Scorpio havi horoszkóp február 2021.

Szeretet

Minden lesz ebben a hónapban, csak békét nem. Azonban ezt az erőltetett béke január folyamán úgy tűnt, nagyon nyugtalan, ezért szívesen fogadja egy csomó esemény, akkor is, ha néha ideges. Nézzük történik semmi, csak meg kell adni nem készít egymás után. Nos, úgy tűnik számomra, hogy a februári mister nem teljesíti ezeket a vágyakat. Ha szabad, ha rögtön az első évtizedben a hónap nem kampó ártatlan áldozat, és hogy még a karjába, majd meg fog történni a harmadik évtizedben. Azok, akik szeretnék, hogy nem fog sikerülni, ha futni. Amikor a dolgok kezdenek történni az egyik, akkor mozog nagyon gyorsan. Romantikus fog spucati, mint még soha, összekeverjük az ecstasy és a nagy szenvedély. Te csoda, hogy mennyi ideig ez a szépség az utolsó? Ne kérjen egy csomó, élvezni nem hiszem holnap. Azok az elsődleges kapcsolatok és házasságok lehetnek alkalmi problémák. Nem kell aggódni, mert ez nem olyan dolog, akkor külön is jöhet extra fűszer, hogy majd a téli éjszakák elég meleg. Talán meleg. Csak a lefoglalt Scorpio egy kissé esetlen mondat. Pontosabban, a második felében a hónap, akkor lehet kezdeni egy kicsit más szemmel nézni valaki a baráti kör tudok vissza egy bizonyos szexuális feszültség a levegőben. Ez attól függ, hogy szeretne-e belépni mélyebben ebbe, és hogy talán ez az érzés tudom aktiválni. Az egyetlen tanácsot adhatok az, hogy meg kell törődjön a prioritásokat – és ez a megőrzése linkeket, hogy hol van. A rövid távú utazás veszélyeztetheti a kapcsolatot. Vigyázz magadra.

Munka

Egy ideje tisztában vannak azzal, hogy az összes, a vállalati szegmensben kezdett haladást. Most, a másik dolog, hogy úgy érzi, mintha mászni a tetején a Himalájában anélkül, hogy megfelelő felszerelés. És mindez egy hátizsák a hátán a terhelés több száz kilogramm. Dolgozni, mint egy fekete ember reggeltől estig, és ez áll. Ha nem megfelelően jutalmazzák minden erőfeszítés – és ez igaz. De nem nagy a választék. Szeretné elérni a céljait, és akkor megy előre folyamatosan, annak ellenére, hogy minden akadályt. Mielőtt egy nagy hó, mely megnyitja az ajtót, hogy néhány új együttműködési és segítségével egy lépéssel közelebb, amire vágysz. Légy tudatában annak, hogy szükség van mások segítségére, így jobb, ha a munka egy csapat vagy egy nagyobb szervezet. Barátok vissza egyes szolgáltatások a korábbi időszakhoz képest, ostvarićetete együttműködésben külföldi, talán át a javaslatokat. Ha fut egy privát vállalkozás, inkább óvatos, és nem döntenek a parancsikont. A második részben a hónap merülhetnek fel problémák néhány kifizetetlen kötelezettségek az előző időszakhoz képest. Állítsa ezt a lehető leghamarabb.

Egészség

Te nem fáradt, akkor krónikusan kimerült. Szerencsére, ez a személyes energia kimeríthetetlen, és növekedni fog megbirkózni Még ezekben a helyzetekben. Megújítja a test eltérő módon a táplálkozás, több pihenés és tartózkodás a friss levegőn. Régebbi Scorpio Problémák a nyombélben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét