Astro INDEX

Rođeni u znaku Ovna-preduzimljivosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vi ste ličnost militantna, tvrdoglava i ambiciozna, brza i dinamična, puna entuzijazma. Vi ste rođeni vođa, a ne sljedbenik i dobro se pokazujete na rukovodećim položajima i bilo kakvom drugom položaju od autoriteta. Izvanredni ste u zanatski vještinama. Volite sami obavljate svoje poslove u vrijeme koje sami odredite, uvijek imate izražene stavove, a ponekad ste čak i arogantni. Možete biti neosjetljivi za potrebe drugih, ali vam se ipak rijetko događa da stvarno budete kivni na nekog. Vaša otvorena samouvjerenost može prikrivati ​​duboko osjećanje nezadovoljstva samim sobom. Cilj vam je da budete energični predvodnik.
Ako možete naučiti da koncentrirate vaš energetski potencijal na postizanje specifičnog cilja, otkrit ćete da je tako lakše doći do uspjeha. Umjesto da posvetitie bar malo vremena razmišljanju, vi obično djelujete na impuls. Vodite više računa o potrebama drugih, ukoliko ne želite se na vrhu nađete sami. Skloni ste da previdite neke važne detalje, a poslije se iznenadite kad stvari pođu naopako. Trebamo detaljnije planirate vaš akcije ili da u planiranje uključiti i druge ljude. Ne budite suviše žustri zanemariti savjet drugih, slušajte dobronamjerne sugestije, i vidjet ćete da to ide vama u prilog.
Vi ste izazvani vašom osobnom ambicijom. Vaš neosporni kvalitetu vođe, pribavlja vam priznanje kod drugih, što je vrlo bitno za vas. Ukoliko ste u mogućnosti malo razvijete osjetljivost i tretirati druge s više diplomacije, nište neće stajati na putu vašem uspjehu, i doći će do izražaja vaša pozitivna osobina da se nikada ne predajete.
Po legendi, Aries predstavlja ovna sa zlatnim runom, Hermesov (Merkurov) poklon, na kojem su Friks i njegova sestra Hela odletjeli bježeći od svoje maćehe Ine. Prispevši u Kolhidu, Friks je žrtvovao ovna Zeusu (Jupiteru), a njegovo runo je obješeno u Marsovom gaju, dok ga nije odnio Jason. Prema drugom izvoru, radi se o ovnu koji je odnio Bahusa do izvora s vodom u libijskoj pustinji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.