Scorpio havi horoszkóp január 2021.

Szerelem: Az első tíz nap ebben a hónapban még lesz felhúzni az idegesség és a feszültség az előző időszakhoz képest, és hajlamos arra, hogy megbeszéléseket a szeretett egy. De szerencsére ez nem a drasztikus módon veszélyezteti a kapcsolatot, ahol van. Folytatása januárban Scorpio több mint jó, mert hosszú idő után újra biztonságban érzi magát a kapcsolatokban, ahol van. Ilyen körülmények között, akkor könnyen meg nyilvánvaló szerelem, romantika és a közelség a partner, és ő tudja, hogyan kell vissza a helyes utat. Nyugodt tengeren tagjai a karakter, függetlenül attól, hogy azok hosszú kapcsolatok, illetve házassági kapcsolatot. Tudom, hogy néhány Scorpio remény, hogy növeljék a kapcsolatok magasabb szintre, de azt hiszem, nem valószínű, hogy lesz partner, hogy egy tárgyalásra most ezeket Ön igényeinek. Ha szabad, akkor meg kell tanulni, hogy az első évtizedben a hónap egy kicsit figyelmes új ismeretségeket. Tény, hogy nem érti pontosan, minden furcsa humorérzéke, de nem az energia, hogy az erdők egy kicsit tolakodó, és kitartó, akkor lehetséges, hogy valamilyen érzelmi körülmények kihagyni, mert ez lesz a másik oldalon húzza. Ha lehet, inkább nyugodt, és ha nem lehet – de ha nem tudja elfogadni téged, mint te, ő nem helyezzük melletted. De attól tartok, hogy a második és harmadik évtizedében január nem lesz sok esélye egy érzelmi kombinációk. Ahelyett, nyafogás, hogy bárki érdekes látvány, szenteli magát. Taman elég ideje, hogy szocializálódnak, és lógni néhány ember, akikkel már régóta nem láttam, és lehet adni a fizikai tevékenység, amit valóban tenni jó.

Business: Ha azt mondjuk, hogy fog menni a rossz januárban, akkor nem lenne igaz … de az is igaz, hogy nem fogja elérni, mint amit tervezett. Vénusz a területen a munka és a pénz, de a együtt Saturn és tér Neptunusz valamelyest eltömődött, és ezáltal csökkenti beáramlás, másrészt – bizonyos kötelezettségeket jár le. Lesz egy kicsit szomorú, az első része a januári és gyakran azt gondolják, hogyan juthatunk ki ezt, és vállalkozást indítani.

A második rész a hónap jobb, de még mindig nem annyira, mint amennyire szüksége van, így valószínű, hogy lesz a végén ezúttal nullszaldós. Mégis, mindennek ellenére, az uralkodó az a jel, a Mars, a területen személyiség – Ön rakodók és leküzdeni ezt a megfelelő módon. Végzésére néhány további munkahelyek és keresik az új bevételi források, valamint az új üzleti partnereivel, ügyfelek. A hónap közepén, egy esély „flash” megnyílik előtted, és ne habozzon, hogy elfogadja azt. Lehetséges, hogy ez az összes korábbi üzleti forgalmat, de fontos, hogy hasznot hoz.

Egészség: Az első részben a hónap stressz és az idegesség, de akkor hajlamosak a sérülés, ezért legyen óvatos – a lehető bánatot, így felrázza a gerinc, vagy nyúlik a szalag. Szintén – ne vigyük túlzásba az élelmiszer, mert a potenciális emésztési problémák. A második rész a hónap teljesen más, akkor személyesen úgy érzi, nagyon jó, és az egészségügyi helyzet jelentősen javul.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét