Retrográd Venus hozza a jele egy nagy szerelem

Hat hét, amely alatt a Vénusz hatással lesz a járás és a pénzügyek, hanem a szerelmi élete tele lesz számos ajánlatokat és izgalmas lehetőségeket.

Azonban sok szembe kell néznie az édes ígér, kielégíthetetlen vágyak, elhamarkodott és vonzerejét a karaktert, amely a legjobban kezelni …

Őrült szenvedély nyitja március hónapban Nyilas, különösen azok között született 12 és december 21. Töltse meg a egyfajta szabadság bármikor, amikor úgy érezte, elszabadul, és úgy érzi, minden jobb magáról.

Egy hullám az optimizmus jön akkor sok jó dolgot, és megfelel neked és erős vitalitás. Ön egészséges, barátságos és egy gyönyörű kapcsolatok közel az embereket, és a csoport összes tevékenységét menni öröm.

Az ugyanis, hogy a romantika lesz sok, és ezek közül is azok lesznek, komoly, hanem, és nagyon felületes. Még a visszatérés a régi szerelem, a fájdalom a szívében, vannak itt, hogy emlékeztessem önöket, amit igazán keres. A Nyilas valóban boldogságot keresi a lakásban.

Összefüggésben a Merkúr és az Uránusz március végén hozza újítások a napi menetrend. Nyisd ki a szemed, szív és a lélek, nem pedig a fejét a felvillanó intuíció. Új emberek jönnek az életben, nem számít, milyen szokatlan, lehet különösen fontos.

Mars asztrológia különleges mágnesesség, így minél gyakrabban keresnek szeretet, mint csinálni. Szereted, hogy a figyelem középpontjába, és ezért jót fog tenni ebben az időszakban az önbizalom és mágneses varázsa. Ha van egy jó ideje, hogy állapítsa meg a szeretet, legyen 17 és március 19. Legyen felkészülve egy ilyen nyilatkozatot, és kapni. Március fog sok lövész a legszebb pillanatok a szerelem – elkötelezettség és a házasság,

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét