tanácsos és óvatosan a forgalom, álló és a sérülés lehetőségét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét