Scorpio havi horoszkóp október 2020.

JOB: Azt lehet mondani, hogy néhány vagy sok Scorpions év nagyon nehéz volt, legalábbis amennyire a pénz és a munka. Soha szervezni körül egy nagy projekt, hogy sokat jelent. Most van itt az ideje kibogozni, mi az igazi probléma. A különleges időszak körülbelül az ötödik októberben, amikor a Mars és a Vénusz lesz erős konjunciji az égen, és megadja az erőt, hogy jobban csinálni, amit te nem. A Plútó szeptember végén egyenesen, és a Jupiter belép a konstelláció és ott lesz egy éve, így van egy év a siker és a boldogság.

LOVE: Szüksége van egy szenvedélye, és van valahol megállapodást, és egyedül vele. Juputer, aki belép a konstelláció minden bizonnyal, hogy valami szép és új szerelem gondolkodás nélkül ott. Scorpio házas végül értelme. Talán meg kellene megfordulni külföldön, utazási és a tapasztalatok mélyebb érzelmi impulzusok a partner.

EGÉSZSÉG: Scorpions kell vigyázni a szervezetben. Gyakorlat, a mozgás, az ejekciós káros anyagokat a szervezetből. Kiválasztó szervek érzékenyek. Látogasson ginekolaga, urológus.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét