Astro INDEX

Riječi babe Vange iz korijena su promijenile Brenin život, a OVO ju je užasnulo!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Evo što joj je sve prorekla i što se obistinilo …

Popularna pjevačica Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, svojevremeno je posjetila čuvenu proročicu baba Vangu, kod koje su tada išle brojne javne ličnosti, ali to držale u tajnosti. Brena je otkrila kako je susret protekao i što joj je baba Vanga sve ispričala, a više o tome pročitajte u galeriji.

Folkerka se prisjetila dana kada je otišla u posjetu kod čuvene baba Vange:

– Moj susret sa Vangom bio je 1989. godine i bila sam onako prestrašena. Bilo je zaista grešno otići kod te žene zato što su kod nje išli uglavnom ljudi s problemima, a meni su predložili da odem kod nje zato što je, eto, poznata ličnost.

Pjevačica se prisjetila i da joj je proročica pričala io karijeri.

– Ona je bila slijepa, da. Kada mi je ispričala tako nekih četiri, pet stvari a ja sam pomislila kako je to zapravo jednostavno i ništa i nije tako važno. Onda mi je rekla kako ću ja jednog dana napraviti veliku kuću, ogromnu, i da će tu svi veliki pjevači sa Balkana raditi sa mnom.

Brena tada nije predpostavila da će se udati za tenisera Bobu Živojinovića.

– Rekla mi je da ću se udati za muškarca u bijeloj uniformi. Razmišljala sam sad kakva uniforma, pekar, liječnik, ljekarnik … Nije mi palo na pamet da je tenisač.

– Rekla mi je još par sitnica, a ja sam rekla kako to nema veze sa mnom. Dobro ajde, čula sam, bila sam i evo dobro. To je bilo proročanstvo u nekoj mojoj dvadeset i sedmoj godini – zaključila je popularna pjevačica svojevremeno u popularnoj TV emisiji.

Svog budućeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma “Hajde da se volimo”. Ponovno se sjetila riječi najpoznatije svjetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

Kasnije je opisivala kako ju je sadašnji suprug osvojio.

Kad sam srela Bobu, svidjela mi se njegova spontanost i iskrenost – rekla je Lepa Brena u više navrata.

Lepa Brena i Boba prošle godine su proslavili tri desetljeća braka, a proročanstvo baba Vange izgleda se ispostavilo kao istinito, bar što se Brene tiče.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.