Runa Lagu, Laguz-pomoć u borbi sa strahovima, stabiliziranje mentalnih i emocionalnih poremećaja, otkrivanje skrivenih stvari ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Voda, ocean, mora, jezera, tama, mrak, dubina, podsvetst, misterija, sakriveno, tajna, intuicija. Pored klasičnog značenja vode i vodenih površina, ova Runa u sebi nosi i simboliku podsvijesti. Često u svojoj podsvijesti već imamo rješenje za postojeći problem, samo treba naučiti slušati svoju intuiciju koja će nas izvesti na pravi put. Odgovor se već nalazi duboko u vama, pronađite ga.
Lagu povezuje i svjetlu i tamnu stranu elementa vode. Ova runa govori o našim najdubljim strahovima, hladnoći i svim onim zastrašujućim stvarima skrivenim u našoj podsvijesti. Razumijevanje i mudrost koje smo stekli kroz Ehwaz (suočavanje s vlastitom smrtnošću) i druge rune koje slijede za njom, pripremili su nas za susretanje s ovom tamnom stranom koju predstavlja Lagu. Lagu će nas natjerati da preispitamo sebe same i naše ponašanje, i naglasiti ono što koči naš duhovni razvoj. Lagu bi mogli nazvati runom spiritualnog savjetnika, a po tradiciji to je osnovna ženska runa. Njezini varljivi elementi proizlaze iz njene promjenjivosti, više nego iz zlobe.

LAGU, LAGUZ

značenje:
voda, osjećaje, strahovi, podsvijest, intuicija, duhovne sposobnosti, skrivene stvari, savjetovanja

Magijska upotreba:
pomoć u borbi sa strahovima, stabiliziranje mentalnih i emocionalnih poremećaja, otkrivanje skrivenih stvari

Povezanost s mitovima i bogovima:
Njord, midgardska zmija

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.