Runa Ansuz, Os-za donošenje mudrih odluka, za uspjeh

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vođa, vladar, autoritet, pravda, mudra odluka, Odin, jedinstvo intelekta i znanja. Ansuz je simbol govora i jezika. U sadejstvu sa svojom simbolikom vođe i Bogova, ona može označavati naredbu ili naređenje; ali također ona označava i ODGOVOR. Obratite pažnju na vašu želju kontrolirati ono što se ne može kontrolirati. U nekim područjima vašeg života, želja za kontrolom može značiti samo mehanizam samoobrane, koji vas na širem planu koči Ova Runa još označava direktan utjecaj ili pozornost ‘viših sila;’ i njihovu naklonost.

Ansur – izgovorena božja riječ. Ova runa predstavlja sirovu energiju rune Ur obuzdan disciplinom i iskustvom rune Thorn. Ansur se veže uz Odina, boga mudrosti i rata, koji putuje između svjetova na svom osmonogi konju sleipnir. Odin je naučio lekciju prve tri Rune i stekao mudrost, ali to je samo još jedan početak. U ovoj runi postoji određeni nedostatak suosjećanja. Odin sjedi visoko iznad ovog svijeta, gledajući i odlučujući sa svog prijestola, ali on još uvijek ne razumije svoje ljude i samog sebe. Još uvijek mu je neophodna ta emocionalna povezanost kako bi postao veliki vođa.

značenje:
mudrost, autoritativna figura, vođa, duhovna i fizička ravnoteža, pravda, znanje, razum, komunikacija, proročanstva, poučavanje, dobar savjet, kontrolirana, kreativna božanska snaga

Magijska upotreba:
za donošenje mudrih odluka, za uspjeh

Povezanost s mitovima i bogovima:
odin

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.