Scorpio havi horoszkóp december 2020.

JOB: A bejegyzést a Mars a konstelláció ad egy csomó energiát, ambíció, szervezet ez a karakter, aki nagyon szereti a nagy projekteket. Ez akkor is megtörténik a végén a hónap, amikor a Szaturnusz belép a Bak és elkezd kialakulni egy jó szempont, hogy a Nap a Skorpió. Egy Közben van, hogy rajta ,, „Mercury retrográd, hogy az igazi kérdés a pénz, betétek, kivonás, új üzlet. Együttműködés a rák vagy versenyzőket. Nyilas segítségével nyitott az út a külföldi országokban, míg a rák, hogy valaki, aki kinyitja az intuíció még akkor is ha, és bővelkedik, hogy valaki békésebb és kiegyensúlyozottabb, hogy javaslatokat, és támogatja az egész munkát.

LOVE: Free Scorpions van a kibocsátásra és az idő. Vénusz Nyilas indít Mars a konstelláció, hogy erős energia, a libidó érdeklődés a szerelmi életét. Ha egy olyan környezetben, Mérleg, Kos, Bika, akkor több energiát befektetni udvarlás. Ezek mind az érzékeny és nagyon igényes ember. Nem lesz könnyű, de akkor, mint egy kihívás. A vége felé a hónap számíthat őszinte találkozás egy csomó érzelmek egy Devicom vagy Halak.

EGÉSZSÉG: Elég időt kell futtatni egy orvosi vizsgálat, ha van egy kis probléma. Ebben a hónapban hozza probléma mirigyek. Skorpió szenvedő vese, a magas vérnyomás rendszeresen kell ellenőrizni az egészségre. A helyzet valószínűleg fix kisebb munka, a stressz, a testmozgás és a diéta.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét