Astro INDEX

Runa Eolh, Algiz-zaštita, obrana, podršku, pomoć ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Heimdall je zanimljiv i misteriozan lik u nordijskoj mitologiji, a sa ovom runom ga povezuju zbog njegove uloge zaštitnika i čuvara. On čuva vrata koja se nalaze na granici svjetova, u rukama drži rog i mač. Prošli smo kroz smrt i ponovno rođenje i sada nam još preostaje susret s Čuvarem prije povratka našem svijetu. On je taj koji nam naređuje da mudro iskoristimo našu novu snagu. Od sada osoba više ne može biti zaokupljena samo osobnim razvojem već mora uzeti u obzir i utjecaj svojih postupaka na druge. Svaki čovjek sam bira put kojim će ići, mač je u njegovim rukama i on sam odlučuje može li ga upotrijebiti za obranu ili napad.

interpretacija:
Runu Algiz možete iskoristiti da se malo odmoriti od metafizičke gimnastike koja vam je bila stavljena u zadatak kod posljednjih nekoliko Runa. Algiz je Runa Zaštite, prosto i bez ikakvih komplikacija. Mjesto na koje možete se sklonite u slučaju nevolje, ili izravna zaštita od nesreće, štit protiv napada …
Isto kao i Peord, Algiz se spominje samo u OE pjesmi.
[Ako pogledate svoje talismane, primijetit ćete da ona figurira na svima, u centralnoj poziciji :)]

asocijacije:
zaštita, obrana, podršku, pomoć

Magijske upotrebe:
zaštita, obrana, podršku, pomoć

Posebna magijska upotreba:
Algiz je dio najpoznatije i najčešće korištene Bindrune (što je i razlog što pričamo o Bindrunama sada), koja se sastoji prosto od četiri Algiz spojena u krug. Slika vrijedi tisuću riječi, tako da vidi priloženu sliku.

EOLH (ALGIZ) – ZAŠTITA, LOS
Težnja k uzivšenom, božanskom, te uspjeh u ostvarenju cilja. Povezana je s jelenima i srnama, a svojstvo joj je i da daje veliku zaštitu.

Prema Sinhronaru Elhaz jedan od 4 Moći Avatara: ELHAZ je Čin osvešćenje koji transformira Zagonetku (Gamma 17)

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.