Astro INDEX

Runa Eolh, Algiz-za zaštitu, pomoć u lovu ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zaštita, obrana, podršku, pomoć. Algiz je Runa zaštite, prosto i bez ikakvih komplikacija. U svakodnevnom životu je potreba da se osjećamo sigurni i zaštićeni vrlo jaka. Potrebna nam je materijalna sigurnost, emotivna sigurnost, zdravstvena sigurnost … A da bi ostvarili tu sigurnost, mi uporno i temeljito razvijamo obrambeni sustav, da bi se osjećali sigurno. A u suštini, nema potrebe za tim obranama, jer jedino što nam može nanijeti bol su naše vlastite misli.
Heimdall je zanimljiv i misteriozan lik u nordijskoj mitologiji, a sa ovom runom ga povezuju zbog njegove uloge zaštitnika i čuvara. On čuva vrata koja se nalaze na granici svjetova, u rukama drži rog i mač. Prošli smo kroz smrt i ponovno rođenje i sada nam još preostaje susret s Čuvarem prije povratka našem svijetu. On je taj koji nam naređuje da mudro iskoristimo našu novu snagu. Od sada osoba više ne može biti zaokupljena samo osobnim razvojem već mora uzeti u obzir i utjecaj svojih postupaka na druge. Svaki čovjek sam bira put kojim će ići, mač je u njegovim rukama i on sam odlučuje može li ga upotrijebiti za obranu ili napad.

EOLH, ALGIZ

značenje:
zaštita, pomoć, obrana, upozorenje, podrška, mentor, etička dilema

Magijska upotreba:
za zaštitu, pomoć u lovu

Povezanost s mitovima i bogovima:
Heimdall, Gjallerhorn

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.